Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok tesekkurler yorumunuz icin. Inanin icim rahatladi.
Evet biz gayet iyiyiz ama her ne kadar cevreden etkilenmeyelim desem de burada sorarken buluyorum kendimi:)

Tesekkurler, surekli ailelerden arkadaslardan tepki alinca bir yazmak istedim buraya da. Oysaki esim ve Ben sorun gormuyoruz, ama bu kadar insan hem fikirse belki de bir yanlislik vardir bize, bilmiyorum
Çünkü bu herkesin yapabileceği birşey değil tam anlamıyla güven,sadakat gerektirir bunların garantisini verecek bir yöntem olsa ve öyle kabul eder miydiniz dense,olmaz öyle yaşanmaz diye yorum yapan kişi sayısı yarı yarıya düşer. Gerçekten sürekli dip dibe olmaktan hoşnut olan kişiler sadece yinede istemezdim ayrı yaşamayı cevabını verir.

Ulan eşimin işinden dolayı dağ başında kırsalda ilçelerde yaşadım be alemin fedakarı biz miydik
Hayır bir kere willyy daha fedakar. Çünkü o kocasi deniz görsün, rahat olsun diye ayrı yaşamayı kabul etmiş. Anlayış, fedakarlık dediğin böyle olur.
Eşinin dağ başında yalnız kalmak isteyebilecegini düşünmemiş olman senin kabahatin olabilir ancak.

Aramizda yasal bir bag olsun diye imza attim.
Sevgilikten evlilige gecis duygularimizi hic degistirmedi, her sey ayni.
Kendimi Istanbulla kiyaslamayacagim burada :)
Bir bulus uzerinde calisirsam yazarim.size!
Ee gerek yokmuş size göre bence.
Anlattığınız ve normal gördüğünüz yaşam tarzı ile yasal bağ olsun istedim isteğiniz tezat ya.
30 küsür yıl beraber olup imza atmayanlar var mesela.
Bir şeyleri korumak istediniz?
Yoksa çok özgürüz düşüncesinin altında bas bas bağıran biri mi vardı içten gelen ve sizi rahatsız eden?
Buluşu da haber etmeyin öyle bir şey olmayacağına eminim çünkü.

Boyle bir secim yapmak zorunda degil ki, bu surecte gorduk ki isterse Istanbulda yasar, isterse yanimda olabilur.
Yani Beni seviyor diye hayatindaki diger seylerden vazgecmek zorunda degil ki, bunu beklemem cok hadsizlik olur.
Her ihtiyacim oldugunda onceligi benim, bu kadari da Bana yetiyor

Adamın arkasından tin tin gittim belki kafa dinlicektir demedim yazıklar tühler bana

Cok tesekkurler yorumunuz icin. Inanin icim rahatladi.
Evet biz gayet iyiyiz ama her ne kadar cevreden etkilenmeyelim desem de burada sorarken buluyorum kendimi:)
Herkes konuşur önemli olan sizin ve eşinizin ne hissettiği. Mutluluklar

Gerek gordum ki attim o imzayi.
Mesela bir hastalik durumunda, sadece birinci derece akrabalara bilgi veriyoruz denildiginde, bir satin Alma surecinde vb gerekliydi o imza.
30 kusur yil imza atmayanlarin da kendi tercihti ama bence atsalar iyi olur.

Ay ayrıca kocanız kurban olsun Ankara'ya. İstanbul'dan kaçtım, annem daha sık bize geliyor ama annemin yanına İstanbul'a döndüğüm zaman metronun ortasında ağlıyorum rezil bi şehre dönüştü. İstanbul'da mutlu olan da ne biliyim

Seçim yapmak zorunda olduğu şey deniz . Yani bildiğimiz deniz. Seçim yapılacak bir literatür bile değil zaten . Ah willyy eşiniz çok yüce gönüllü bir eşe sahip.

Umarim en kisa zamanda kavusursunuz.
Biz ayri iki rutin kurmus gibi olduk, simdilik Bana keyifli geliyoe

Seçim yapmak zorunda olduğu şey deniz . Yani bildiğimiz deniz. Seçim yapılacak bir literatür bile değil zaten . Ah willyy eşiniz çok yüce gönüllü bir eşe sahip.
Bugun deniz olur yarin elma da olabilir siz uzulmeyin :)
O sizin yuce gonlunuz!

Mesajiniz yanlis bilgilerle dolu ama en yanlis su, Ben bir seyi kabullenmedim bu durumu tercih ettim.

Gerek gordum ki attim o imzayi.
Mesela bir hastalik durumunda, sadece birinci derece akrabalara bilgi veriyoruz denildiginde, bir satin Alma surecinde vb gerekliydi o imza.
30 kusur yil imza atmayanlarin da kendi tercihti ama bence atsalar iyi olur.
Yoo atmamışlar ve mutlu mesut yaşamışlar.
Kadına da hastalık durumunda kimse size bilgi vermeyiz dememiş sanırım şimdi vefat edenlerin arkasından konuşmayalım.
Neyse giymek istediğiniz elbise size uymuyor neden illa buraya yazıp çoğu karşıt fikirden olacak cümleleri duymak istiyorsunuz anlamadım.
Bana çok karşı yazan var demek ki doğru yoldayım diye mi düşüneceksiniz?
Neyse sizi de rahatsız etmiş bir şeyler demek ki ama onu çözemiyorsunuz siz yanlış mı doğru mu diye.
Sevilme,sevme kısmında mı sorun var yoksa siz inatla olmak istediğiniz aykırı kişi mi değilsiniz ve içinizdeki ses bunu size haykırıyor bilemiyorum ama gerçek bir uzman çözer sanırım bunu.

Bugun deniz olur yarin elma da olabilir siz uzulmeyin :)
O sizin yuce gonlunuz!
Ben neden üzüleyim. Siz mutluysaniz benim söylediklerim sadece yorum. İçiniz nasıl rahat ediyorsa . Bir kadın olarak bakış açım bu . Evliliğinizin kırılgan noktalarına dikkat edin.

Gercekten Istanbul in cekilir bir Yani yok cok hak veriyorum

10 yılı aşan bi evlilikse güven problemi yoksa heyecan katabilir diye düşünüyorum iki hafta özleyip sonra kavuşma daha bi tatlı olur sanki
Ama bu da bir süre sonra sıkar
Bide işin acil durum sağlık vs durumu var bu durumlarda ne yapılacak malum mesafe var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…