Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke beni sıksaydın peşimi düşseydin dedi kaya çilingiroğlu Hülya Avşar’a. Öyle gir durum da var

Uyarıyolar zaten, yana yana konu açmasının nedeni bu. Kimseye anlatamıyor bu durumu. Destek arıyor. Bi kişi dese ki ben de böyle yaşıyorum çok mutluyum, dünyalar onun olacak.
Kuzum ikna olmak için motivasyona ihtiyacı vardır insanın.
Benim de öyle.
Yaptığım şeyin doğruluğuna inanmak icin teyit alırım eğer tereddüt etmişsem.

Aynen ya. Cam fanusta yetişmiş belli. Gerçekleri göremiyor. Üzülüyorum da ne olursa olsun bir hemcinsim böyle bir muameleyi hak etmiyor.
Bence de kadının tercihi değil. Bence seviyor da kocasını. Evliliği yürütmenin yolunu böyle bulmuş. Adam madem Ankaraya gitmeyecekmiş baştan söyleseymiş karısını ikna etmeye çalışsaymış. Gelirim diyip gelmemiş. Muhtemelen tatil ayrı takılma bebek kararı vs kocasının fikirleri. Konu sahibi de bi şekilde ona uyum sağlamaya ve kocasının fikirlerini normalleştirmeye çalışıyor, ortak kararımız bireysel yaşamayı seviyoruz diye. Çünkü aksini düşünse adam bana eyvallah o zaman diyebilir. Süslü süslü cümlelerle yazdığı için çok abes gelmiyor ama yaşadığı şehirde deniz var diye karısıyla ayrı yaşamak, birlikteyken bile her şeyi ayrı yapmak burdaki çoğu kadın için boşanma sebebi olur boşanamasa bile düzeltmeye çalışır.

Uyariyorlar ama bu saf susturuyor.
Aynı kuzenime benziyor bu huyu.
Oda sustururdu.
Şimdi iki eli kafasında düşünüyor.
Bu kızı böyle birinin silkelemesi lazım. Bu kadar saf olunmaz ya.

Cinsellik daha iyi diyor nasıl iyi anlamadım. En mutlu anlarım sevdiceğimle sarılarak uyumak. Benim aklım almıyor

Valla bana da bunun çocuk isteği var gibi geliyor kocası istemiyor diye istemiyorum diyor imzamı atıyorum yazdıklarınıza

Bu kızı böyle birinin silkelemesi lazım. Bu kadar saf olunmaz ya.

Cinsellik daha iyi diyor nasıl iyi anlamadım. En mutlu anlarım sevdiceğimle sarılarak uyumak. Benim aklım almıyor
Kuzu düşünsene 2 hafta sevismemissin hadi bak aldatıyor olmasın.
Tabiki iyi olur.
İki haftanın birikimi var.
Ya da bir hafta olsun hadi :))

Size güvendiğim için eski konularını hiç kurcuklamadım kızlar. Konu sahibin ve eşinin yaşlar kaç tahminen?
Çoluk çocuk mu yoksa bayağa yetişken bireylerden mi söz ediyoruz

Aileniz ve arkadaşlarınızla buluştuğunuzda; evliliğinizi neden sohbet konusu yapıyorsunuz ?

Anne- babanızı, ailenizi ziyarete gittiğinizde eşiniz size eşlik etmediği için mi; evliliğiniz sohbet konusu oluyor ?

Bu kadar güvenmeyin bence ya erkolara güven olmaz

E belli oluyor dışarıdan durumun anormalliği, kendisi de demişti önceki konularında.

Kendini ikna etmeye çalışıyor inatla üzülüyorum da kendisine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…