- 30 Aralık 2009
- 22.983
- 89.863
- 1.123
Uyariyorlar ama bu saf susturuyor.Aynen ya bu adam ayrılırken de manipüle eder bunu. Annesi arkadaşı falan yok mu bunu uyarmıyor anlamadım ki.
Keşke beni sıksaydın peşimi düşseydin dedi kaya çilingiroğlu Hülya Avşar’a. Öyle gir durum da varKocam eğlenceye gittiğimde sırf rahatsız olmayayım diye eve gelmedigim sabahladigimda beni aramasa noluyoruz ya derim.
Haber bile verilmese merak edilmiyor ha :))
Hadi haberi olsa neyse.
Eğlence uzayınca habersiz olmalarını bile normallestirmisler.
Sağlıklı bir erkek zorunlu haller dışında sevisecegi kadından neden günlerce uzak dursun?
Bir de aldatma konusunda farklı kişilere aşık olacak olsak medenice konusur ayriliriz demiş.
Yahu Hülya Avşar bile bu kadar kocasını sıkmayan kadınken aldatıldı, yıllar sonra anlattığı şeyleri bir dinlesin.
Bana her yönden sadece kağıt üstünde bir evlilikten ibaret gelen iki ayrı insan gibi geldiler
Bu ayrı durdukları sürede gerçekleştirdikleri eylemleri komik bulmasini da yaşadığı şoka vereyim bari haha.
Aşırı saçma çünkü
Kocam niye ben istediğim için yanima komple gelsin ?
Seve seve gelecek ne demek ayrı yaşamak ?
Otel mi burası ?
Kaldı ki otel olsa yine aynı odada kaliyorsun
Kuzum ikna olmak için motivasyona ihtiyacı vardır insanın.Uyarıyolar zaten, yana yana konu açmasının nedeni bu. Kimseye anlatamıyor bu durumu. Destek arıyor. Bi kişi dese ki ben de böyle yaşıyorum çok mutluyum, dünyalar onun olacak.
Bence de kadının tercihi değil. Bence seviyor da kocasını. Evliliği yürütmenin yolunu böyle bulmuş. Adam madem Ankaraya gitmeyecekmiş baştan söyleseymiş karısını ikna etmeye çalışsaymış. Gelirim diyip gelmemiş. Muhtemelen tatil ayrı takılma bebek kararı vs kocasının fikirleri. Konu sahibi de bi şekilde ona uyum sağlamaya ve kocasının fikirlerini normalleştirmeye çalışıyor, ortak kararımız bireysel yaşamayı seviyoruz diye. Çünkü aksini düşünse adam bana eyvallah o zaman diyebilir. Süslü süslü cümlelerle yazdığı için çok abes gelmiyor ama yaşadığı şehirde deniz var diye karısıyla ayrı yaşamak, birlikteyken bile her şeyi ayrı yapmak burdaki çoğu kadın için boşanma sebebi olur boşanamasa bile düzeltmeye çalışır.Aynen ya. Cam fanusta yetişmiş belli. Gerçekleri göremiyor. Üzülüyorum da ne olursa olsun bir hemcinsim böyle bir muameleyi hak etmiyor.
Evet çok şikayetçi idi.Keşke beni sıksaydın peşimi düşseydin dedi kaya çilingiroğlu Hülya Avşar’a. Öyle gir durum da var
Bu kızı böyle birinin silkelemesi lazım. Bu kadar saf olunmaz ya.Uyariyorlar ama bu saf susturuyor.
Aynı kuzenime benziyor bu huyu.
Oda sustururdu.
Şimdi iki eli kafasında düşünüyor.
Valla bana da bunun çocuk isteği var gibi geliyor kocası istemiyor diye istemiyorum diyor imzamı atıyorum yazdıklarınızaBence de kadının tercihi değil. Bence seviyor da kocasını. Evliliği yürütmenin yolunu böyle bulmuş. Adam madem Ankaraya gitmeyecekmiş baştan söyleseymiş karısını ikna etmeye çalışsaymış. Gelirim diyip gelmemiş. Muhtemelen tatil ayrı takılma bebek kararı vs kocasının fikirleri. Konu sahibi de bi şekilde ona uyum sağlamaya ve kocasının fikirlerini normalleştirmeye çalışıyor, ortak kararımız bireysel yaşamayı seviyoruz diye. Çünkü aksini düşünse adam bana eyvallah o zaman diyebilir. Süslü süslü cümlelerle yazdığı için çok abes gelmiyor ama yaşadığı şehirde deniz var diye karısıyla ayrı yaşamak, birlikteyken bile her şeyi ayrı yapmak burdaki çoğu kadın için boşanma sebebi olur boşanamasa bile düzeltmeye çalışır.
Kuzu düşünsene 2 hafta sevismemissin hadi bak aldatıyor olmasın.Bu kızı böyle birinin silkelemesi lazım. Bu kadar saf olunmaz ya.
Cinsellik daha iyi diyor nasıl iyi anlamadım. En mutlu anlarım sevdiceğimle sarılarak uyumak. Benim aklım almıyor
Bir türlü bu çelişkiyi çözemedim. Tek seçenek içten içe huzursuz olması ama burada bize cevap vererek kendini ikna etmeye çalışması gibi geliyor.Hayir birde üst perdeden konuşuyor kendince. Her şey bu kadar mükemmel açma konu.
Gençler çocuk yok dusunmuyorlarSize güvendiğim için eski konularını hiç kurcuklamadım kızlar. Konu sahibin ve eşinin yaşlar kaç tahminen?
Çoluk çocuk mu yoksa bayağa yetişken bireylerden mi söz ediyoruz
yok yaşlarını kastettim çoluk çocuk mu diyeGençler çocuk yok dusunmuyorlar
Ama burada anlamayacak ne var ki, gayet net.
Ben mutsuzuz derdim var demiyorum. Diyorum ki biz boyle yasiyoruz her sey yolunda mutluyuz ama cevremizdeki hemen hemen herkes bunun yanlis oldgunu soyluyor, her aile konusmasinda arkadas bulusmasinda bu konularla ilgili yargilanmis gibi hissediyorum. Herkes boyle dusunuyorsa acaba bir yanlislik var da ben mi goremiyorum diye fikir sormak istedim.
Sizler de genellikle olumsuz fikir soyluyorsun ben de kendi hissettigimi/dusundugumu acikliyorum.
Ay düğün hala olmadı mı bayılcam
Bu kadar güvenmeyin bence ya erkolara güven olmazYalniz buradaki yanlis anlasilma su sekilde, benim esime sonsuz guvendigim sey baska kimseye bakmaz, benden baskasini gozu gormez, asla kimseyle bir sey yasamaz demiyorum, hepimiz insaniz basimiza her sey gelebilir,duygulari da degisebilir, baskasindan da hoslanabilir beni istemeyebilir de, bunlarin hepsi olasilik.
Benim %100 guven duydugum sey su, boyle bir sey aklindan bile gecse gelip benimle konusur ve ayriliriz, beni affedersiniz aptal yerine koyup arkamdan is cevirmez, yalan soylemez...Ama bu konuda da yanilma payim var mi, yok gibi hissetsem de belki dunyanin sonu gelmistir yasanabilir :) Umarim anlatabildim, arkadasiniza da gecmis olsun.
E belli oluyor dışarıdan durumun anormalliği, kendisi de demişti önceki konularında.Aileniz ve arkadaşlarınızla buluştuğunuzda; evliliğinizi neden sohbet konusu yapıyorsunuz ?
Anne- babanızı, ailenizi ziyarete gittiğinizde eşiniz size eşlik etmediği için mi; evliliğiniz sohbet konusu oluyor ?
Altınlar fırlar hazirana kadar. Nuranka için sevindim. Zengin oldu.Haziran'da olacak demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?