Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay tabi ki siz kabullenmez tercih edersiniz.
Eşiniz de tercih eder.
Bu kadar net olduğunuz bir konunun burada soru olarak ne işi var?
Aynen başlığı açma sebebini anlamadım. Kendisi bu denli seçiminin arkasında dururken bizlerin fikrini niye merak ediyor? Konu açarsın teredddüt edersin “acaba doğru mu yapıyorum” diye başkalarının fikrini alırsın. Başlık sahibinin herşeye cevabı var zaten?

Ben hicbir baglanti bulamadim burada yazanlar ve kendi hayatimla ilgili ama zahmet etmissiniz bu kadar.
Sonumuz benzemesin diyelim, ne diyeyim
Konunuza 116 ayrı kişi yorum atmış. Emin olun onların hepsi sizin cumlelerinizle Zeynep Ilıcalı'nın cümlelerini birbirine benzetmistir

O kadar baglanti kuramadim ki once, kitap almanizin konuyla ne ilgisi var diye dusundum :)))
Ben konu acarak kendi acimdan gayet fayda gordum, sagolun. Kafamin karisik oldugu her insan gibi cok zaman olur bunda kabul etmeyecek bir sey yok ama daha fazla aciklamayacagim hadi bosverelim :))
Soylediklerinizi dusuncegim

Ben anlatayim size aslinda cok acik. Ben zaten aklim net her sey muhtesem siz de boyle yapin diye konu acmadim ki.
Cok net durumumuz bu, biz iyi hissediyoruz ama cevreden cok tepki aliyorum siz ne dersiniz bu durumda diye fikir sordum.
Cok faydali yorumlar geldigi gibi yargilayici ve cirkin yorumlarda geliyor onlara da kendi acimdan acikliyorum durumu.

Sizin yaşamınız sizin karariniz. Ama sizde kaygı oluşmuş, emin değilsiniz, güvenemiyorsunuz, gerek kendinize gerek eşinize.
Evlilik aile kurmak için vardır bana göre sizin yaşantınız evlilik gibi gelmiyor, öyle hissettirmiyor benim düşüncem.
Mecburi değil keyfi oluşu her an iplerin kopabilecegini düşündürüyor.
Birde bir grup erkek sadece PS oynamak için yılda bir tatile çıkmaları, hiç inandırıcı değil. Belki de ben kötü düşünüyorum

Ben hicbir baglanti bulamadim burada yazanlar ve kendi hayatimla ilgili ama zahmet etmissiniz bu kadar.
Sonumuz benzemesin diyelim, ne diyeyim
Bağlantı kuramadıysanız sonunuzun benzememesi yönündeki duanızı da geri çekebilirsiniz rahatlıkla.

Herkesin hayat dinamiği farklı, doğru ya da yanlış diyemem ama şu an ki durum sizin deprem riskinden kaçma fikrinize hizmet etmiş görünmüyor bence .
Ben depremden korkup o şehirde yaşamak istemesem eşimi de bırakmazdım, ona göre baştan birlikte gidilecek yer bakardım. Ve sık sık İstanbul'a geliyor oradaki evde kalıyorsanız yine deprem riskinden kaçmamış oluyorsunuz ki.

Normal mi diye açıkça yazmasanız bile bunu soruyorsunuz. Sormuyorsanız zaten mutluysaniz dert bunun neresinde.
Ha şöyle konu açardıniz,biz ayri yaşıyoruz böyle istedik ama çevremiz hiç susmuyor,ne diyelim de susturalım,hadlerini bildirelim vb ,kimse size ayrı yaşamanın evlilige uymayacaği minvalinde yazmazdı ki zaten.
Bir iki kişi merak eder sorar belki bu konuda fikir beyan ederdi ama genelimiz sorununuza çözüm fikirleri sunardik.
Ama bu durumda siz ayri yaşamak normal mi kısmını soruyorsunuz ,konunuzdan çıkan anlam bu.
Sonrada istediğiniz tarz yorumlar gelmeyince,aldatan eşini önce konu açıp söven,bize de sövdüren,sonra da affeden üyeler gibi hınca hınç savunuyorsunuz bu durumu.
Siz her yoruma mutluyuz,aldatmayız şu bu diyorsunuz ama buna gönülden inandıģınızı sanmıyorum.
Bu benim fikrim tabi,bana hissettirdiğiniz bu.

Konunuza 116 ayrı kişi yorum atmış. Emin olun onların hepsi sizin cumlelerinizle Zeynep Ilıcalı'nın cümlelerini birbirine benzetmistir
Her cümlesi benziyor. Bunu kendi de biliyor. Öyle olmasa "Sonumuz benzemez inş" demez. İlk defa Willy'i böyle tereddütlü gördüm. Halbuki çok emindi her şeyden. Dualara kaldıysa yumuşak yere bastın demektir.

Yengenc benim kuzen ‘var mısın yok musun”a katıldı 2010 senesinde. Acun o zamanlar Zeynep Ilıcalı ile evliydi. Örnek aile babası olarak gösteriliyordu. Meğer Şeyma ile ilişki yaşıyormuş. Stüdyoda gözleri felfecir dönüyordu. Ben hiç şaşırmadım sonradan yaşadıklarına.

ben şeyi merak ettim bunun bi süresi var mı akışına mı bıraktınız

İlkel içgüdülerini bastırmakta zorlananlar böyle havalı laflarla kendilerini saklamaya çalışıyor demek ki. Bi çeşit savunma mekanizması.

Bencede çok anlamsız bir konu ya, ben böyle evlilik yurutulebilecegine inanmıyorum. Asla bu kadar ayrı kalamam ben eşimden. Gerçekten sevgi varsa kalınmaz yani

Güven kısmını benzettim ben ,kesinlikle yapmaz,arkadaşlarını tanıyorum ,biz şeffafız,açığız bla bla aynı kelimeler değilse de aynı bakış açısı bu.
Bu güvenilirliğin değişmesi,malum kişi gibi çengel atıp yapışıp kalacak bir tipe bakar. Başta ufak ufak görüşülür,sonra birde hamile kalır tadından yenmez.
Benim bir arkadaşım aldatıldı bu şekilde çok,sonsuz güvendiği eşi tarafından,hemde tanıdığı biriyle,affetti bir şekilde 2 çocuğum var dedi,adam geri döndü eve,tatile gidildi gelindi,adam allem etti kallem etti, anlaşamıyoruz cocuklar etkileniyor dedi,anlaşmalı boşanmaya ikna etti arkadasimi. Meğer hic ayrılmamış kadından,kadın hamile kalmış,sırf cekişmeli olmasın elinden herseyini almasın diye geri dönüp ikna etti kızı. Anlaşmalı boşandılar adam gitti evlendi...
Arkadaşım ben asla beklemezdim,tüm çevresini tanıyorum,nerede kiminle biliyorum nasıl oldu anlamadım diyor. Kişinin kim olduğunu söyleyemiyorum ama olmadık bir yerde tanıştığı ve normalde kendi dengi asla olmayacak biri. Öyle arkadaş ortamında falan tanışamaz yani,denk gelemezler öyle söyleyeyim.
Olmayacak şeyler pekala olabiliyor bunu herkes bilmeli,kimseye sonsuz güven olmaz. Hem karnım doysun hem pastam dursun da diyebilir pekala gidip ben seni aldattım,ayrilalım diyeceğıne.

Yokluğunuza alıştırmayin.

2008de başlamış ilişkileri.
Ya işte , vermiş kadına güveni 'benim arkadaşlarım çocukluktan,kardeş gibiler. Tek zevkimiz beraber çocuk gibi PlayStation turnuvası yapmak. Ne var bunda' diye. Üç beş on yirmi 'den sonra artık eşe de normal gelmiş. Oysa yani adam kendine bir alan yaratmis.
Valla benim de aklim hinliğe çalışır. Kişi kendinden bilir işi derler ya, o yüzden konu sahibinin kocasının da onun sandığı gibi steril - sadakat dolu bir hayat yaşadığına inanmıyorum . Yoksa kimse bu genç yaşta karısından durduk yere ayrı kalmaz. Bunlar yaşı kirklarda, birkaç çocuk doğurmuş, birbirleriyle ayda bir-iki sevisse yetecek olgun bir çift değiller ki. Daha cicim ayında , çoluksuz çocuksuz evde,aktif cinsellik yaşayan genç insanlar. Hangi adam yani iki hafta karisini görmeyecegi, ergen gibi video izleyip 31 çekeceği bir evliliği yaşamak ister , bir "deniz izlemek" uğruna? İzlediği başka bir deniz vardır bence

İlkel içgüdülerini bastırmakta zorlananlar böyle havalı laflarla kendilerini saklamaya çalışıyor demek ki. Bi çeşit savunma mekanizması.
Ben orda 3 saat bulundum. İnsan kocasının ne olduğunu bilmez mi? Yani muhtemelen zaten aldatıyordu ama hiçbiri ile Şeyma kadar uzun süreli olmadı. Olaylar patlak verdiğinde de inada bindirdi, epey bir süre boşanmadı ve çok yüklüce bir tazminat aldı. Huylu huyundan vazgeçmez. Acun’un şu an beraber olduğu sevgilis Çağla kendinden 30 yaş küçük. Azgın teke sendromu var.

Acun'un kızı 90 doğumlu, sevgilisi 99. Ay bu da çok değişik geliyor bana

Bil bakalım kimin kocası ps turnuvası için tatilde ev kiralıyordu
Zaten kocama güvenmem diyen kadın yoktur. Herkes kocasına güveniyor. Ama o sahil yürüyüşünde bir tanışmaya bakar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…