Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahahah konu sahibinin kocası arkadaşları ile oyun oynamak için birkaç günlüğüne villa tutmuştu, Kibariye hanım da kocan orda Rus ayıklıyor abla haberin olsun demişti onu diyo.
Çünkü diyorum ben de bu abla marjinal rolü yaparken işin içine Rus oynatmak gibi varoş bir şey girmemeliydi benim berlinde arkadaşlarım vardı, üç kişi sevgililer yıllardır üçü beraber yaşıyorlar ve çok mutlular, çok aşıklar. Böyle bir şey tavsiye ederim bir dahaki sefere

Evet evet, nasil olmus hikayem? yine size begendiremedim ya ((
Hayal dunyaniz o kadar ilginc ki, villada rus oynatmak nedir? hahaha

Siz hak vermeyebilirsiniz tabi ki sizin karariniz, Siz evliliginizde bu sekilde tercih etmezsiniz. Biz 6 yil mesafe iliskisi yasadik pek degismedi bir seyler aramizda coook buyuk ozlem disinda. Su an iyiyiz ama baktik olmuyor eski halimize doneriz :)

Siz oyle diyorsaniz boyleyizdir kesin baska ihtimal olabilir mi?
O zaman niye konu açıp danışıyorsun ?
Madem mükemmelsiniz.
Madem heyecanlısınız.
Eee sorun ne ?
Fikrimizi soruyorsun üstüne begenmiyorsun :)
Yahu canım sevişmek istedi ama kocam mecburi sebebler olsa anlayacagım ama yanımda degil.
Hastayım yanımda degil.
Eeeee abi ?

Siz hak vermeyebilirsiniz tabi ki sizin karariniz, Siz evliliginizde bu sekilde tercih etmezsiniz. Biz 6 yil mesafe iliskisi yasadik pek degismedi bir seyler aramizda coook buyuk ozlem disinda. Su an iyiyiz ama baktik olmuyor eski halimize doneriz :)
Bizden ne istiyorsunuz o zaman?

e tamam her şey çok iyiyse konu açmaya gerek var mı ?
Ben hiç hayatımda memmun oldugum durum için konu açmadım.
Bilakis olumsuzluklarım için açtım.
Danıştım, başka pencereden kendime baktım.
Ama hiç biri mükemmel buldugum hayatım için danışma ihtiyacı hissetmedim
Hahah
İlginçler ya :)

Tesekkurler yorumunuz icin. Boyle bir durum yasar miyiz bilmiyorum, simdilik dediginiz gibi heyecanli geliyor. Habersiz eve surpriz yapip gelmeler, birkac gun icin vedalasmalar, esimle bulusacagim diye hazirliklar vb.. sanki eski flort donemlerine donduk :))

e tamam işte mutlusunuz, ne dememizi bekliyorsun ?
Bizde mi ikna olalım amaç ne yani.
Olmuyorsak suç bizim mi :)

Evliliğimsisini hepimize kabul ettirecek, çevresine anlatamamış bize sarmış halbuki ne gerek var, ben kocamla misafirlerin içinde amuda kalkmadan yaşamaya evlilik demiyorsam ve amuda kalkıyorsam bu benim için evliliktir, çatır çatır amuda kalkarım kimseye de bunun normal olduğunu kabul ettirmeye kalkışmam, normal olmasa ne fark eder benim canım öyle istiyor kocamla da hemfikiriz bu konuda, kimseyi ikna edemeyince ben yaşadığım şeyden emin olamayacak mıyım yani? Bir gün konusunu açarsam bilin ki yaptığım şeyden kendim de emin değilimdir. Olay bu yani.

Ama burada anlamayacak ne var ki, gayet net.
Ben mutsuzuz derdim var demiyorum. Diyorum ki biz boyle yasiyoruz her sey yolunda mutluyuz ama cevremizdeki hemen hemen herkes bunun yanlis oldgunu soyluyor, her aile konusmasinda arkadas bulusmasinda bu konularla ilgili yargilanmis gibi hissediyorum. Herkes boyle dusunuyorsa acaba bir yanlislik var da ben mi goremiyorum diye fikir sormak istedim.
Sizler de genellikle olumsuz fikir soyluyorsun ben de kendi hissettigimi/dusundugumu acikliyorum.

İşte bu kuzum ya.
Yani kendimin dehşet derecede ikna oldugu bir durum için niye elalemi ikna etme derdine düşeyim.
Hırs etmiş kadın ille bizi de ikna edecek :)
Kk amacı olmuş vallahi bak.
Bireyseliz mutluyuz.
Mutsuzsun dedik mi sana ?
Yooo demedik.
Mutluysanız sorun yok dedik, bitti gitti.
Daha ne demeye habire danışıp duruyorsun :)
Gördün işte
Dur bakayım ikna olduk mu ?
Aaaa olmamışız.

Tam olarak deprem olacak ben gidiyorum bayy seklinde olmadi :) ankaraya birlikte gittik evimizi vb bulduk ama sonra Istanbuldaki ev de acik kalinca bir sekilde bu duruma evrildik. Esim zaten en basindan Ankaraya sicak bakmamisti, ama madem boyle bir imkan var 3 gun burada 5 gun orada gibi bir duzen cikti ortaya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…