- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- Konu Sahibi fionawoody
Bırakın kaynınız kayınvalideniz ve kayınpederiniz uzaktan pırıldamaya devam etsin .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NE kadar iyi olurlarsa olsunlar ev üstüne ev olmaz.Merhaba KK hanımları,
2 yıllık evliyim ve şuan kiracıyım kayınvalidemlerle karşılıklı binalarımız yani çok yakınız ve onlarla ilgili asla bir sorunum yok kayınvalidem ayrı kayınpederim ayrı kaynım ayrı pırıl pırıl mükemmel insanlar gerçekten. Size danışmak istediğim ise ev sahibimizin oğlu evleniyor ve bizim oturduğumuz evde oturacak dolayısıyla evden çıkmamız gerekiyor bunun için de 7 ay vaktimiz var aralıkta evlenecekler kasım da boşaltırsınız evi dediler şimdi benim zaten bir evim var elhamdülillah yani kayınpederim tazminatını aldı işyerinden biz de düğündeki takıları kattık ve ev aldı bize. Evimiz bahçe katı bizim daireden sonra yukarı da 3 kat daha var çok yüksek bir bina değil şuan evimizde kiracı var ve biz birkaç ay sonra oraya geçicez ama evde oturanlar 1 kere (ya da bize o kadar söylediler ikincisi üçüncüsü oldu mu bilmiyorum) 2 ayrı tuvalet var evde yukarıdan lavaboya bebek bezi attıkları için (cahilliğin had safhası) yer tuvaletinin taştığını söylediler bu yüzden tesisatçı çağırmışlar falan filan tabii kiracının eşi ev hanımı olduğu için farkedip hemen müdahale etmiş. Şimdi bu konudan sonra eşim kıllandı biz ikimiz de çalışıyoruz evde yokken olursa naparız satalım en iyisi bu evi dedi.
Şimdi soruyorum sizlere; Her işinize yardım eden, siz evde yokken evinize gelip silip süpüren, yemeğinizi yapıp tabağınıza kadar masanıza koyup hazır eden bir kayınvalide ve bir şeye karışmayan, beğenmediği bir hareketiniz olsa bile yüzünüze vurmadan kırmadan uyaran kayınpeder bir de sizden 10 yaş küçük kayın ile aynı evde yaşamayı kabul edip dubleks daire de mi oturmak ? Yoksa ne kadar iyi olursa olsunlar ev üstüne ev olmaz,fazla samimiyet tez ayrılık getirir ben ne olursa olsun kendime ait ayrı evim olsun diye mi düşünmeliyim ?
Babam dubleks ya da yukarı ki katlar her zaman bahçe katından iyidir bence taşın daha iyi bir evin olur diyor (bahçe katı evimiz kötü değil bu arada 3 yıllık bina ve odalar kare büyük camı da duvarın ortasında yukarıda falan değil o yüzden karanlık oda yok) annem de ne olursa olsun siz artık eşinle ayrı bir ailesiniz bir oturmayı kabul etme diyor. Çok aradayım ne yapmalıyım? Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum şimdiden teşekkürler.
Her işinize yardım eden, siz evde yokken evinize gelip silip süpüren, yemeğinizi yapıp tabağınıza kadar masanıza koyup hazır eden
Tarz olarak konu açıp cvp vermiyorsunuz herhalde bu saygıdır cvp yazan insanlara karsi ama herneyse . Bencede ayri ev herkesin özeli kendine.
Herkese toplu bir tek msj da olabilirdi onu da goremedim ben ki sizin ic dunyanizi nerden bileyim asla kötü düşünmedim aksine sizi uyardım bakın hemen yorum yaptınız.kisaca okuyorum cvp vereceğim de yazılabilirdi değil mi ama ? Kotu niyet yok görüneni eleştirme varHerkese tek tek cevap veripte sayfaların benim cevaplarımla dolması görsel olarak çirkin olur ve göz yorar diye herkese tek tek yazmadım zaten okuduğumu göstermek için yorumları beğeniyorum yoksa herhangi bir saygısızlık yapmak değil amacım neden kötü düşünüyorsunuz ki? konuya cevap gelme olayı bittikten sonra konumu yazdığım metnin altına dipnot düşerek herkese teşekkür edecektim zaten neden bu ön yargı?
Herkese toplu bir tek msj da olabilirdi onu da goremedim ben ki sizin ic dunyanizi nerden bileyim asla kötü düşünmedim aksine sizi uyardım bakın hemen yorum yaptınız.kisaca okuyorum cvp vereceğim de yazılabilirdi değil mi ama ? Kotu niyet yok görüneni eleştirme var
Herkese toplu bir tek msj da olabilirdi onu da goremedim ben ki sizin ic dunyanizi nerden bileyim asla kötü düşünmedim aksine sizi uyardım bakın hemen yorum yaptınız.kisaca okuyorum cvp vereceğim de yazılabilirdi değil mi ama ? Kotu niyet yok görüneni eleştirme var