Esimle asamadigim yatak sorunumuz :(

HirasininNuru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
513
5.607
Selam kizlar 3 yillik evliyim bi kizim var 1 yasinda.
Aranizda bu sorunu yasayan vardir belki bi akil verirsiniz diye yaziyorum esimle birlikte olduktan sonra veya iliski sirasinda mutlu olamiyorum cunku esim yatakta veya iliski sonrasi moralimi bozacak seyler soyluyo (opme senin yuzunden olmadi bunun benzeri bi cok sey) iliskide mutlu olsamda ardindan moralimi sifirliyo resmen iliski sirasinda ne istedigimi soylesem sex duskunu damgasi yiyorum buda beni asiri yaraliyo ha bide zayifim ben surekli iliskide kemigin batti oran buran yok gibi seylerde. kendisi iliski anindaolup bitsin isteyen biri 5 dkde yani.bu durumu defalarca soyledim konustum.konustugum gun hersey uzun oluyo ardindan hemen eskiye donuyo
Esim opusmeyi bile istemez bendetam tersi iliskide olmazsa olmaz diye yanasirim reddedilirim artik cok bunaldim bu sorunlardan konusmaktan
Bu sorunu yasayanlar varsa veya bi fikri olan bakabilirmi
Not:ic camasiri gecelik ortam her turlu seyi yaptim ama olmadi

siz her seferinde çekinmeden söylyin nasıl ki yemeği nasıl sevdiğimizi söylüyorsak cinsellikte de söylenmeli. bence eşler arasında bunu söylemekle kaybedilecek birşey yok. her seferinde uyarılmadığınızı zevk almadığınızı belirtin siz de o düşünsün biraz da kadınını tatmin edemediğini.

Evet canim severek evlendik

Iki hafta once soyledim bu konuyu uyardik istediklerimi soyledim ve o gun istedigim gibiydi ardindan regl donemi basladi ve ardindan yine eski halini aldi

O kadar yoruldumki bu durumdan beklentiler olunca

Zor durum ama bende öyle uzun uzun sevenlerden değilim sonuca ulaşmayı daha çok seviyorum
Hoş senin eşin biraz odunmuş insanda libido diye birşey kalmaz dır dırcı kadınlar gibi mıy mıy
Uzun istiyosam 1 2 3 saat de degil ama on sevisme kismi olmadan direkt sonuc olmuyo kadin icin bi hazirlik zamani olmali dimi
Benimki iki tane opuyum yanaktan hadi hemen sanki acelemiz var
Ilk evlendigimiz iki ay mukemmeldi ardindan hersey bitti

Evet canim severek evlendik

O zaman adam cinsellik konusunda cahil ve bağnaz birisi. Öpüşmemek ne hakikaten ya ya da kemiklerin batıyor diye aşağılamak :/ seks düşkünü demek :/ nikahlı kocandan istiyorsun en büyük hakkın kesinlikle susma her seferinde yüzüne vur eğer beni tatmin etmezsen 5 dakikalık zevkin olamam de hakediyor yani

Ben kisa istemiyorum uzun tut dedigimde bu seferde bana inat uzatiyo biktiriyo sirf ben oyle dedim. diye artik bunu istiyorum demek gelmiyo icimden dedigimde olsa bile gonulsuz veya laf vurarak
Dun bu konu yuzunden kavga ettimoglen basladi kavga aksama kadar telefonda esime kondom al bile diyemiyorum artik saydiklarindan sonra soguttu beni

Iki hafta once soyledim bu konuyu uyardik istediklerimi soyledim ve o gun istedigim gibiydi ardindan regl donemi basladi ve ardindan yine eski halini aldi

O kadar yoruldumki bu durumdan beklentiler olunca
peki sormuyor mu sen de tatmin oldun mu vs diye?
ben olsam her seferinde biraz daha öpüşelim veya şuramı okşa filan diye yönlendirirdim.yap bence bunu.ona bırakma akışı.

Bu konuları müsait bir zamanda yakınlaştığınızda sakin sakin konuşmak mantıklı geliyor bana utanmadan çekinmeden. hatta netten sipariş ver hemen isteğine göre bir kondom geciktirici vs.

peki sormuyor mu sen de tatmin oldun mu vs diye?
ben olsam her seferinde biraz daha öpüşelim veya şuramı okşa filan diye yönlendirirdim.yap bence bunu.ona bırakma akışı.
Soruyo hayir diyorum devam edim o zaman diyo bi sure sonra hadi hadi diye zorlayinca moral sifira iniyo tamam yeter diyip ben birakiyorum
Yonlendirsemde kendi dedigine gidiyo pozisyon isteyorum bi dk gecmeden olmadi diyip degistiriyo yok desemde

Eşin çok bencil . Kendi işini gördü bitsin diye düşünüyor . Karşı tarafı yani esn hiç düşünmüyor . Konuş eğer duzelmezse bi dur uzak dur hatasıni anlar inşallah

Son düzenleme:
Bu konuları müsait bir zamanda yakınlaştığınızda sakin sakin konuşmak mantıklı geliyor bana utanmadan çekinmeden. hatta netten sipariş ver hemen isteğine göre bir kondom geciktirici vs.
bugun gecsin yarin konuscam iyice net bi sekilde bugun cok sinirliyim ters bise derim
Kendisi satiyo kondom kuzum istedigini alip geliyo o yuzden bende bu olsun dedim ona bile laf etti ha istedigimi almamis yine yoktu diye aldigida kendine zarar oldu aninda gitti kendi kaldi oylece iki saat bekle kendini toplamasini haydeeeee

Eşin çok bencil . Kendi işini gördü bitsin diye düşünüyor . Karşı tarafı yani seni hiç düşünmüyor . Konuş eğer duzelmezse bi dur uzak dur hatasıni anlar inşallah
Dunki kavgamizi acikca anlatiyim size regl nitti uzun zamandır morali bozuk diye bir sürpriz yapayım dedim ve Eşime mesaj attım Öğle saatlerinde hayatım kondom alır mısın dedim oda klasik bir şekilde Tamam dedi ve ben de istediğim şeyi söyledim Bulabilirsem alırım veya almam hiç yok Buse almam gibi saçma saçma şeyler söyledi birden Ben de naz yapacağım niye başladım da alırsın ararsın bulursun şekilde şeyler söyledim Sen neden bu kadar ısrar ediyorsun Sen seks düşkünü musun seks manyağı mısın gibi şeyler söylemeye başladı bile ben de pardon yanlış yaptım o zaman deyip mesaj atmayı kestim ardından kendisi patronu görüştüm Moralim bozuk gibi açıklama yaptı ve ben hiçbir şekilde mesaj yazmadım ardından kendisi başladı bana saçma saçma şeyler demeye kavga çıkardı be Neden böylesin neden şöylesin neden böylesin diye bende İçimdeki her şeyi söyledim Akşam gece bu kavga etmez bir daha kavga ederiz gibi şeyler söyledi Ben de kavga etmeyeceğim akşam seninle kusura bakma dedim tüm hayalleri tüm Naz duygusuna her şeyi yok etti o an Akşam gelince hiçbir şey yok gibi bana yanaştı kendi kendine Tabii ben yanına açmadım kendisi beni bekle de ama maalesef bütün duygularımı alt üst ettiği için kendi de memnun kalmadı bende memnun kalmadım Her zamanki gibi suratım asık Bir şekilde kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…