Eşimle artık anlaşamıyoruz büyük bir çıkmazdayız…

alperinnannesii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2025
9
-2
1
24
Eşimle 2 yıldır evliyiz bir bebeğimiz var 10 aylık evliliğimizin başından beri sıkıntılarımız vardı ama gittikçe büyüyor ve eşim artık bana değer vermemeye beni görmemeye başladı.Sevgiliyken bi kavga etsek çıkar gelirdi işini gücünü bırakıp gelme dediğim halde gelirdi benim sevdiğim şeyleri yapar yanıma gelmek için can atardı ben de ona ben seninle bu yüzden evleniyorum lütfen değişme benim için para pul önemli değil bana böyle ol yeter dedim. Düğüne yakın nikah olduktan sonra değişmeler farkettim ufak ufak hiçbir sözünde durmamaya başladı başkalarının yanında kahkahalarla güler benim yaptığım şakalara hiç gülmezdi.Annesi bir kavgamıza şahit oldu ve sonra hemen siz boşanın böyle gitmez dedi ve bende o gün kayışlar koptu kaynanama karşı içim çok soğudu eşime bakmıştım ama o da hiç annesine anne ne diyorsun öyle denir mi demedi sustu .Ve ben o an çıkıp gitmek istedim beni durdurdu sonra durdum ve hatta o kadından özür diledim gitmeye kalktığım için bu olay düğünden önce oluyor bana soğuk soğuk davranmaya başladı nedenini sorduğumda anneme saygısızlık yaptın dedi baya bi kendimi affettirmeye çalıştım . balayı planları yapan adam düğüne 1 hafta kala gitmeyeceğiz dedi bana yüz tane otel baktırmıştı. Onada hiçbirşey demedim sen yanımda ol yeter dedim.Neyse düğünden sonraki ilk gün annemde kahvaltıya gelsin dediği an kavgalar başladı cicim ayları olacak zannederken cehennem gibi günler durmak bitmiyordu bana hiç ilgi göstermiyor sadece onun yüzünden kavga ettiğimiz zaman gönlünü almaya çalışıyordu ama olayları hiç konuşmuyordu sorunları çözmüyordu çocuk gibi gıdıklıyordu bişeyler yapıyordu sürekli olayların üstünü bi şekilde kapatıyordu televizyondan kafasını kaldırmaz beni hiç dışarı çıkartmaz bana hiç para vermez dışarı çıkmama izin vermez her dediğini yaptım çevrem yok oldu ondan başka kimsem kalmadı hayatımda evde bana hiçbiryer danışmadı hep ailesine danışır hep ailesiyle vakit geçirmek isterdi bi söz verir asla tutmaz bi insan hiçbir sözünü mü tutmaz ya anlaşılmadıkça ilgisizlikten sevgisizlikten gözüm döndü artık en sonunda küfürler etmeye ve bağırmaya başladım eşim artık iyice benden koptu o zamanlar birde hamileydim neden çocuk yaptın bu adamdan diyecek olanlar zorla yaptı ben istemiyorum dedim seninle evliliğimiz güzel ilerlemiyor dedim ama ben istiyorum diyip zorla çocuk yaptı çocuk doğdu çocuğu zorla kucağına veriyordum sevsin diye ama anneler anlar ya sevmiyordu bi garip bakıyordu 10 dk oyalanıyor tv bakıyordu derken artık pazar günleri de çalışmaya başladı pazar günü bari çocukla ilgilensin ben biraz dinleneyim diyorum ama yok sürekli ben çalışıyorum sürekli dırdır ediyorsun seninle ilgilenemem sen saygısızsın senin yüzünden sana böyle davranıyorum beni bu hale getirdin diyordu ama baştan beri böyleydi zaten bu sebep beni bu kadar çileden çıkartan neyse yalnız hissediyorum haftaiçi zaten geç geliyor 9 gibi 10 gibi o saate çocuk uyuyor zaten herşeye çalışıyorum bahanesini buluyor kendi işinde çalışıyor birde ama çocuğa oyuncak alalım dediğimde param yok bana para vermiyor sonra üst üste söyleseydin verirdim unutuyorum diyor onuda bana yıkıyor biraz sen ilgilen çocukla yoruldum artık diyorum bakamıyorsan ben bakarım diyor anneliğimden vuruyor beni yalnızlığa alıştırdın diyorum sonra sana ihtiyacım kalacak mı diyorum banane diyor sıktın artık laflarından iğreniyorum dırdır yapma adam ol sana düzgün davranırım diyor ama tek başıma çabalamaktan yoruldum artık hiçbi şekilde düzelmeyecek sanırım kendimi suçlu hissediyorum küfür etmeseydim acaba daha düzgün davranır mıydı diye ben evliliği bile beceremedim diyorum hep kendimi suçluyorum ne seni seviyorum diyor artık dönüyor yatıyor yatakta hiç sarılmıyor bile cinsellik için yaklaşıyor sadece şefkatini hiç hissetmiyorum bi derdimi anlattığım zaman ne çok dırdırcısın hiç benden memnun değilsin ben çalışıyorum eve geliyorum napıyorum dışarda mı sürtüyorum diyor

Son düzenleme:
Eşimle 2 yıldır evliyiz bir bebeğimiz var 10 aylık evliliğimizin başından beri sıkıntılarımız vardı ama gittikçe büyüyor ve eşim artık bana değer vermemeye beni görmemeye başladı.Sevgiliyken bi kavga etsek çıkar gelirdi işini gücünü bırakıp gelme dediğim halde gelirdi benim sevdiğim şeyleri yapar yanıma gelmek için can atardı ben de ona ben seninle bu yüzden evleniyorum lütfen değişme benim için para pul önemli değil bana böyle ol yeter dedim. Düğüne yakın nikah olduktan sonra değişmeler farkettim ufak ufak hiçbir sözünde durmamaya başladı başkalarının yanında kahkahalarla güler benim yaptığım şakalara hiç gülmezdi.Annesi bir kavgamıza şahit oldu ve sonra hemen siz boşanın böyle gitmez dedi ve bende o gün kayışlar koptu kaynanama karşı içim çok soğudu eşime bakmıştım ama o da hiç annesine anne ne diyorsun öyle denir mi demedi sustu .Ve ben o an çıkıp gitmek istedim beni durdurdu sonra durdum ve hatta o kadından özür diledim gitmeye kalktığım için bu olay düğünden önce oluyor bana soğuk soğuk davranmaya başladı nedenini sorduğumda anneme saygısızlık yaptın dedi baya bi kendimi affettirmeye çalıştım . balayı planları yapan adam düğüne 1 hafta kala gitmeyeceğiz dedi bana yüz tane otel baktırmıştı. Onada hiçbirşey demedim sen yanımda ol yeter dedim.Neyse düğünden sonraki ilk gün annemde kahvaltıya gelsin dediği an kavgalar başladı cicim ayları olacak zannederken cehennem gibi günler durmak bitmiyordu bana hiç ilgi göstermiyor sadece onun yüzünden kavga ettiğimiz zaman gönlünü almaya çalışıyordu ama olayları hiç konuşmuyordu sorunları çözmüyordu çocuk gibi gıdıklıyordu bişeyler yapıyordu sürekli olayların üstünü bi şekilde kapatıyordu televizyondan kafasını kaldırmaz beni hiç dışarı çıkartmaz bana hiç para vermez dışarı çıkmama izin vermez her dediğini yaptım çevrem yok oldu ondan başka kimsem kalmadı hayatımda evde bana hiçbiryer danışmadı hep ailesine danışır hep ailesiyle vakit geçirmek isterdi bi söz verir asla tutmaz bi insan hiçbir sözünü mü tutmaz ya anlaşılmadıkça ilgisizlikten sevgisizlikten gözüm döndü artık en sonunda küfürler etmeye ve bağırmaya başladım eşim artık iyice benden koptu o zamanlar birde hamileydim neden çocuk yaptın bu adamdan diyecek olanlar zorla yaptı ben istemiyorum dedim seninle evliliğimiz güzel ilerlemiyor dedim ama ben istiyorum diyip zorla çocuk yaptı çocuk doğdu çocuğu zorla kucağına veriyordum sevsin diye ama anneler anlar ya sevmiyordu bi garip bakıyordu 10 dk oyalanıyor tv bakıyordu derken artık pazar günleri de çalışmaya başladı pazar günü bari çocukla ilgilensin ben biraz dinleneyim diyorum ama yok sürekli ben çalışıyorum sürekli dırdır ediyorsun seninle ilgilenemem sen saygısızsın senin yüzünden sana böyle davranıyorum beni bu hale getirdin diyordu ama baştan beri böyleydi zaten bu sebep beni bu kadar çileden çıkartan neyse yalnız hissediyorum haftaiçi zaten geç geliyor 9 gibi 10 gibi o saate çocuk uyuyor zaten herşeye çalışıyorum bahanesini buluyor kendi işinde çalışıyor birde ama çocuğa oyuncak alalım dediğimde param yok bana para vermiyor sonra üst üste söyleseydin verirdim unutuyorum diyor onuda bana yıkıyor biraz sen ilgilen çocukla yoruldum artık diyorum bakamıyorsan ben bakarım diyor anneliğimden vuruyor beni yalnızlığa alıştırdın diyorum sonra sana ihtiyacım kalacak mı diyorum banane diyor sıktın artık laflarından iğreniyorum dırdır yapma adam ol sana düzgün davranırım diyor ama tek başıma çabalamaktan yoruldum artık hiçbi şekilde düzelmeyecek sanırım kendimi suçlu hissediyorum küfür etmeseydim acaba daha düzgün davranır mıydı diye ben evliliği bile beceremedim diyorum hep kendimi suçluyorum
Ve bunlara rağmen kalktın birde çocuk yaptın aferin sana
Evlenmemen için bir sürü sebep varmış aslında gözlerin kapalıymış sanırım o dönem.
Ben annesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu arada kayınvalideden özür neden diliyorsun burada sinir oldum sana

Düğüne bir hafta kala balayına gitmeyeceğiz dediğinde neden tepkinizi koymadınız?
(Çalışma durumu yok, maddiyat kaygısı yok sadece kendi istediği için bunu demiş)
Aslında sinyallerini baştan vermiş ama işte..
Evet kendi dükkanı var kapatır gidebilir ama kapatırsam müşterilerimi kaybederim bilmem ne iş bahanesi yaptı sürekli işi bahane ediyor bana

Evlenmemen için bir sürü sebep varmış aslında gözlerin kapalıymış sanırım o dönem.
Ben annesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu arada kayınvalideden özür neden diliyorsun burada sinir oldum sana

Yazdığımı okumadınız sanırım istemiyorum dediğim halde zorla oldu korunmadı defalarca korunmasını istedim

Eşimle 2 yıldır evliyiz bir bebeğimiz var 10 aylık evliliğimizin başından beri sıkıntılarımız vardı ama gittikçe büyüyor ve eşim artık bana değer vermemeye beni görmemeye başladı.Sevgiliyken bi kavga etsek çıkar gelirdi işini gücünü bırakıp gelme dediğim halde gelirdi benim sevdiğim şeyleri yapar yanıma gelmek için can atardı ben de ona ben seninle bu yüzden evleniyorum lütfen değişme benim için para pul önemli değil bana böyle ol yeter dedim. Düğüne yakın nikah olduktan sonra değişmeler farkettim ufak ufak hiçbir sözünde durmamaya başladı başkalarının yanında kahkahalarla güler benim yaptığım şakalara hiç gülmezdi.Annesi bir kavgamıza şahit oldu ve sonra hemen siz boşanın böyle gitmez dedi ve bende o gün kayışlar koptu kaynanama karşı içim çok soğudu eşime bakmıştım ama o da hiç annesine anne ne diyorsun öyle denir mi demedi sustu .Ve ben o an çıkıp gitmek istedim beni durdurdu sonra durdum ve hatta o kadından özür diledim gitmeye kalktığım için bu olay düğünden önce oluyor bana soğuk soğuk davranmaya başladı nedenini sorduğumda anneme saygısızlık yaptın dedi baya bi kendimi affettirmeye çalıştım . balayı planları yapan adam düğüne 1 hafta kala gitmeyeceğiz dedi bana yüz tane otel baktırmıştı. Onada hiçbirşey demedim sen yanımda ol yeter dedim.Neyse düğünden sonraki ilk gün annemde kahvaltıya gelsin dediği an kavgalar başladı cicim ayları olacak zannederken cehennem gibi günler durmak bitmiyordu bana hiç ilgi göstermiyor sadece onun yüzünden kavga ettiğimiz zaman gönlünü almaya çalışıyordu ama olayları hiç konuşmuyordu sorunları çözmüyordu çocuk gibi gıdıklıyordu bişeyler yapıyordu sürekli olayların üstünü bi şekilde kapatıyordu televizyondan kafasını kaldırmaz beni hiç dışarı çıkartmaz bana hiç para vermez dışarı çıkmama izin vermez her dediğini yaptım çevrem yok oldu ondan başka kimsem kalmadı hayatımda evde bana hiçbiryer danışmadı hep ailesine danışır hep ailesiyle vakit geçirmek isterdi bi söz verir asla tutmaz bi insan hiçbir sözünü mü tutmaz ya anlaşılmadıkça ilgisizlikten sevgisizlikten gözüm döndü artık en sonunda küfürler etmeye ve bağırmaya başladım eşim artık iyice benden koptu o zamanlar birde hamileydim neden çocuk yaptın bu adamdan diyecek olanlar zorla yaptı ben istemiyorum dedim seninle evliliğimiz güzel ilerlemiyor dedim ama ben istiyorum diyip zorla çocuk yaptı çocuk doğdu çocuğu zorla kucağına veriyordum sevsin diye ama anneler anlar ya sevmiyordu bi garip bakıyordu 10 dk oyalanıyor tv bakıyordu derken artık pazar günleri de çalışmaya başladı pazar günü bari çocukla ilgilensin ben biraz dinleneyim diyorum ama yok sürekli ben çalışıyorum sürekli dırdır ediyorsun seninle ilgilenemem sen saygısızsın senin yüzünden sana böyle davranıyorum beni bu hale getirdin diyordu ama baştan beri böyleydi zaten bu sebep beni bu kadar çileden çıkartan neyse yalnız hissediyorum haftaiçi zaten geç geliyor 9 gibi 10 gibi o saate çocuk uyuyor zaten herşeye çalışıyorum bahanesini buluyor kendi işinde çalışıyor birde ama çocuğa oyuncak alalım dediğimde param yok bana para vermiyor sonra üst üste söyleseydin verirdim unutuyorum diyor onuda bana yıkıyor biraz sen ilgilen çocukla yoruldum artık diyorum bakamıyorsan ben bakarım diyor anneliğimden vuruyor beni yalnızlığa alıştırdın diyorum sonra sana ihtiyacım kalacak mı diyorum banane diyor sıktın artık laflarından iğreniyorum dırdır yapma adam ol sana düzgün davranırım diyor ama tek başıma çabalamaktan yoruldum artık hiçbi şekilde düzelmeyecek sanırım kendimi suçlu hissediyorum küfür etmeseydim acaba daha düzgün davranır mıydı diye ben evliliği bile beceremedim diyorum hep kendimi suçluyorum ne seni seviyorum diyor artık dönüyor yatıyor yatakta hiç sarılmıyor bile cinsellik için yaklaşıyor sadece şefkatini hiç hissetmiyorum bi derdimi anlattığım zaman ne çok dırdırcısın hiç benden memnun değilsin ben çalışıyorum eve geliyorum napıyorum dışarda mı sürtüyorum diyor
Bilerek evlenmişsiniz bile bile atlamissiniz ateşe istenmeyen gelinmişsiniz esinizde ailesi tarafindan ilgi gördü size karsi tavır aldı totosu kalkti yine ayrisamamis bir koca ya tamam diyoruz olanla ölene care yok da gerçekten bu kadar mi sevmiyorsunuz kendinizi bu evlilige cocuk yapmak simdi boşan diyeceğiz cocuk var aileniz arkanizda mi mesleğiniz varmi maddi gücünüz cocugunuza yetebilecek durumda iseniz ayri bir hayat kurabilecekseniz ayrılın bu şekilde ömür geçmez gerçekten cocugunuza karşı da tahammulunuz azalir önce kendinize iyi gelmelisiniz

Yazdığımı okumadınız sanırım istemiyorum dediğim halde zorla oldu korunmadı defalarca korunmasını istedim
Nasıl zorla? Hic mi dışarı çıkamiyordunuz. Kadının korunduğu bir dolu yontem var niye esine bıraktın bunu. Evlenmeden ne olduğunu belli eden kocan ve annesi varmis. Göre göre evlenmişsin, devam etmişsiniz, cocuk yapmissiniz. Ha şimdi madem pişman oldunuz ona göre adım atacaksınız bundan sonra. Yok yuvam da yuvam,kocam da kocam diyorsanız eh susup oturacaksiniz baska yapacak birsey yok.

Zorla yapti ne demek? Alirsin bi ilac kullanirsin ondan habersiz istedigi kadar korunmasin. Balayina goturmemis hic tepki gostermemissiniz. Siz kendinize deger vermiyosunuz ki sadece karsidakinin sevgisi ilgisi kadar kendinizi seviyosunuz. Ondan ilgi kesilince de yine onu degil kendinizi sucluyosunuz. Maddi guvence yok ayaklarinizin ustunde duramiyosunuz kendinizi savunamiyorsunuz bu nasil yasamak anlamadim.

Zorla yapti ne demek? Alirsin bi ilac kullanirsin ondan habersiz istedigi kadar korunmasin. Balayina goturmemis hic tepki gostermemissiniz. Siz kendinize deger vermiyosunuz ki sadece karsidakinin sevgisi ilgisi kadar kendinizi seviyosunuz. Ondan ilgi kesilince de yine onu degil kendinizi sucluyosunuz. Maddi guvence yok ayaklarinizin ustunde duramiyosunuz kendinizi savunamiyorsunuz bu nasil yasamak anlamadim.
Kaygılı bağlanıyorum niye böyleyim inanin bende bilmiyorum haklısınız

neden çocuk yaptın bu adamdan diyecek olanlar zorla yaptı ben istemiyorum dedim seninle evliliğimiz güzel ilerlemiyor dedim ama ben istiyorum diyip zorla çocuk yaptı
Zorla yaptı derken tecavüzden mi bahsediyoruz? Korunma yöntemlerinden haberdarsınız değil mi?Düğün öncesi annesi boşanın diyor oğlu da annesine bakıyor ve siz hala beni durdurdu ve annesinden özür diletti yazıyorsunuz. O çocuk babası düzelir diye mi yapıldı? Doğduktan sonra kucağına bile almak istememiş, bakmıyor, ilgilenmiyor. Bu adam mı çocuk istedi? Yazık değil mi o çocuğa, bebekken sevmeyen çocukken ergenken sevecek mi? Neyse yalnızlığınıza sevgisizliğinize birini ortak etmişsiniz, sadece siz çekmiyceksiniz bu derdi.

Boşanın desek yer gök inliyor yuva yıkmak kolay mı, çocuğum babasız mı kalsın diye. Kendi canınızın kıymeti yoksa o çocuğun var değil mi? Şimdi küçük bebek anlamıyor, büyüyünce babam beni niye sevmiyor diye sormayacak değil mi?

Zorla yaptı derken tecavüzden mi bahsediyoruz? Korunma yöntemlerinden haberdarsınız değil mi?Düğün öncesi annesi boşanın diyor oğlu da annesine bakıyor ve siz hala beni durdurdu ve annesinden özür diletti yazıyorsunuz. O çocuk babası düzelir diye mi yapıldı? Doğduktan sonra kucağına bile almak istememiş, bakmıyor, ilgilenmiyor. Bu adam mı çocuk istedi? Yazık değil mi o çocuğa, bebekken sevmeyen çocukken ergenken sevecek mi? Neyse yalnızlığınıza sevgisizliğinize birini ortak etmişsiniz, sadece siz çekmiyceksiniz bu derdi.

Boşanın desek yer gök inliyor yuva yıkmak kolay mı, çocuğum babasız mı kalsın diye. Kendi canınızın kıymeti yoksa o çocuğun var değil mi? Şimdi küçük bebek anlamıyor, büyüyünce babam beni niye sevmiyor diye sormayacak değil mi?
Kesinlikle düzelsin diye değil öyle bi düşüncem asla olmadı onun dışında haklısınız

çok tartışmaya açık bir konu değil bence, boşanmalısınız.

Back
X