Merhabalar evli iki çocuk annesiyim.31 yaşında eşim 40 yaşında.uzun zamandır cinsel soğukluk var birbirimize.ayri yerlerde yatıyoruz.cicuklar küçük.ben evde hep pijama başörtüsü takılıyorum.bundanmi bilmem ne o ne de ben yanasmiyoruz birbirimize.onun dışında iyi düzgün bir aileyiz.sakin bir adamdır.niye böyle olduk diye düşünüyorum.sonra eminim herkes bizim gibidir diyip vazgeciyorum...anlatabildim mi birazda olsa? Belki yardımcı olanınız olur bu duruma.kimseye söylenecek bir şey değil sonuçta...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimle aramızda cinsel soğukluk
- Konu Sahibi su_ltan89
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsel isteksizlik cinsellik isteksizlik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ağustos 2018
- 681
- 951
- 53
- 44
- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.720
- 123
- 36
Önceden evde nasıl takılıyordunuz peki?Merhabalar evli iki çocuk annesiyim.31 yaşında eşim 40 yaşında.uzun zamandır cinsel soğukluk var birbirimize.ayri yerlerde yatıyoruz.cicuklar küçük.ben evde hep pijama başörtüsü takılıyorum.bundanmi bilmem ne o ne de ben yanasmiyoruz birbirimize.onun dışında iyi düzgün bir aileyiz.sakin bir adamdır.niye böyle olduk diye düşünüyorum.sonra eminim herkes bizim gibidir diyip vazgeciyorum...anlatabildim mi birazda olsa? Belki yardımcı olanınız olur bu duruma.kimseye söylenecek bir şey değil sonuçta...
Gerçekten herkes bizim gibi mi? Bir arkadaşım eşiyle otelde randevulasiyor.o 28 eside 28 yaşında.bir çocukları var.acaba eşim mi yaslandı?Evlilik müessesi hoşgeldiniz
Çalışmıyorum evdeyim.biri 5 biri 2 yaşında iki çocuk.yemek temizlik oyun vs.derken en rahat ettiğim pijama oluyor.kot bile yiyemiyorum.zayifimda 52 kiloyum.ama çok salmış durumdayimNeden sürekli pijamalısınız ?
- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
Evde niye başörtüyle duruyorsunuz ve pijamayla, eşiniz için değil ilk önce kendiniz için dikkat etseniz kendinize.
Küçük çocuk olunca gece ayrı yatma durumu oluyor ama bu cinselliğe engel değil.
Esinizle konuşuyor musunuz bu konuyu, haftalarca olmuyorsa cinsellik elbette normal değil elbette.
Esinizle konuşuyor musunuz bu konuyu, haftalarca olmuyorsa cinsellik elbette normal değil elbette.
Hep ben öyle ya tayt ya eşofman ya pijamaÖnceden evde nasıl takılıyordunuz peki?
- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
Ben eşinizin yerinde olsam bu durumdan rahatsız olurum şahsen . Temizliği bitirin yemek filan o gelmeden pijama içinden çıkın bence . Bi tayt giyinin üzerine bi tişört bi kazak zor olmasa gerek . Evde ve çocuğunuzun olması bunları engellemez değil mi ?Çalışmıyorum evdeyim.biri 5 biri 2 yaşında iki çocuk.yemek temizlik oyun vs.derken en rahat ettiğim pijama oluyor.kot bile yiyemiyorum.zayifimda 52 kiloyum.ama çok salmış durumdayim
Ya bilmiyorum giyimle kusamla olcak şey değil gibi bu işler.ikimizde isteyip adım atmiyoruz.Evde niye başörtüyle duruyorsunuz ve pijamayla, eşiniz için değil ilk önce kendiniz için dikkat etseniz kendinize.
Esinizle konuşuyor musunuz bu konuyu, haftakaecay olmuyorsa cinsellik elbette normal değil.
Yok hiç bir sıkıntısi. Şükür.bir araba istiyor o var sadece sayarsak bunu.Herkes böyle değil tabi ki, genelleme yapmayın. Aranızda Tutku olsa, pijama hikaye..
Eşinizin bir sıkıntısı var mı bu ara? İş, maddiyat, ailesi vs..
Özel bir hastaligim var o yüzden başımı açamam canım.Başörtüsü neden?Evinizde ne gerek var?Önümüz yaz.Açılın da adamın da yüreciği hoplasın.
- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
Mevzu sadece cinsellik değil ki çocuklarınız da çok küçük değil, benim için ev içinde de olsa kılık kıyafet önemli.Ya bilmiyorum giyimle kusamla olcak şey değil gibi bu işler.ikimizde isteyip adım atmiyoruz.
İstiyorsanız adım atın niye atmıyorsunuz?
Çocuklarına çok bagli.nasil desem anne gibi bir baba o.bizim yaptığınız herşeyi yapar.cocuklar da ona bayılır.beni görmüyor ki gözü.ya kızım ya oğlum tepesindeler.oda hep onlarla sarmaş dolaş .Ben eşinizin yerinde olsam bu durumdan rahatsız olurum şahsen . Temizliği bitirin yemek filan o gelmeden pijama içinden çıkın bence . Bi tayt giyinin üzerine bi tişört bi kazak zor olmasa gerek . Evde ve çocuğunuzun olması bunları engellemez değil mi ?
O zaman siz yaklaşın bakalım tepkisi ne oluyor? Yine isteksizse açıkça kendisine sorun. Pek normal değil.Yok hiç bir sıkıntısi. Şükür.bir araba istiyor o var sadece sayarsak bunu.
- 25 Ağustos 2018
- 681
- 951
- 53
- 44
Allah ateşlerini döndürmesi.Gerçekten herkes bizim gibi mi? Bir arkadaşım eşiyle otelde randevulasiyor.o 28 eside 28 yaşında.bir çocukları var.acaba eşim mi yaslandı?
- 11 Aralık 2018
- 40.378
- 250.841
- 598
Merhabalar evli iki çocuk annesiyim.31 yaşında eşim 40 yaşında.uzun zamandır cinsel soğukluk var birbirimize.ayri yerlerde yatıyoruz.cicuklar küçük.ben evde hep pijama başörtüsü takılıyorum.bundanmi bilmem ne o ne de ben yanasmiyoruz birbirimize.onun dışında iyi düzgün bir aileyiz.sakin bir adamdır.niye böyle olduk diye düşünüyorum.sonra eminim herkes bizim gibidir diyip vazgeciyorum...anlatabildim mi birazda olsa? Belki yardımcı olanınız olur bu duruma.kimseye söylenecek bir şey değil sonuçta...
Bunu eşinizle konuşmayı denediniz mi?