- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- Konu Sahibi alis_gbegb
hayır duyanda ılk kez yapıyor sanacak yabu konunun nerdeyse tüm sayfalarını okudum arkdaşlar bi 50 sayfa daha yazsanız gene sevişmeyecek gene vermeyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır duyanda ılk kez yapıyor sanacak yabu konunun nerdeyse tüm sayfalarını okudum arkdaşlar bi 50 sayfa daha yazsanız gene sevişmeyecek gene vermeyecek
vermiycek vermiyceeekkk kuruyup gitsede vermiycek onun değil mi vermiycekbu konunun nerdeyse tüm sayfalarını okudum arkdaşlar bi 50 sayfa daha yazsanız gene sevişmeyecek gene vermeyecek
konunun baslarına yenı bakıyorum ortadan dalmıstım sankı baslarda dahamı acıkmıs yenılıklere?Konu sonunda kanser olan var mı? Çok yanlış yaptım bi anda okuyarak Yavaş yavaş bünyeyi alıştıracaktım ilk önce
başlarda bi çözüm arar gibi görünüyordu sonrada yapamam edemem demeye, adam yanastiginda reddetmeye ve altinda baska nedenler aramaya basladi.konunun baslarına yenı bakıyorum ortadan dalmıstım sankı baslarda dahamı acıkmıs yenılıklere?
Ben hala acigim yeni seylere.ama hepiniz ayni cevabi vermissiniz taoamiyorum dedikce ben kirildim ibcindim icimden gelmiyor dedikce.bu arada ewet ewlendigimiz ilk yil gunde 5-6 defa ypardik ise gidiyorsa 3 e duserdi.ama mutluyduk ve onda kaybetbe korkusu vardi.belku de bu kadar cok yaptigimiz icin biktik oda bende.benim anlamadigim bu kadat istahli bir adam nasil olurda hic yanasmaz.erkek sonucta.dedigim gibi eminim bisey yapmadigimdan hicc aldatiyo fln demeyin olursa onuda yazarim.
bacım bu adam sana ne yaptı bu kadarda soğudun bu adamdanBen hala acigim yeni seylere.ama hepiniz ayni cevabi vermissiniz taoamiyorum dedikce ben kirildim ibcindim icimden gelmiyor dedikce.bu arada ewet ewlendigimiz ilk yil gunde 5-6 defa ypardik ise gidiyorsa 3 e duserdi.ama mutluyduk ve onda kaybetbe korkusu vardi.belku de bu kadar cok yaptigimiz icin biktik oda bende.benim anlamadigim bu kadat istahli bir adam nasil olurda hic yanasmaz.erkek sonucta.dedigim gibi eminim bisey yapmadigimdan hicc aldatiyo fln demeyin olursa onuda yazarim.
bütün problem bumu yuh yaniLohusaligimda olan oldu.kaynabam cok ustume geldi bende hem annemin kardesimin gaziyla hemde kendim kavga ettim kaynanamla kovdum onu ewden hatta.esim benim hakli oldugumu biliyor lakin bana dedi ki sen beni saymadin snnemle kavga ettin az disini slksaydln dedi.sonra buz hep kavga kavga uzadi sinirler yiprandi hakaretler havada ucustu.e hal boyle olunca biz unuttuk ewliligi ben boyle bi es istemiyorum isten geldiginde hayatim nasilsin diyip opmeyen konusmayan sadece cocuktan konusan.ewlendigim adamla simdiki arasinda daglar kadar fark var.buraya kusaltilmis yazdm.ilk sayfalarda daha aciklayici yazdim.
eşinin ailesine davranışın yanlış bence haklı olsan da bunu eşine bırakmalıydınLohusaligimda olan oldu.kaynabam cok ustume geldi bende hem annemin kardesimin gaziyla hemde kendim kavga ettim kaynanamla kovdum onu ewden hatta.esim benim hakli oldugumu biliyor lakin bana dedi ki sen beni saymadin snnemle kavga ettin az disini slksaydln dedi.sonra buz hep kavga kavga uzadi sinirler yiprandi hakaretler havada ucustu.e hal boyle olunca biz unuttuk ewliligi ben boyle bi es istemiyorum isten geldiginde hayatim nasilsin diyip opmeyen konusmayan sadece cocuktan konusan.ewlendigim adamla simdiki arasinda daglar kadar fark var.buraya kusaltilmis yazdm.ilk sayfalarda daha aciklayici yazdim.
Ewet isterim.İnternette dolaşırken nasıl olduysa bu konuyu gördüm biraz okudum ilgimi çekti sırf sana yardımcı olmak için üyelik aldım istersen yardımcı olabilirim
Ewet isterimİnternette dolaşırken nasıl olduysa bu konuyu gördüm biraz okudum ilgimi çekti sırf sana yardımcı olmak için üyelik aldım istersen yardımcı olabilirim