- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- Konu Sahibi alis_gbegb
valla ne bilim benim anacım hep der ki kocanla iyi olmak istiyorsan ,ailesiyle arayı sıkı tutacaksın , adamın gönlünü böyle kazanırsın der.4 gun once bana dedi ki istanbula gidelim bayramda.ben basta mirin kirin yapsamda tamam naapcaz burda gidelim dedim.kaynanamlara yani.ve adam bana 3 gundur iyi davranio gece optu yanagimdan yatmadan.sabah hayatim diye msj atiyor.tabii benim aklima gelen ilj sey istanbulda iyu olayim diye simdiden yolunu yapigor kurnazlik yapiyor diye dusunuyorum.yoksa niye durduk yere bole olsun.sizcede oylemi?
evet böyle olabilir zor biri olduğun için seni şimdiden yola sokuyor olabilir, ama bu kötü birşey değil
buarada buket_asude 3. bebek geliyor dimi? maşallahhh.
35 yaşındaki erkek libidosuna gelince 1.5 sene tırt edecek kadar değildir sanıyorum. benim babam (bütün kirliler ortada) kalp krizi gecirdi anjiyo oldu eve cıktıktan sonra 1 ay anca dayanabilmiş düşün annem fellik fellik kzıım bakın int bişi olmasın o iş zararlı olmasın kalbi var adamın diye bizi sermişti ortalığa, ki hala muhabbeti acıldıgında e napım adam durmuyor sorucam tabi der
buarada anenmde babamda 55 yaşındalar