eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

4 gun once bana dedi ki istanbula gidelim bayramda.ben basta mirin kirin yapsamda tamam naapcaz burda gidelim dedim.kaynanamlara yani.ve adam bana 3 gundur iyi davranio gece optu yanagimdan yatmadan.sabah hayatim diye msj atiyor.tabii benim aklima gelen ilj sey istanbulda iyu olayim diye simdiden yolunu yapigor kurnazlik yapiyor diye dusunuyorum.yoksa niye durduk yere bole olsun.sizcede oylemi?
valla ne bilim benim anacım hep der ki kocanla iyi olmak istiyorsan ,ailesiyle arayı sıkı tutacaksın , adamın gönlünü böyle kazanırsın der.
evet böyle olabilir zor biri olduğun için seni şimdiden yola sokuyor olabilir, ama bu kötü birşey değil

buarada buket_asude buket_asude 3. bebek geliyor dimi? maşallahhh.

35 yaşındaki erkek libidosuna gelince 1.5 sene tırt edecek kadar değildir sanıyorum. benim babam (bütün kirliler ortada) kalp krizi gecirdi anjiyo oldu eve cıktıktan sonra 1 ay anca dayanabilmiş düşün annem fellik fellik kzıım bakın int bişi olmasın o iş zararlı olmasın kalbi var adamın diye bizi sermişti ortalığa, ki hala muhabbeti acıldıgında e napım adam durmuyor sorucam tabi der
buarada anenmde babamda 55 yaşındalar

valla ne bilim benim anacım hep der ki kocanla iyi olmak istiyorsan ,ailesiyle arayı sıkı tutacaksın , adamın gönlünü böyle kazanırsın der.
evet böyle olabilir zor biri olduğun için seni şimdiden yola sokuyor olabilir, ama bu kötü birşey değil

35 yaşındaki erkek libidosuna gelince 1.5 sene tırt edecek kadar değildir sanıyorum. benim babam (bütün kirliler ortada) kalp krizi gecirdi anjiyo oldu eve cıktıktan sonra 1 ay anca dayanabilmiş düşün annem fellik fellik kzıım bakın int bişi olmasın o iş zararlı olmasın kalbi var adamın diye bizi sermişti ortalığa, ki hala muhabbeti acıldıgında e napım adam durmuyor sorucam tabi der
evet tatlım 3. geliyor süpriz şekilde.. çok şükür verene.. üzüldüm biraz ama oldu işte..
valla bende erkek libidosunun okadar aşağı düşeceğine inanmıyorum ki.. canım bu kadına laf anlatmak çook zor bak adam yine iyi davrandı yine kötü oldu altında bişey arandı.. belki yola getirmek değil ya adam mutlu oldu olamazmı..

evet tatlım 3. geliyor süpriz şekilde.. çok şükür verene.. üzüldüm biraz ama oldu işte..
valla bende erkek libidosunun okadar aşağı düşeceğine inanmıyorum ki.. canım bu kadına laf anlatmak çook zor bak adam yine iyi davrandı yine kötü oldu altında bişey arandı.. belki yola getirmek değil ya adam mutlu oldu olamazmı..
Cinsiyeti belli mi acaba? iki tane kızın vardı değil mi? cok hos e peki sizin yaşlarınız kaç :KK70: libido ölçümü var burada :KK70:

Üşenmedim nerdeyse tüm konuyu okudum. Kriz geçirecektim burda ya. afedersin biraz ağır olacak ama insan bu kadar mı kalın kafalı olur. İnsanlar sayfalarca dil dökmüş tek söylediği içimden gelmiyor ne yapayım. Senin içinden gelmiyorsa odun gibi bir kadını koca ne yapsın. O zmn şikayet etme melek gibi adamı bulmuşsun bide istediğinde yataktan kov istediğinde geri al onun da sesi çıkmıyor garibim. Psikolojik olarak sorunun varsa da git tedavi ol, herkesin psikolojisi mükemmel mi sanki. Seninki psikojojik sorun değil sadece bahane bulma. Tek çocuğa bakıyosun diye serilmişsin çalıştığın yok bişey yok adama meyve vermeyi lütuf olarak görüyo. çocugu da bu gidişle sorunlu olarak büyüteceksin hadi adamı geçsin. bu kadar huzursuz mutsuz ailede çocuk da huysuz büyür belki düzgün durmamasının sebeplerinden biri budur?
sonuç olarak neden sevsin ki adam seni sevilecek bir taraf göremedim ben, ailesi de seni istememekte çok haklıymış böyle bencil kadınla çocuk mu evlendirilir.

Arkadaşlar 12 senelik evliyim ve 2 çocuğum var benim sorunum eşimle bana karşı çok ilgisiz cinsellik anlamında,sevgi konusundada aslında severek evlendik halada seviyoruz birbirimizi bize evine çocuklarına düşkün ama hep yorgun,uykum var hep ben ilgi göstericem bazen hafta 1 görüşüyoruz bazen 10-15 gün 1/ 1,5 ay bile olduğu oluyor bu senelerdir böyleee hep isteyen taraf ben oluyorum ve çok sıkıldım bu durumdan. diyorum onaa nasıl duruyorsun bi insan nasıl arzulamaz karısını çok üzülüyorum böyle düşünürken akşam telefonuna bakerken cinsel içerikli videolar izlediğini farkettim o yüzden çok kötüyümm şuan aslında düzenli cinsel hayatımız olsa ve izlese bişi demicem 3 haftadır görüşmüyoruz hiç şuan için tık yok bakalım bekliyorum ama o videolarlar görüyoor işine herhalde konuşmaya çok ihtiyacım var böyle bişi arkadaşlarınla bile paylaşamıyorsun :KK43:

O sizin esiniz evliliğiniz çok daha kötü boyutlar almadan bi kadın olduğunuzu eşinize hissettirmeniz gerek. Maalesef sevgimi gösterebilen bi kadın Değilim demekle bi evlilik kurtarılmaz. Maalesef sevginizi göstermek zorundasınız. Ona olduğundan çok daha sıcak davranın..

35 olsun goreyim ben esini.5 yil okadar farkedioki erkrk libidosunda.

canım benim ananem ve dedem 60 küsür yaşında yapıyolarsa o işi, sen oturda bi kendi haline yan derim! (ha nasıl bildiğimi de merak ediyorsan,namazlı niyazlı insanlar gecenin 3 ünde kalkıp banyo yapınca farkediyorsun!)

tabi canım yaşla cinsellik bitiyo diye bişey yok

Arkadaşlar 12 senelik evliyim ve 2 çocuğum var benim sorunum eşimle bana karşı çok ilgisiz cinsellik anlamında,sevgi konusundada aslında severek evlendik halada seviyoruz birbirimizi bize evine çocuklarına düşkün ama hep yorgun,uykum var hep ben ilgi göstericem bazen hafta 1 görüşüyoruz bazen 10-15 gün 1/ 1,5 ay bile olduğu oluyor bu senelerdir böyleee hep isteyen taraf ben oluyorum ve çok sıkıldım bu durumdan. diyorum onaa nasıl duruyorsun bi insan nasıl arzulamaz karısını çok üzülüyorum böyle düşünürken akşam telefonuna bakerken cinsel içerikli videolar izlediğini farkettim o yüzden çok kötüyümm şuan aslında düzenli cinsel hayatımız olsa ve izlese bişi demicem 3 haftadır görüşmüyoruz hiç şuan için tık yok bakalım bekliyorum ama o videolarlar görüyoor işine herhalde konuşmaya çok ihtiyacım var böyle bişi arkadaşlarınla bile paylaşamıyorsun :KK43:

canım gıcıklayıcı iç çamaşırı, mum ışığı ve güzel bi müzik denesen(ha çocukları tabi bi geceliğine şutlayıp yap olmaz mi?)

çoccuklarıda gönderiyorum birini ananeye birini babaanneye sık sıkta giderler 2 akşam önce ikimiziz evde sarıldım falannn bişi yapamam bişi isteme şimdi uyucam benn ama akşam bir gördüm telefonunda videoları evdede yoktum dün gece izlemiş ben geldim eve banyoda yapılmış o zaman üzüldüm çok bu arada 3 haftadır da hiç görüşmedik

Sevgili Yeni Üye,

Hoş geldin, sefalar getirdin. Yalnız eşeğini bu konuya bağlamakla büyük hata ettin. Cinsellik anlamında konu sahibesinin bastığı yerde ot bitmediğinden dolayı senin cinsel hayatın daha da beter olur. Kendine sıfırdan bir konu aç orada toplanalım. Bizde nasihat çok da, dinleyene...

hahahahaha :) arkadaşın yazdıklarını da okudum o apayrı bişi çok ilginç başta açamadım yeni konu buraya yazdım ama az önce açtım yeni bir konu

Kisiden kisiye degusir.zaten anlamadim yazdigindan.

Üşenmedim nerdeyse tüm konuyu okudum. Kriz geçirecektim burda ya. afedersin biraz ağır olacak ama insan bu kadar mı kalın kafalı olur. İnsanlar sayfalarca dil dökmüş tek söylediği içimden gelmiyor ne yapayım. Senin içinden gelmiyorsa odun gibi bir kadını koca ne yapsın. O zmn şikayet etme melek gibi adamı bulmuşsun bide istediğinde yataktan kov istediğinde geri al onun da sesi çıkmıyor garibim. Psikolojik olarak sorunun varsa da git tedavi ol, herkesin psikolojisi mükemmel mi sanki. Seninki psikojojik sorun değil sadece bahane bulma. Tek çocuğa bakıyosun diye serilmişsin çalıştığın yok bişey yok adama meyve vermeyi lütuf olarak görüyo. çocugu da bu gidişle sorunlu olarak büyüteceksin hadi adamı geçsin. bu kadar huzursuz mutsuz ailede çocuk da huysuz büyür belki düzgün durmamasının sebeplerinden biri budur?
sonuç olarak neden sevsin ki adam seni sevilecek bir taraf göremedim ben, ailesi de seni istememekte çok haklıymış böyle bencil kadınla çocuk mu evlendirilir.
Abartiyonuz amaaa ewet boyle bencil bi kadinla cocuk ewlendirilir
kadinlarda bencil olabilir.hakaret etmeden duzgunce yorumlar yapin.

Abartiyonuz amaaa ewet boyle bencil bi kadinla cocuk ewlendirilir
kadinlarda bencil olabilir.hakaret etmeden duzgunce yorumlar yapin.

sen hatanı düzeltmek istemiyorsun ki ne yazsak boş kimse abartmıyor ben dahil. kendin için olmasa kocan için olmasa da çocugunu düzgün şekilde büyütebilmek için biraz kendine gel diye yazdım kendini savun diye değil

Aman , yapamazsin , edemezsin , icinden gelmez .o zaman otur oturdugun yerde bize ne? Esimde istemiyo , istese gelir deyip duruyorsun , kendin ikna olmussun. Bir cocugu olan sen varsin sanki . Ustune Calisip , Ev Isi yapip Ev donduren insanlar var . Alti ustu bir tane cocuk , baskada birsey yapmiyor mussun Zaten . Guldum resmen , ustume Bakamiyorum , her Dakika koku suremiyorum demissin . Koku surmek bir kac saniyeni alir , Ben bir odadan diger odaya gecerken sIkIyorm, bir kat temiz kiyafet istesen giyersin , bir ruj bir Allik sur , sacini Tara , disini fircala . Bu kadar mi Zor ya ?

Sen artik bize sorma , evli Gibi davranmayacaksan ne evlendin . Cocugunla ugras , Esinin yemegini , suyunu , meyvesini ver. Al eline bir Dantel TV izle . Esinde oteki odada yatsin kalksin , TV izlesin . Boylece uzak Kalir tepene de cikmamis olur . Sen sag biz selamet !!!

bakin iste boyle seylerde var.benim esimde istemiyor.ben gitsem belki cok doldugundan bikere gelir ama eskisi gibi olmaz artik bizim sonra yine basa doneriz gecer ustunden bir ay iki ay

X