eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

Üşenmedim nerdeyse tüm konuyu okudum. Kriz geçirecektim burda ya. afedersin biraz ağır olacak ama insan bu kadar mı kalın kafalı olur. İnsanlar sayfalarca dil dökmüş tek söylediği içimden gelmiyor ne yapayım. Senin içinden gelmiyorsa odun gibi bir kadını koca ne yapsın. O zmn şikayet etme melek gibi adamı bulmuşsun bide istediğinde yataktan kov istediğinde geri al onun da sesi çıkmıyor garibim. Psikolojik olarak sorunun varsa da git tedavi ol, herkesin psikolojisi mükemmel mi sanki. Seninki psikojojik sorun değil sadece bahane bulma. Tek çocuğa bakıyosun diye serilmişsin çalıştığın yok bişey yok adama meyve vermeyi lütuf olarak görüyo. çocugu da bu gidişle sorunlu olarak büyüteceksin hadi adamı geçsin. bu kadar huzursuz mutsuz ailede çocuk da huysuz büyür belki düzgün durmamasının sebeplerinden biri budur?
sonuç olarak neden sevsin ki adam seni sevilecek bir taraf göremedim ben, ailesi de seni istememekte çok haklıymış böyle bencil kadınla çocuk mu evlendirilir.

sen böyle patladığına göre ben 50 sayfayı hiç okumayayım belli ki abuk sabuk bir yere çıkıyor konu :)

konu sahibi sana verebileceğim tek tavsiye bir doktora görün.. ciddi psikolojik sorunların var senin..

sen böyle patladığına göre ben 50 sayfayı hiç okumayayım belli ki abuk sabuk bir yere çıkıyor konu :)

konu sahibi sana verebileceğim tek tavsiye bir doktora görün.. ciddi psikolojik sorunların var senin..
Vaktiniz varsa okuyun derim. Bir noktadan sonra 50 Shades of Gray (sekssiz ama) tadında bir psikolojik işkenceye dönüşüyor. Dikkat ederseniz aynı üyeler kızıp kızıp dayanamayıp geri dönüp yeni bir şeyler yazıyorlar. :KK34:

Abartiyonuz amaaa ewet boyle bencil bi kadinla cocuk ewlendirilir
kadinlarda bencil olabilir.hakaret etmeden duzgunce yorumlar yapin.
yazmayacam diye yemin etmiştim.. bir oğlum var bitane daha olacak.. allahım sakın senin gibi bir gelin yazmasın onlara.. sen mutlu mesut yuvanda yaşaya dur.. yazma burayaki kimse sana yazmasın.. yoksa az kaldı hepimiz küfretmeye başlayacaz.. allahın mübarek gününde sokma bizi günaha.. git başka tarafta oyna kurbanolayım..

yazmayacam diye yemin etmiştim.. bir oğlum var bitane daha olacak.. allahım sakın senin gibi bir gelin yazmasın onlara.. sen mutlu mesut yuvanda yaşaya dur.. yazma burayaki kimse sana yazmasın.. yoksa az kaldı hepimiz küfretmeye başlayacaz.. allahın mübarek gününde sokma bizi günaha.. git başka tarafta oyna kurbanolayım..
A a deli mi ne? Konuyu acan benim arkadasim sen yazma.

A a deli mi ne? Konuyu acan benim arkadasim sen yazma.
valla sayende tüm sakinliğimi bırakıp deli oldum.. hani anlattık anlatmaya calıştık.. olmadı.. hepimizi ezik gördün.. kocamızı tepemize çıkardığımızı vs söyledin.. sinirlerimizi heba ettin.. hala bize deli diyorsun. valla süpeeeeeeeeeeeeeersin

yakında hepimiz ya banlanıcaz ya da toplu intihar edicez galiba. hiçbir şekilde üstüne alınmıyo, değişmeye çalışmıyo tek yaptığı kendini savunmak çok ilginç.. o kadr insanın zamanına yazık bide çocuk büyütüyolar bu kafayla asıl ona üzülüyorum

arkadaşlardan biri demişya hani trafik kazası görürsün bakmak istemezsin ama gözünü alamazsın aynı öyle.. hep yazmayacam diyorum ama olmuyor . çıldırdım ya .. patlama noktasına geldik 50 sayfa insan birinn değilse diğerinin sözünü anlar
yakında hepimiz ya banlanıcaz ya da toplu intihar edicez galiba. hiçbir şekilde üstüne alınmıyo, değişmeye çalışmıyo tek yaptığı kendini savunmak çok ilginç.. o kadr insanın zamanına yazık bide çocuk büyütüyolar bu kafayla asıl ona üzülüyorum

bakin iste boyle seylerde var.benim esimde istemiyor.ben gitsem belki cok doldugundan bikere gelir ama eskisi gibi olmaz artik bizim sonra yine basa doneriz gecer ustunden bir ay iki ay
Bu üyenin diğer mesajlarını okursan senin durumundan çok farklı olduğunu göreceksin. Bir defa o kocasının kendini tatmin ediyor olma ihtimalini kabul ediyor. İkincisi bu isteksizlik bir süredir devam ettiği ve kocası onu defalarca oyalayıp refüze ettiği halde yine de gurur yapmayıp ilişkiyi başlatan taraf olmaya çaba gösteriyor, kocasına mektup yazıyor, seksi gecelikler alıyor. Üstelik kocası açıkça 'kadınlardan soğuttun' diyerek konu sahibesini suçlamıyor. Bu farkları görebiliyor musun bilmiyorum.

arkadaşlardan biri demişya hani trafik kazası görürsün bakmak istemezsin ama gözünü alamazsın aynı öyle.. hep yazmayacam diyorum ama olmuyor . çıldırdım ya .. patlama noktasına geldik 50 sayfa insan birinn değilse diğerinin sözünü anlar
Toplumların tepkilerini ölçmek için sosyal deneyler yapılırmış ya. Bu konu Kadınlar Kulübü üyeleri üzerinde yapılan bir sosyal deney değilse ben de hiçbir şey bilmiyorum. Konu sahibesini de en yakın Oscar Ödülleri'ne aday gösteriyorum.

Toplumların tepkilerini ölçmek için sosyal deneyler yapılırmış ya. Bu konu Kadınlar Kulübü üyeleri üzerinde yapılan bir sosyal deney değilse ben de hiçbir şey bilmiyorum. Konu sahibesini de en yakın Oscar Ödülleri'ne aday gösteriyorum.
bu tespitine kesinlikle katılıyorum... her sayfada çıldırdığım kadınlığımı sorguladığım benmi yanlış yapıyorum dediğim oldu.. ama ne yazıkkı.. ve bunca yazmamın tek sebebi çocuk.. çocuk çocuk..

Bu üyenin diğer mesajlarını okursan senin durumundan çok farklı olduğunu göreceksin. Bir defa o kocasının kendini tatmin ediyor olma ihtimalini kabul ediyor. İkincisi bu isteksizlik bir süredir devam ettiği ve kocası onu defalarca oyalayıp refüze ettiği halde yine de gurur yapmayıp ilişkiyi başlatan taraf olmaya çaba gösteriyor, kocasına mektup yazıyor, seksi gecelikler alıyor. Üstelik kocası açıkça 'kadınlardan soğuttun' diyerek konu sahibesini suçlamıyor. Bu farkları görebiliyor musun bilmiyorum.
Nerden okuycam bu bayanin diger msjlarini konu basligi ne acaba?

bu tespitine kesinlikle katılıyorum... her sayfada çıldırdığım kadınlığımı sorguladığım benmi yanlış yapıyorum dediğim oldu.. ama ne yazıkkı.. ve bunca yazmamın tek sebebi çocuk.. çocuk çocuk..
Ben hskli oldugunuzu tazdim herseferinde ve tesekkur ettim size ama jiramadim bi turlu zincirlerimi...klsimdi kuzkardesim geldi 2 gundur yanimda uzmirden geldu.o yuzden rahat rahat taziyorum.yoksa benim oglan birakmiyor gireyim bakayim.ama sizin yorumlarinizi okudukca uzuluyorum neden bu kadar yargic olmaya meraklisinuz...

Ben hskli oldugunuzu tazdim herseferinde ve tesekkur ettim size ama jiramadim bi turlu zincirlerimi...klsimdi kuzkardesim geldi 2 gundur yanimda uzmirden geldu.o yuzden rahat rahat taziyorum.yoksa benim oglan birakmiyor gireyim bakayim.ama sizin yorumlarinizi okudukca uzuluyorum neden bu kadar yargic olmaya meraklisinuz...
yargılamak kınamak olmadı burda kimsenin niyeti..
asla... herkes sabırla yazdı.. ev iş çocuk daha neler neler yazdınız.. kocanıza yazık değilmi.. hadi bu adam istemiyor öldü bitti duyguları .. kocanıza temas etmek, onu heycanlandırmanın verdiği keyif, onu mutlu etmek beğenilmek .. bunlar sizin için hiçmi önemli değil..
anlatamadık size çocuğu olan yorulan sadece siz değilsiniz.. dün berbat bir gün geçirdim.. hamileyim ayaklarım davul gibi bastıkça üzerine yanık gibisızlıyor.. akşam iftara davetliydik eşimin halasına küçüğüm 15 aylık beş dakika kucağımdan inmedi.. eve geldim ağlamak üzereydim.. eşimse tüm gün tarladaydı ve nöbetten gelmişti.. oğlum sabaha kadar yatmadı.. sabah işe gelmek zorundayım.. ağladım sabaha karşı.. baktım eşim yorgun.. arkasını dönmüş yatıyor.. çabuk dedim bana sarıl.. sabaha neredeyse niyeti bozmuştuk baktım işe geç kalıyorum.. öptüm kalktım..
yani bahane seninkiler.. bak bir gecem bu benim.. hala berbat durumdayım.. yemek yapmalıyım çocuklarla ilgilenmeliyim ve daha işteyim.. sayayımmı.. ama bulduğum ilk 5 dakikalık arada kocama sarılmak istiyorum..
aklını cidden başına topla eşin insan.. bak insan olması sonsuza dek sabretmeyeceğinin göstergesi.. öyle dımdızlak kalırsın ortaoda o başkasıyla mutluyken.. bunu yapmaz deme yapar yapar yapar..

yargılamak kınamak olmadı burda kimsenin niyeti..
asla... herkes sabırla yazdı.. ev iş çocuk daha neler neler yazdınız.. kocanıza yazık değilmi.. hadi bu adam istemiyor öldü bitti duyguları .. kocanıza temas etmek, onu heycanlandırmanın verdiği keyif, onu mutlu etmek beğenilmek .. bunlar sizin için hiçmi önemli değil..
anlatamadık size çocuğu olan yorulan sadece siz değilsiniz.. dün berbat bir gün geçirdim.. hamileyim ayaklarım davul gibi bastıkça üzerine yanık gibisızlıyor.. akşam iftara davetliydik eşimin halasına küçüğüm 15 aylık beş dakika kucağımdan inmedi.. eve geldim ağlamak üzereydim.. eşimse tüm gün tarladaydı ve nöbetten gelmişti.. oğlum sabaha kadar yatmadı.. sabah işe gelmek zorundayım.. ağladım sabaha karşı.. baktım eşim yorgun.. arkasını dönmüş yatıyor.. çabuk dedim bana sarıl.. sabaha neredeyse niyeti bozmuştuk baktım işe geç kalıyorum.. öptüm kalktım..
yani bahane seninkiler.. bak bir gecem bu benim.. hala berbat durumdayım.. yemek yapmalıyım çocuklarla ilgilenmeliyim ve daha işteyim.. sayayımmı.. ama bulduğum ilk 5 dakikalık arada kocama sarılmak istiyorum..
aklını cidden başına topla eşin insan.. bak insan olması sonsuza dek sabretmeyeceğinin göstergesi.. öyle dımdızlak kalırsın ortaoda o başkasıyla mutluyken.. bunu yapmaz deme yapar yapar yapar..
bende yazıcam
dun 6.30 da uyanarak ıse gıttım
8-5 calısıyorum
eve geldim yemek yaptım ugrastırmalı bısı , azıcık fenalastım basım dondu tum oturdugum vakıt bu ıftara kadar esımde bu araa yatıyordu uzanıyordu cocukta ıshal kosturuyorum yanı (ki ben amelıyat oldum gecendede yazdım dıkıslerım fılan kesılerım cok taze ) ıftardan sonra kahveye mısafır geldı , oglanı esım uyuttu daha sonra gonlumu eyledım
1 ıdı yattıgımda 2.30da sahura kalktım 3.30 gerı uyudum mutfagı bırakarak sabah 6 da uyandım mutfagı topladım ıse geldım
suanda al benı ısten dugun salonuna gotur o kadar dıncım

çoccuklarıda gönderiyorum birini ananeye birini babaanneye sık sıkta giderler 2 akşam önce ikimiziz evde sarıldım falannn bişi yapamam bişi isteme şimdi uyucam benn ama akşam bir gördüm telefonunda videoları evdede yoktum dün gece izlemiş ben geldim eve banyoda yapılmış o zaman üzüldüm çok bu arada 3 haftadır da hiç görüşmedik

yawww canım konuna geliyorum en azından sen ne istediğini biliyorsun

Sevgili Yeni Üye,

Hoş geldin, sefalar getirdin. Yalnız eşeğini bu konuya bağlamakla büyük hata ettin. Cinsellik anlamında konu sahibesinin bastığı yerde ot bitmediğinden dolayı senin cinsel hayatın daha da beter olur. Kendine sıfırdan bir konu aç orada toplanalım. Bizde nasihat çok da, dinleyene...

bencede

ayyyy işine gelmez ki, sevişince banyo yapmak lazım. bi çocukla nasıl yapsın :KK70:

yawww canım konuna geliyorum en azından sen ne istediğini biliyorsun

bencede

ayyyy işine gelmez ki, sevişince banyo yapmak lazım. bi çocukla nasıl yapsın :KK70:
bu usengeclıge sevısmeden once temızlık bıle lazım oluyo olabılır

X