Merhaba iyi geceler Evet kizimi ne zorlukla buldum ben,oglumu kaybettim.Heves ettim ilk yas gunu icin.Ben neden kizim buyudugunde videolara bakarken anne burasi neresi dediginde kizim babaannenin evi demek zorunda kalacaktim ki.Yani bu bizim icin ozel bir ani.olmali.Ustelik kendi arkadaslarima,akrabalarima dogum gunu yapacagiz ama kendi evimizde degil,babaannesinde oraya buyrun demek ne kadar sacma olurdu.Insanlar mecbur mu baska adrese gitmeye.Yine dogumumda olmak istemesi. Zaten yasak bilmiyor da diyelim ki degil ben kendi annemi isterim belki.Yani nedir bu herseyde on planda olayim istegi.Bir de kizima hamileyken dedi ki insallah elleri oglumun ellerine benzer,oglumun elleri guzel.Benim ellerimi cirkin buluyor demek ki.Hayir insan fiziksel ozelliklerini kendi secemiyor ki.Senin oglunu,guzel ellerini yaratan Allah yaratmadi mi.beni.Ustelik daha once torunun vefat etmis.Onceligin saglik olsun.Amann iste ne bileyim yazik kirici olmaya ne gerek var.
Kesinlikle haklısınız. Ben zaten bu doğum olaylarını hic anlamiyorum. Dogumdan sonra annesi yanina gelmedi de bilmemneredeki teyzesinin yanina gitti diye sinir olanlar var. 2.cocuga annem bakacak ablaminkine bakiyor diyen de var. Yanlış anlamayın lütfen,insan tabiki annesini ister o da kendine yardımcı olsun vs diye
Ben kaynanamla görüşmüyorum . Kusuz. Dogal olarak evime gelmiyor,gelemiyor.Oglu gidiyor yanına falan.
Bana önceden demisti ki "Bebek yeni dogdugunca cok kakasini yapıyor. Insanin yardima ihtiyaci oluyor. Dogum yapan kisi yaninda annesini ister"
Kizkardesi dogum yapmisti kaynananin ordan konu açıldı falan.
Kizkardesi dedigim en kucuk kardesi 40 yasinda kalabalıklar onlar.. neyse
Ben dedim ki ben istemem.. Ne gerek var insan kendine bakabilirse hele. Zanneti ki kendi annemi kast ediyorum.
Kulağına kar suyu damlattim da anlamadi...
Dedi ki "Ben geliriimmm"
Aptal gerizekalı
Simdi nasıl gelebilecek acaba merak icindeyim
Ben esimle daha simdiden konuştum. Hos hamile falan degilim de, annen gelsin dedi.. o da 2 tabak yemek yapcak annem ki zaten yaşlı
En azindan gelipte sütü yok sütün varmi vs diye sormaz el gibi.. Su kadinlar kulübünde oyle seyler okudum ki nefrer ettim lohusa kadinlarin basina gelenlerden dolayi boyle islerden
Ay cok sinir oldum.
Yine de ama sonuca bakmak lazim. Haticeye degil neticeye.
Senin dedigin oluyor mu? Oluyor. Eninde sonunda senin dedigin yapılmıyor mu? Yapılıyor. Bitti gittiii
Ben hic icime karistirtmam bir de kavgaciyim da esim cok iyi bilir kin tutacagimi hep uzak durdum ailesinden her hafta oradaydik . Zaten törenleri bitmiyor ne alakaysa sanki baska isimiz yok yemege gidiyorduk
Simdi daha mutluyum insallah da barışmayız.