• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramdaki soğukluk 😒

Aynı konunun erkek versiyonunu düşünelim, kadın ısınmak için ateşin yanına gitse, orada bekar bir erkek olsa, kadın sadece ısınmak için gittim dese ama eşi ağzına geleni saysa kıskançlık krizine girse, psikolojik şiddet uygulasa, burada kadına hak verenler üyeler “sen de oraya oturmasaydın eşin haklı hissetmiştir bir şeyler” mi diyecekti acaba?

arkadasım rahatsız oldgumu anladı kalktı yanıma geldi yukarı çıktık sonra eşime agzıma geleni saydım dengesiz dedim kız bile rahatsız oldu demekki kalktı yanıma geldi
Ayrıca arkadaşınız sizin rahatsız olduğunuzu anlayıp yanınıza gelmiş burada da yazdığınıza göre. Zaten ne kadar kıskanç olduğumu biliyor demişsiniz. Yani kızcağız esasında sizin gazabınızdan korktuğu için oradan kalkmış. O halde ne diye eşinize “kız bile rahatsız oldu kalktı yanıma geldi” diyorsunuz. Kız eşiniz yanına oturdu diye rahatsız olmadı, sizin yüzünüzden rahatsız oldu! Kıskançsınız diye ailenize ve çevrenize zarar vermek en doğal hakkınız değil.

Aynı konunun erkek versiyonunu düşünelim, kadın ısınmak için ateşin yanına gitse, orada bekar bir erkek olsa, kadın sadece ısınmak için gittim dese ama eşi ağzına geleni saysa kıskançlık krizine girse, psikolojik şiddet uygulasa, burada kadına hak verenler üyeler “sen de oraya oturmasaydın eşin haklı hissetmiştir bir şeyler” mi diyecekti acaba?

aynen öyle. kadın yazsa bunu "sen asla art niyetli hareket etmemişsindir, kocan kıskanç ve delirmiş" derdi şu an konu sahibine hak verenlerin çoğu.

aynen öyle. kadın yazsa bunu "sen asla art niyetli hareket etmemişsindir, kocan kıskanç ve delirmiş" derdi şu an konu sahibine hak verenlerin çoğu.
Erkek yapınca psikolojik şiddet, kadın yapınca “sin kidinsin kisin hissidirsin kicini iğzinin piyini virmikli iyi yipmişsin bi dihi yipimiz nilir nilir diyiyiriz siniçti”
Evlenmeyi kocaya tasma takmak sanıyorlar.

Erkek yapınca psikolojik şiddet, kadın yapınca “sin kidinsin kisin hissidirsin kicini iğzinin piyini virmikli iyi yipmişsin bi dihi yipimiz nilir nilir diyiyiriz siniçti”
Okuyamadım ya :D

hayır bariz bir hata varsa ve sen de rahatsızsan gider net şekilde konuşursun. eminim ki komşu kadın, konu sahibinin kıskançlığını bildiği için şimdi bana saracak diye kalkmıştır oturdğu yerden.
hepsini geçtim, tek hareketten eşinden şüphelenen insan 3. şahıslardan bağımsız ilişkisini irdelemeli.
güvenemiyorsa da ayrılmalı.
adım adım birini takip etmek normal değil.

valla ağzına geleni saymak dışında sana hak verdim ben de.
ne demek kızın dibine oturmak.
ben istemezdim, kızla birşey olacağından değil, ortamda benden başkasının yanına oturursa sinirlenirim.
belli etmem, tepkim sonra çıkar ama sinirlenirim.

hayır bariz bir hata varsa ve sen de rahatsızsan gider net şekilde konuşursun. eminim ki komşu kadın, konu sahibinin kıskançlığını bildiği için şimdi bana saracak diye kalkmıştır oturdğu yerden.
hepsini geçtim, tek hareketten eşinden şüphelenen insan 3. şahıslardan bağımsız ilişkisini irdelemeli.
güvenemiyorsa da ayrılmalı.
adım adım birini takip etmek normal değil.
Kesinlikle 👍

Arkadaşım çok güzel yazmışsınız, illa ki öyledir ama bana göre güzellik göreceli bir kavram, eminim siz de en az onun kadar güzelsinizdir orası ayrı. Biz kadınlar, hani bi güzellik formu vardır ya, uzun boylu ince belli ne bileyim yok sarışın yok esmer vs bazen gözümüzü korkutuyor psikolojik olarak, bizim bile dikkatimizi çekiyorsa eşimin neden çekmesin, şeklinde bir algı yaratıyoruz kafamızda ve bu bi nevi kabul edemesek de kıskançlık.. Aslında belki doğru belki yanlış burası tartışılır. Siz yine de eşinizin gönlünü alın adamdan soğumayın😊
Teşekkür ederim ya adlınd
Ya arkadaşlar ne kadar yuklenmissiniz kadına eğer konu sahibi psikopat bir manyak değilse hepimiz kadınız orda yanlış bir şey hissetmese bu kadar tepki vermez şahsen ben benim çok beğendiğim bir kadınla kocam yakalamacilik oynadılar ben yanlış bir şey hissetmedim ve tepki vermedim ama yolda yürürken başka bir kadına bakışı bile farklıysa insan hissediyor ve ister istemez tepki veriyor ..ben gerçekten kıskanç bir kadın değilim ama doğuştan gelen o hisler ortamda ne oluyor hissi her kadın gibi bende de var beliki konu sahibinde de var yoksa sizde yokmuda bu kadar tepki verdiniz anlamadım..konu sahibi size gelince uzatmayın muhtemelen orada bir şey olmuş ki tepki vermişsiniz ama ne yazık ki hislerle hareket edemeyiz eşinizin tekrar eden davranışı olursa o zaman düşünürsünüz aksi takdirde hayatı kendinizede eşinize de ziyan edersiniz..
yemin ederim hislerime tercüman oldunuz...

2 gündür böyle ondan önce iyiydi noldu bilymsnz bizim ev Bahçeli üst kat komsumuz var birde kızı var bekar çok samimi arkadaşım aynı zamanda neyse haftasonu elektrikler gitti aşşasada ateş yaktık oturduk ben ateşin başında degildim arkadsım oturuyordu sonra eşim kalktı sandalyesini aldı kızın tam dibine otrdu arkadasım rahatsız oldgumu anladı kalktı yanıma geldi yukarı çıktık sonra eşime agzıma geleni saydım dengesiz dedim kız bile rahatsız oldu demekki kalktı yanıma geldi saçmalama kötü niyeti olannaın allah belasını versin dedi ben sadece ısınmak için gittim dedi hareketlerine dikkat et dedim adam çıldırdı sonra ne biçim konuşuyorsun ne düşünüosun vs abartıomuyum kızlar. Arkadaşım çoook güzel alımlı bir kız ama çok dikkatli eşimle ortadan konuşur bilir kıskanç oldgumu
Burada çook bu tür konular okudur. O yüzden arkadaşınızada eşinizede siz yinede dikkat edin.

Burda yazdığınızdan anladığımız ortada birşey yok gibi ama önemli olan hislerimizdir. Siz eşinizde birşey hissetmişsiniz. Yani arkadaşınıza karşı çok hafif de olsa bir ilgi duymak gibi. Valla ben sizi anlıyorum evli insanlar biraz daha dikkatli olmalı eşiniz yanlış yapmış. Burda arkadaşınızın durumu da kötü olmuş o da zan altında kalmış. Erkeklere güvenmiyorum. benim arkadaşımın eşi en yakın arkadaşıyla aldattı şimdi o kadınla evliFırsatını bulunca hiç arkadaş falan dinlemezler.

Burda yazdığınızdan anladığımız ortada birşey yok gibi ama önemli olan hislerimizdir. Siz eşinizde birşey hissetmişsiniz. Yani arkadaşınıza karşı çok hafif de olsa bir ilgi duymak gibi. Valla ben sizi anlıyorum evli insanlar biraz daha dikkatli olmalı eşiniz yanlış yapmış. Burda arkadaşınızın durumu da kötü olmuş o da zan altında kalmış. Erkeklere güvenmiyorum. benim arkadaşımın eşi en yakın arkadaşıyla aldattı şimdi o kadınla evliFırsatını bulunca hiç arkadaş falan dinlemezler.
Aynen öle bi değişik hissediyorum yanına gidince

peki bunun çözümü ağzına geleni sayıp had bildirmek mi ?
en önemlisi de gündüz işinde olan bir insanın orada kiminle nasıl oturduğunu ne konuştuğunu bilebilir miyiz ?
belli bir noktada güven duymak gerekiyor. bu kadar şiddetli tepkinin sebebi önce kendine sonra da karşındakine güvenmemek bence.
güven sorunu olan bir ilişkinin de 3. kişilerden bağımsız irdelenmesi lazım diye düşünüyorum.
bir hisle rahatsızlık olduysa da, ki olamaz demem, bunu dile getirmenin de uslübu olmalı bana göre. kavgayla, had bildirmekle, sinir kriziyle ancak karşı taraf daha da uzaklaştırılır kendinden.
Her kadının üslup ve ilişki dinamiği farklıdır sen neden boylesin demek bize düşmez sadece bu şekilde davranmaman sakın olman sizin için daha iyi olabilir diyebiliriz..orada ne yaşandığını bilmiyoruz ama insanların üstüne gidip senden soğur yok bilmem ne olur demek belkide haklı olan bir kadına destek değil köstek olmaktır..bu kadar basit konularda hiç olmasa hemcinslerimize pozitif yönde olumlu davranmak belkide bir evliliği kurtarır diye düşünüyorum☺️

Kıskançlık çok kişisel bir tutum. Ben mantıksız bulanlardanım. Çünkü sadık bir adam gidip başka bir kadının kapısına da bıraksan seni aldatmaz. Sadık olmayan bir adamsa 24 saat gözünü diksen gene bir yolunu bulup aldatır. Bu ikinci grupla evlenmemeliyiz zaten.

Özgüven iyidir, cildi güzelleştirir, ömrü uzatır.
Yorumunuza cevap yazmak istedim nedense. İnanın en masum görünen bir adamın bile bir kadın aklı karışabilir. Mesajda belirttiğiniz gibi asla yapmayacak sadık adam gerçekten çok çok az. Erkekler kadınlar gibi değil çevreden gelen mesajlara çok açıklar.

bir söz vardır, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak nacizane.. aklında yoksa bile sokuyorsunuz. güvenmiyorsanız neden bir aradasınız? siz eşinize mi, arkadaşınıza mı yoksa asıl kendinize mi güvenmiyorsunuz?

ikinci sözümde şu; kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından korkmaz.

Yorumunuza cevap yazmak istedim nedense. İnanın en masum görünen bir adamın bile bir kadın aklı karışabilir. Mesajda belirttiğiniz gibi asla yapmayacak sadık adam gerçekten çok çok az. Erkekler kadınlar gibi değil çevreden gelen mesajlara çok açıklar.

Bence herkes dışarıdan gelen mesajlara açık. Ama herkes o mesaj doğrultusunda harekete geçmiyor. Ben sanırım bu konuda şanslıyım. Biz uzun süre ayrı ülkelerde yaşadık. Hiç gözüm arkada kalmadı, bir an bile aklımdan kötü bir şey geçmedi. Konu sahibi kıskançlık yaparak aslında eşine hedef gösteriyor, adamın kafasını daha çok karıştırıyor.

Keşke bunu olaydan sonra rahatsız oldu kız. Bende çok hoşlanmadım çok rahattı tavrın falan diye açıklayarak konuşsaydın, ağzına geleni saydırmak yerine. O da size açıklama yapardı. Bu soğukluk olmazdı sizde de

Back