Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle bende öyle düşündüğüm için bu tepkimSize çok tepki vermiş ,bazı üyeler ancak kadınlar hislidir .Gerçekten kötü bir zamanda yaşıyoruz .Televizyonda neler duyuyoruz .En basiti benim ilk eşimin yakın akrabası ,bir dul kadın vardı ,gençti .Karşı komşusunun kocasıyla gizli ilişki yaşamaya başlamış .Öyle şeyi yapmaz denecek bir tipti ,ben duyunca şok olmuştum .Sonra o adamla kaçtı ,dini nikah kıydı .Neler oluyor neler ,o yüzden bu tür komşuluk ilişkileri ,yakın arkadaş ilişkileri vs çok dikkat edilmesi lazım .Olaya çok iyimser yaklaşan arkadaşlar .Hangi zamanda yaşıyoruz ,biraz gerçekçi olun lütfen .
Bu kadar şüpheye düştüğünüz güvenemediğiniz biriyle evli durmayın bence.Aynen öyle bende öyle düşündüğüm için bu tepkim
Size çok tepki vermiş ,bazı üyeler ancak kadınlar hislidir .Gerçekten kötü bir zamanda yaşıyoruz .Televizyonda neler duyuyoruz .En basiti benim ilk eşimin yakın akrabası ,bir dul kadın vardı ,gençti .Karşı komşusunun kocasıyla gizli ilişki yaşamaya başlamış .Öyle şeyi yapmaz denecek bir tipti ,ben duyunca şok olmuştum .Sonra o adamla kaçtı ,dini nikah kıydı .Neler oluyor neler ,o yüzden bu tür komşuluk ilişkileri ,yakın arkadaş ilişkileri vs çok dikkat edilmesi lazım .Olaya çok iyimser yaklaşan arkadaşlar .Hangi zamanda yaşıyoruz ,biraz gerçekçi olun lütfen .
Birincisi evime almadım ikincisi ben soğuduktan sonra o sogusa ne olur kimadem kıskançsınız neden hem de güzel bir kadını evinize alıyorsunuz ?
buradan yürüyüp kavga çıkarayım mı diyorsunuz yada ?
bu arada eminim bu tavırdan sonra eşiniz daha çok soğumuştur, hatta erkekler klubünde aynı konuyu açmış bile olabilir.
Birincisi evime almadım ikincisi ben soğuduktan sonra o sogusa ne olur ki
Afedersiniz İngiltere Prensesiyle mi görüşüyorum ?2 gündür böyle ondan önce iyiydi noldu bilymsnz bizim ev Bahçeli üst kat komsumuz var birde kızı var bekar çok samimi arkadaşım aynı zamanda neyse haftasonu elektrikler gitti aşşasada ateş yaktık oturduk ben ateşin başında degildim arkadsım oturuyordu sonra eşim kalktı sandalyesini aldı kızın tam dibine otrdu arkadasım rahatsız oldgumu anladı kalktı yanıma geldi yukarı çıktık sonra eşime agzıma geleni saydım dengesiz dedim kız bile rahatsız oldu demekki kalktı yanıma geldi saçmalama kötü niyeti olannaın allah belasını versin dedi ben sadece ısınmak için gittim dedi hareketlerine dikkat et dedim adam çıldırdı sonra ne biçim konuşuyorsun ne düşünüosun vs abartıomuyum kızlar. Arkadaşım çoook güzel alımlı bir kız ama çok dikkatli eşimle ortadan konuşur bilir kıskanç oldgumu
Hayır ! Ama olabilirdimde sebep ?Afedersiniz İngiltere Prensesiyle mi görüşüyorum ?
Beni anlayan biri daha çıktı yani .. insanlar okaadra normal karşılıyolarki kendi kocaları yapsa kıyamet koparBen konu sahibine katiliyorum ne alaka ya gidip dibine oturmak hic hos degil kesinlikle katiliyorum sorgulamak en dogal hakki bu isler hep boyle baslar genwlde burda aksama kadar ne aldatmalar yasiyoruk neler okuyoruk tepki vermesi gayet normal konu sahibi konyu daja fazla uzaltma ama tedbiride elden birakma her ikintarafada belli ederek durumu pek iyi olmamis ama sizden bundan sonra hep bi takinti olacak hem esinize hem arkadasiniza birde ayni binadasiniz yok asonre bindiler yok karsilastilarmi falan filan benimde basima geldi ayni sey biraz farkliydi sizinkinden kadin dul 3 cocuklu esimden icin bir gun demisti ki yasli ama karizma diye bende buyuk sikinti oldu takinti oldu kadina ve ben o kadini evden cikartina kadar ugrwstim cikarrti.sonunda tasindi gitti cok sukur sonra kurtuldum gecem gunduzum kalmamisti yeninyeni toparlaniyorum
Ben konu sahibine katiliyorum ne alaka ya gidip dibine oturmak hic hos degil kesinlikle katiliyorum sorgulamak en dogal hakki bu isler hep boyle baslar genwlde burda aksama kadar ne aldatmalar yasiyoruk neler okuyoruk tepki vermesi gayet normal konu sahibi konyu daja fazla uzaltma ama tedbiride elden birakma her ikintarafada belli ederek durumu pek iyi olmamis ama sizden bundan sonra hep bi takinti olacak hem esinize hem arkadasiniza birde ayni binadasiniz yok asonre bindiler yok karsilastilarmi falan filan benimde basima geldi ayni sey biraz farkliydi sizinkinden kadin dul 3 cocuklu esimden icin bir gun demisti ki yasli ama karizma diye bende buyuk sikinti oldu takinti oldu kadina ve ben o kadini evden cikartina kadar ugrwstim cikarrti.sonunda tasindi gitti cok sukur sonra kurtuldum gecem gunduzum kalmamisti yeninyeni toparlaniyorum
Tamam anladım benO
Hayır ! Ama olabilirdimde sebep ?
Bak işineTamam anladım ben
Boşan
Yanlız o sogumadı ben sogudum
Sandalyeyi alıp arkadaşınızın tam dibine oturması bence de ne alaka, hiç hoşlanmam böyle şeylerden herkes haddini bilmeli. Ama bide neyi ne niyetle yaptığı var. Gerçekten ateşe yakın olmak adına yapmış ve o anda sizin aklınızdan neyi nasıl geçireceğinizi tahmin etmemiş olabilir, ki zaten böyle herhalde. Yine çok sert çıkmasaydınız ama, ilkinde uygun üslupla uyarıp sonrasında tekrarlarsa sert tavır gösterirdiniz.2 gündür böyle ondan önce iyiydi noldu bilymsnz bizim ev Bahçeli üst kat komsumuz var birde kızı var bekar çok samimi arkadaşım aynı zamanda neyse haftasonu elektrikler gitti aşşasada ateş yaktık oturduk ben ateşin başında degildim arkadsım oturuyordu sonra eşim kalktı sandalyesini aldı kızın tam dibine otrdu arkadasım rahatsız oldgumu anladı kalktı yanıma geldi yukarı çıktık sonra eşime agzıma geleni saydım dengesiz dedim kız bile rahatsız oldu demekki kalktı yanıma geldi saçmalama kötü niyeti olannaın allah belasını versin dedi ben sadece ısınmak için gittim dedi hareketlerine dikkat et dedim adam çıldırdı sonra ne biçim konuşuyorsun ne düşünüosun vs abartıomuyum kızlar. Arkadaşım çoook güzel alımlı bir kız ama çok dikkatli eşimle ortadan konuşur bilir kıskanç oldgumu
O an sinirlenip öfkeme yenik düştüm sanırım aklıma kırk tane şey geldi insanoğlu çiğ süt emmişSandalyeyi alıp arkadaşınızın tam dibine oturması bence de ne alaka, hiç hoşlanmam böyle şeylerden herkes haddini bilmeli. Ama bide neyi ne niyetle yaptığı var. Gerçekten ateşe yakın olmak adına yapmış ve o anda sizin aklınızdan neyi nasıl geçireceğinizi tahmin etmemiş olabilir, ki zaten böyle herhalde. Yine çok sert çıkmasaydınız ama, ilkinde uygun üslupla uyarıp sonrasında tekrarlarsa sert tavır gösterirdiniz.
Tamam