Arkadaşım çok güzel yazmışsınız, illa ki öyledir ama bana göre güzellik göreceli bir kavram, eminim siz de en az onun kadar güzelsinizdir orası ayrı. Biz kadınlar, hani bi güzellik formu vardır ya, uzun boylu ince belli ne bileyim yok sarışın yok esmer vs bazen gözümüzü korkutuyor psikolojik olarak, bizim bile dikkatimizi çekiyorsa eşimin neden çekmesin, şeklinde bir algı yaratıyoruz kafamızda ve bu bi nevi kabul edemesek de kıskançlık.. Aslında belki doğru belki yanlış burası tartışılır. Siz yine de eşinizin gönlünü alın adamdan soğumayınO an sinirlenip öfkeme yenik düştüm sanırımaklıma kırk tane şey geldi insanoğlu çiğ süt emmiş
Aynı şeyin sana yapıldığını düşün hiç hoş değil bu şekilde dengesiz diyip ağzına geleni saymak ,adam çıldırmakta haklı2 gündür böyle ondan önce iyiydi noldu bilymsnz bizim ev Bahçeli üst kat komsumuz var birde kızı var bekar çok samimi arkadaşım aynı zamanda neyse haftasonu elektrikler gitti aşşasada ateş yaktık oturduk ben ateşin başında degildim arkadsım oturuyordu sonra eşim kalktı sandalyesini aldı kızın tam dibine otrdu arkadasım rahatsız oldgumu anladı kalktı yanıma geldi yukarı çıktık sonra eşime agzıma geleni saydım dengesiz dedim kız bile rahatsız oldu demekki kalktı yanıma geldi saçmalama kötü niyeti olannaın allah belasını versin dedi ben sadece ısınmak için gittim dedi hareketlerine dikkat et dedim adam çıldırdı sonra ne biçim konuşuyorsun ne düşünüosun vs abartıomuyum kızlar. Arkadaşım çoook güzel alımlı bir kız ama çok dikkatli eşimle ortadan konuşur bilir kıskanç oldgumu
Size yaptığınız doğru yada yanlış demeyeceğim ama neden bir arada oturuyorsunuz. Elektrik gitti diye aşağıda toplanmak zorunda değilsiniz. Biz ailece çok samimi olduğumuz kişilerle beraber görüşürüz pek samimi olmadiklarimizla ayrı takılırız. Aynı evde olsak bile samimi değilsek erkek ve kadınlar ayrı oturur.Ben aklına bişe sokmadım dikkat ol diye uyardım benim arkadaşım ben samimi olurum sen haddini bil dedim
Şu ironileri bi salın artıkOha ben olsam boşanırım....
Evet yanlış anlaşıldım siz nası anladınız beniKonuyu keserek anlatmışsın
o yüzden yanlış anlaşılmışsın
bence düzenleme yapmalısın
adam tabi inkar edecek
bağıracak çağıracak yoksa nasıl üstte çıksın
Bu olayları yaşamamak için sürekli eşimizi takip mı edeceğiz. Adamın mayası bozuksa yapar zaten. Sürekli eşinin peşinde ömür geçer mı .Size çok tepki vermiş ,bazı üyeler ancak kadınlar hislidir .Gerçekten kötü bir zamanda yaşıyoruz .Televizyonda neler duyuyoruz .En basiti benim ilk eşimin yakın akrabası ,bir dul kadın vardı ,gençti .Karşı komşusunun kocasıyla gizli ilişki yaşamaya başlamış .Öyle şeyi yapmaz denecek bir tipti ,ben duyunca şok olmuştum .Sonra o adamla kaçtı ,dini nikah kıydı .Neler oluyor neler ,o yüzden bu tür komşuluk ilişkileri ,yakın arkadaş ilişkileri vs çok dikkat edilmesi lazım .Olaya çok iyimser yaklaşan arkadaşlar .Hangi zamanda yaşıyoruz ,biraz gerçekçi olun lütfen .
Yasayan bilir ondan anladim seni aeamizdaki fark su ben esime belli etmedim onun dedigini lafi demedim haberi yok essegin aklina karpuz kabugu sokmaya gerek yoktu yani kendim halletim kadinin harketlerini takip ettim evime bir kere aldim bidaha o oldu bu isler sakaya almaz sana tavsiyem esine bunkonu hakkinda tek laf etme yasanmamis devam et AMA TAKIP VE TEDBIRI ELDEN BIRAKMA INSALLAH BUNDAN SONRA BU KONU UXERINE esim soyle yapti boyle oldu diyerek konu acmazsin bu olay boylelikle kalir gider insallah kuruntu olur ama tedbiri birakma her iki tarafida gozlemle konus konusmazmiklik yapma eger bisey olur biterse haberin olmazBeni anlayan biri daha çıktı yani .. insanlar okaadra normal karşılıyolarki kendi kocaları yapsa kıyamet kopar
Eşinizin vücut dilindenEvet yanlış anlaşıldım siz nası anladınız beni
Kötü niyet her zaman vardı ,ancak bu kadar uçlarda yaşanmamıştı .Maalesef günümüzde olmaz dediğimiz ,şeyler olabiliyor .Eşini kimseyle görüştürmesin anlamında yorum yapmadım.Kocasının tavrından hoşlanmamış ,bir kadın olarak bu kadar tepki verdiyse .Demek yaklaşımı onu rahatsız etti .Olaya aşırı kıskançlık yönüyle bakmadım .Herkes aynı şekilde bakamaz olaylara .Ben kadın rahatsız oluyorsa ,vardır altında bir sebep gözüyle baktım .kötü niyet dünya var olduğundan beri var, bu zamanda yaşamakla alakalı değil bence.
eğer insan eşinin başkasıyla ilgileneceği şüphesini taşıyorsa o zaman ya hiç kimseyi evine sokmayacak yada güvenmediği kişi ile beraber yaşamayacak.
bu şekilde hem evimize insanlar gelip gitsin hem de her adımı kontrol edeyim modu insanı hasta eder çünkü.
Siz neden konu açtınız madem saçma şaçma cevaplar vereceksinizSenmi karar veriosun buna
Takip edemezsiniz elbette ,kimse edemez ancak ,ortada rahatsızlık verici bir durum varsa .O komşuyla eşsiz görüşebilir .Mesafe koyabilir .Yapacak adam her şekilde yapar ,o ayrı bir mevzu .Göz göre görede bazı şeylere ,rahat yaklaşmak .Ne bileyim ,aptalca geliyor .Belkide etrafımda bu tarz çarpık ilişkilere ,çok şahit olduğum için .Olaya farklı bakıyorum .Çok yakın bayan arkadaşların diğerinin kocasını ayartanlardan tutunda ,komşu komşuya evli insanların gizli ilişkileri .Sayıları hiçte küçümsenecek gibi değil .Bu olayları yaşamamak için sürekli eşimizi takip mı edeceğiz. Adamın mayası bozuksa yapar zaten. Sürekli eşinin peşinde ömür geçer mı .
Ya arkadaşlar ne kadar yuklenmissiniz kadına eğer konu sahibi psikopat bir manyak değilse hepimiz kadınız orda yanlış bir şey hissetmese bu kadar tepki vermez şahsen ben benim çok beğendiğim bir kadınla kocam yakalamacilik oynadılar ben yanlış bir şey hissetmedim ve tepki vermedim ama yolda yürürken başka bir kadına bakışı bile farklıysa insan hissediyor ve ister istemez tepki veriyor ..ben gerçekten kıskanç bir kadın değilim ama doğuştan gelen o hisler ortamda ne oluyor hissi her kadın gibi bende de var beliki konu sahibinde de var yoksa sizde yokmuda bu kadar tepki verdiniz anlamadım..konu sahibi size gelince uzatmayın muhtemelen orada bir şey olmuş ki tepki vermişsiniz ama ne yazık ki hislerle hareket edemeyiz eşinizin tekrar eden davranışı olursa o zaman düşünürsünüz aksi takdirde hayatı kendinizede eşinize de ziyan edersiniz..
2 gündür böyle. ondan önce iyiydi. ne olur biliyor musunuz? bizim ev bahçeli ve üst kat komşumuz var. bekar, çok samimi arkadaşım aynı zamanda. neyse, hafta sonu elektrikler gitti, aşağıda ateş yaktık, oturduk. ben ateşin başında değildim. arkadaşım oturuyordu sonra eşim kalktı, sandalyesini aldı ve kızın tam dibine oturdu. arkadaşım rahatsız olduğumu anladı, kalktı, yanıma geldi ve yukarı çıktık. eşime ağzıma geleni saydım, "dengesiz" dedim. "kız bile rahatsız oldu demek ki kalktı yanıma geldi" dedim. "saçmalama, kötü niyeti olanın Allah belasını versin" dedi. "ben sadece ısınmak için gittim" dedi. "hareketlerine dikkat et" dedim. adam çıldırdı. sonra "ne biçim konuşuyorsun, düşünüyorsun" vs. abartıyor muyum kızlar? arkadaşım çok güzel alımlı bir kız ama çok dikkatli. eşimle ortadan konuşur bilir kıskanç olduğumu.2 gündür böyle ondan önce iyiydi noldu bilymsnz bizim ev Bahçeli üst kat komsumuz var birde kızı var bekar çok samimi arkadaşım aynı zamanda neyse haftasonu elektrikler gitti aşşasada ateş yaktık oturduk ben ateşin başında degildim arkadsım oturuyordu sonra eşim kalktı sandalyesini aldı kızın tam dibine otrdu arkadasım rahatsız oldgumu anladı kalktı yanıma geldi yukarı çıktık sonra eşime agzıma geleni saydım dengesiz dedim kız bile rahatsız oldu demekki kalktı yanıma geldi saçmalama kötü niyeti olannaın allah belasını versin dedi ben sadece ısınmak için gittim dedi hareketlerine dikkat et dedim adam çıldırdı sonra ne biçim konuşuyorsun ne düşünüosun vs abartıomuyum kızlar. Arkadaşım çoook güzel alımlı bir kız ama çok dikkatli eşimle ortadan konuşur bilir kıskanç oldgumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?