mrb kızlar çok kötüyüm nolur bana bi yardımcı olun eşimle anlaşmazlıklar yaşıyoruz sık sık.eşim çalışmıyo bu arada bnese bugüne kadar hiç çalış artık demedim.dün akşam havalarda soğudu odun kömür alıncak napcaz odunu hep hazır yaktın ben getirdim geçen yıl dedi bende dedim ki erkeke olan sensin senin görevin dedim o da kadınlar dağdan getirirmiş odunun sen hazıra alıştın dedi. ben de öyle kadın mıyım bende herkes satın alıyo şimdi dedim bana surat yapmaya başladı hiç umrunda diilmiş gibi konuştun seb diye. ben de patladım en sonunda ben kaç aydır sana bişi diyo muyum odunu kömürü de mi ben düşüncem dedim hepsi bi yana ben hayatı zindan ediyomuşum ona bıkmış benden nankörmüşüm hiç destek olmuyomuşum ona daha neler neler üstüme yürüdü tartışırken zaten sinirli bi yapısı var boğazıma sarıldı vurmaya çalıştı. kaçtım yanından biraz geçti konuşalım bi dedim böle nolcak dedim yine laf saymaya başladı git başımdan dedi gece de yanıma yatmadı salonda yattı çok ağırıma gitti yanımda yatmayışı üç oluyo bu sabaha kadar ağladım çok çaresizim napmam gerekiyo hiç yüzüme bakmıyo çekip gidiyo kimseye de bişi anlatamıyorum