• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle anlaşmalı boşanıyoruz

yoncik24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
4
5
1
32
Eşimle anlaşamadığımız için boşanıyoruz kesinlikle en doğrusu bu her yolu denedik olmuyor. Birbirimize inancımızı kaybettik. Kafamda bitmesine rağmen özellikle geceleri kalbimde sancı oluyor ve nefesim sıkışıyor. Biz severek ayrılıyoruz. Buraya ne yapmalıyım diye yazmadım sadece destekci pozitif mesajlar bekliyorum iyi hissetmeye ihtiyacım var zor olacak geçecek biliyorum ama anksiyete ve panik atağım var. Bana destek olur musunuz? Kadınlar günümüz kutlu olsun

Direkt boşanma kararı mi aldınız ? Evlilik terapisti , psikolojik danışmanlık hizmeti aldınız mı ? Belki sorunlarınızı çözerdiniz arada sevgi varsa boşanma en son care

Evet terapi aldık. Anlasamiyoruz eşim cok baskıcı ve ben de onun baskısı altında yasamak istemiyorum sürekli kavga ediyoruz zaten ayrıntıya girmek istemiyorum çünkü bana kesinlikle hak vereceksiniz zaten. Sadece şunu söyleyeyim kendi özel alanım yok. Ve asla değişmeyeceğini kendi de söylüyor.Alışkanlık da var su an ayrıyız annemdeyim ailem dostlarım hepsi destekçim. Gündüz tamam atlatacağım derken gece neden göğsüm sıkışıyor güçlü olmak istiyorum geçecek dimi

Evet terapi aldık. Anlasamiyoruz eşim cok baskıcı ve ben de onun baskısı altında yasamak istemiyorum sürekli kavga ediyoruz zaten ayrıntıya girmek istemiyorum çünkü bana kesinlikle hak vereceksiniz zaten. Sadece şunu söyleyeyim kendi özel alanım yok. Ve asla değişmeyeceğini kendi de söylüyor.Alışkanlık da var su an ayrıyız annemdeyim ailem dostlarım hepsi destekçim. Gündüz tamam atlatacağım derken gece neden göğsüm sıkışıyor güçlü olmak istiyorum geçecek dimi
Böyle baskıcı adama daha ne kadar katlanabılırsın kı bu zamanla nefrete donusucektı zaten, evet suan sevıyorsun ama ileride çok daha mutsuz bı hayat sızı beklıyor olacaktı. En iyisini yapmıssınız hakkınız da hayırlısı.

Hakkınızda hayırlısı olsun yeni hayatınız eskisini aratmasın🫶 kaç senelik evliydiniz ? Saygısızlık vs var mı tartışmalarda ?

Bu geçici bir durum, her ne kadar en doğru kararı verdiğinizi bilseniz de insansınız duygularınız var asıl üzülmeseniz anormal olurdu. Yaşadıklarınız çok normal ama geçecek mutlaka. Bir gün iyi ki diyeceksiniz.

Back