Eşimle ailesi yüzünden anlaşamıyoruz nolur yardım edin bıktım artık

Eyüp peygamberin sabrını versin Allah cümlemize. Ah gitcek yerim olsa babamın beni namus belası olarak gormuceni bilsem 1 dakka durmam bu evde bi de oğlum sütten kesilip okul çağına gelince elimden almaya kalkcaklar ama bu evlilikte çekilmeyi

Kayinbabam bana sürekli laf söyleyen zulmeden biri kaynanam ise oğlumu bile benden kıskanan biri. Kayınbabam bana laf söylemese bende eşime dert yanmıcam zaten. İçine ata ata hasta oldum

Böylesinide ilk defa gördüm babasını arayan

Kayinbabam bana sürekli laf söyleyen zulmeden biri kaynanam ise oğlumu bile benden kıskanan biri. Kayınbabam bana laf söylemese bende eşime dert yanmıcam zaten. İçine ata ata hasta oldum
Eşinizle iyi olmak istiyorsanız bunları anlatmayacaksınız
Anlatmışsınız şimdiye kadar hiçbirşey olmamış zaten demekki yanlış yoldasınız
Kv klasik kayınvaldeymiş hemen hemen her evde var sizinkinden
Birde olayları hep yuvarlak anlatıyorsunuz "zulmediyor" ne demek dövüyor mu size sövüyor mu ne yapıyor? "Kıskanıyor" diyorsunuz Nasıl kıskanıyor Nasıl vardınız o kanıya

Sen niye resti çekmiyorsun anlamış değilim koy tavrını ya uzatırsa al çocuğunu annenlere git burnu sürtsün

Anneniz babanız yaninıza gelebilecekse gelsin 1 ay kalsın. Onlar da uzaklaşır belki. Kp nasıl ailenin gelmesine karışır. Onlara dar ederim bu evi. Birşey derse siz gelmeyin dersin. Ne yani sen ağaç kovuğundan mı çıktın. Eşine birşey söyleme sen de onlara ters davran. Bakalım onlar da seni anlatınca esimin arkasindan konuşmayın diyecek mi. Bu ne ya kadinların çektiği.

Kaynanam benim yanımda oğlumu sevceği yerde çocuğu alıp arka odaya götürüp orda seviyo. Çocuk ağlıyor emzirim diyom zorla veriyo kucağıma. Sırf çocuğumu benden alabilmek için ikidebir tuvalete gitceksen git diyor. Gitmicem diyom yine soruyo. Puding yapacaksan yap diyo devamlı beni çocuğun yanından uzaklaştırnaya çalışıyor ve konuda halimle hem benden hizmet bekledi. 2 gün aç yattım bu lokma ekmek getirmedi. Kayınbabam laflarıyla zulüm yapıyo bana

Evet erkeklerin tamamına yakını anne, baba, kardeşlerinin eşi tarafından eleştirilmesine karşı çıkar ve tepki gösterirler.
Peki biz kadınlar anne, baba ve kardeşlerimizin eşimiz tarafından eleştirilmesine rıza gösterir tepkisiz kalabilir miyiz?

Lohusa halimle benden hizmet bekledi kaynanam.2 gün aç yattım bir lokma ekmek getirmedi

Sanmıyorum eşimin arkasından konuşma baba diceni. Babasının yanında öyle pısırık gibi oturuyor. Kayınbaba bana zulmedince ben anlatınca ailemin arkasından konuşma deyip tersliyo hemen ama.

Sanmıyorum eşimin arkasından konuşma baba diceni. Babasının yanında öyle pısırık gibi oturuyor. Kayınbaba bana zulmedince ben anlatınca ailemin arkasından konuşma deyip tersliyo hemen ama.
Kayınbabam her ama her konuda bana müdahale ediyor laf sokuyo laflarıyla beni ağlatıp zulmediyor

Allah yardımcın olsun canım ya benimde eşimin ailesi öyle her şeye karışır ama eşim hep benim tarafimda tmm onlar üzülmesinde beni uzeceksen niye evlendin hakkima girdin de eşine eğer hala kızıyorsa al çocuğunu git eşine de sende git ailenle yaşa üzülmesinler o zaman

Ama benim anne babamın eşime karşı laf sokma durumu yok ki telefonla bile eşimi arayıp rahatsız etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…