Eşimle ailesi konusunda anlaşamıyoruz kavga ediyoruz

Evliliğiniz de siz ve aileniz yok galiba eşiniz ve sonradan bağlandığı ailesi önceliği ortaya çıkan sorunlar mı var?

En bastan cok taviz vermissiniz 45 yasinda kaynana daha gencecik kadin. Bundan sonra her sınır cizmeye kalktiginizda kocaniz boyle davranacak sonu bosanmaya kadar goturur bu adam. Siz yinede dirayetli durun alttan almayin artik.

Yapan bence başı ağrıdığı da yok. İşte bon kez yap bir kez yapma senden kötüsü olmaz. Ama senin koca da kötü saçma bir nedenden seni bosayacak bir akla sahip gibi duruyor. O yüzden bilemedim ne desem.

Kimseye yemek yapmak, evini temizlemek zorunda değilsiniz.

Ama bence ince çizgi şu; eğer bu tavrınızı eşinizin surat asmasına, kavga çıkarmasına hatta belki boşarım seni demesine dayanabilecek, göze alabilecekseniz yapın. Bugun çorba yapmadınız diye gece birde eve gelip,sahura bile kaldırmayan öküzlükte bir koca sizin burnununuzdan getirebilir. İki gün sonra özür dilerseniz sizden beklentileri çok daha fazla olur.

Bence sonuna kadar haklısınız. Hatta fazla bile iyisiniz. Neden KV köyden gelecek diye ev temizliyorsunuz? Neden kayınlara yemek yapıyorsunuz? Herkes ne hali varsa görsün.

keşke kavga etmeseydik ama bana ağır konuşunca ben de artık geri çekildim ve bayram arifesi aramız buz gibi. yine de teşekkür ederim allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin
Kadınların bu yuva,huzur kavramına takık oldukları kadar erkeklerde olsa keşke. Yuva huzur kaynana evi temizleme ile çorba yapmakla olmuyor işte. Çok ezdirmişsiniz muhtemelen kendinizi.

Konudan bağımsız migreni küçümsemeniz hiç olmamış. Yaşamayan bilmez.
Her hafta tutar hah diye bir de tiye alıyorsunuz.
Çok üzüldüm her hafta o ağrıyı çektiği için annesi.
Başınıza gelmeden anlamazsınız. O öyle bir ağrıdır ki insan başını duvara vurur. Ve her haftada evet tutabilir

bu adam oruc tutsa ne olur
konu sahibi: kimsenin annesi icin birsey yapmaniz gerekmiyor, cok önemliyse hödük esiniz gitsin yemegini yapsin annesinin. Siz sadece kendi anne-babanizdan ve herseyden önce evladinizdan sorumlusunuz.
Bu arada esin güzelce anlatildigi zaman anlamayanlardan, ona kendi gibi cirkef olmalisiniz.

Dışarıdan yemek söylesin gelin her hafta anasının migreni tuttu diye yemek yapmak zorunda mı ? Çocuklu bir kadının kendi evi dışında başka eve yetişmeye çalışması neden küçümseniyor kaynana ve eş tarafından..

evet geçiyor ama unutulmuyor bazı sözler, kayınvalidem nazlanılmaya alışmıs 3 erkek evlat icinde hıc kızı yok esim de maalesef annesine düşkün bi tip değiştiremiyorum
O zaman kaynanan nasil bi kadinsa onu kopyala. Nasi bu kadar gecirio sözünü ogluna? Magduru mu oynuo devamli? Senin de başın tutsun sen de yardim iste. Araniz duzelince arada de annen gelsin baksin cocuga yerimden kalkamiorum, gelsin bi corba yapsin allah rizasi icin de. Bakalim ne cevap veriolar

Allah yardımcın olsun kardeşim. Kaynanan prensesmis çocuklarıda pervane etrafında sen olma sözünü geçir yoksa bu iş böyle gelir böyle gider. Hastalandığında sen de geçiştirme yat yatak döşek sen de prenses ol. Evlilik birazda oyun gibi ezdirme kendini. Migreni varsa çaresini kendi bilir her hafta olan olaya çocuklu kadın gidip hizmetini yapamaz yapmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…