- 3 Ekim 2018
- 654
- 1.341
- Konu Sahibi isimsiz genc
Köylü olduğunu ve şivesinin bozuk olduğunu düğünden sonra mı öğrendiniz ve fark ettiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin bildiği sadece kral çıplak dedimTövbe tövbee sbsh kadlnlar kulübü değik dobralar kulübü olacakmış
Ailemin izin vermesini geçin annem baskı bile kurdu evlenmem için hatta. Sevgiyi ailesinde değilde dışarıda arayab biri olarak ben eşimi beyefendi gibi gördüklerinden ötürü galiba sevdiler bari bununla evlensin dediler. Annem ve babam amerikn tarzı bir aile kimse kimseye karışmıyor demiştim ama akrabalarımızın geri kalanı asla böyle değil herkes 18 yaşında evleniyor ve okuyan kimse yok yani ve onları 20li yaşlarda evlenince bana d bir evlenin dediler eşimde üniversite sınavında bana çok destek olmuştu buda ailemin hoşuna gitti. Daha sonra neden evlendiğimize gelecek olursak; evet amerikan tarzı ama annem biraz tuhaf bir insandır. Ve anne sevgisinden uzağıö biraz çünkü annem kendinden başka kimseyi kolay kolay düşünmez. Ben ve eşime ben sevgiliyken bizi buluşturmuyordu asla yan yana getirmiyordu daha eşimi tanımadan böyle diyordu. Ban oturupta bak bu çocuğu işi yol böyle böyle dese amenna. Ama bekar iki kişininn. Görüşmesi günahmış ondan görüştürmüyordu. Keşke ailemin haberi olsada öyle görüşseydim evlenmek zorunda kalmazdım. Ozamanlar ilgili olduğu için çok seviyordum eşim bana madem ailen görüştürmüyor bizde birbirimizi seviyoruz ozaman sözlenelim öyle görüşürüz dedi. Üniversite Hazırlığa gidiyorum ama ailem hala eşimle kesinlikle dini sebeplerden dolayı görüştürmüyor. Daha sonra ben hazırlıktayken yine eşimle annem sonunda bir kahve içtiler ve annem eşimi çok sevdi. Eşimde ben ve arkadaşlarımı trabzon rize artvine araba kiralayarak gezmeye götürdü. Ve Trabzonda evlenme teklifi etti. Bende kabul ettim sonra birinci sınıfta sözlendik belki rahatlarız dedik ama annem eşimi eve çağırıyordu evde görüştürüyordu herşeye bu kadar rahat davranan ailem bu konuda aşırı sıktılar. Başbaşa bir parka bile gitmemize izin vermedi annem sonra annem dediki nişan yaparsanız daha çok izin verebilirim dedi. Eşimde kabuş etti ama ben etmedim düşünün bu kadar erken evlenmeme rağmen yaz okuluna kalacam diyerek nişanı bir sene erteleyebildim tek başına erteledim nişanı ben hariç herkes nişanlanmamı istedi sonra 2 sene nişanlı kaldın 4. Snıfta kpss var ve okul bittikten sonra 4 sene nişnşı olmuş olacaksın diyerek.ve bu işi daha fazla uzatmamı istemedikleri için evlenmemi istediler. Gerçekten niye evlendim heralde o kadar sene birlikte olduk ama masraflarımı babam karşıladı ve bu kadar yıl görüştük insanlar ne der diye düşünerek evlendim ve eşim açısındanda sevişmeyide ekleyebiliriz tabiki. Zaten sevişmeye aşırı ilgili birisi kendisi. Bu süreçte hep sevdim okuduğu üniversiteye gittim süprizler yaptım kendisi geldi hediyeler hep. Sinema salonu kapattı Görsellerimiz verildi salona. Vs vs şehir şehir gezdik bu süre içinde izmir manisa afyon hep gittik bu süreç içerisinde ama ya yoldaydık ya dışardaydık ya bir gün beraberdik. Öyle arka arkaya 10günü ben evlendikten sonra geçirdim. Ve şimdi boşansam ne derler diye düşünüyorum çünkü iki yetişkin gibi bir konuyu tartışamıyoruz. Herşeye gülüyor şakaya vuruyor. Dalga geçmeye bayılır yani erkekler arasındaki geyik muhabbetleri olur ya ilişkimiz öyle şuanda duygusal şeyleri ancak canı bazı şeyleri çektinten10 dakika önce söyleyecek ki beni ortama hazırlasın.iyi de ailen izin veriyor diye 15 kere görüştüğün adamla ev yok bark yok nikah kıymak niye?
yani aynı evde değilsiniz,nedne evlendiniz? sevişmek için filan mı?
Neden?Ben herkese bu kelimeyi etmem. Ama size içten gele gele söylüyorum.
Boşanın.
neresinden tutarsan elinde kalıyor. aile amerikan ama sevgili yasak. ilginç. siz ailenizle aynı şehirde değilsiniz sanırım yani adam da başka şehirde. kimsenin bişeyden haberi olmasa olurdu.Ailemin izin vermesini geçin annem baskı bile kurdu evlenmem için hatta. Sevgiyi ailesinde değilde dışarıda arayab biri olarak ben eşimi beyefendi gibi gördüklerinden ötürü galiba sevdiler bari bununla evlensin dediler. Annem ve babam amerikn tarzı bir aile kimse kimseye karışmıyor demiştim ama akrabalarımızın geri kalanı asla böyle değil herkes 18 yaşında evleniyor ve okuyan kimse yok yani ve onları 20li yaşlarda evlenince bana d bir evlenin dediler eşimde üniversite sınavında bana çok destek olmuştu buda ailemin hoşuna gitti. Daha sonra neden evlendiğimize gelecek olursak; evet amerikan tarzı ama annem biraz tuhaf bir insandır. Ve anne sevgisinden uzağıö biraz çünkü annem kendinden başka kimseyi kolay kolay düşünmez. Ben ve eşime ben sevgiliyken bizi buluşturmuyordu asla yan yana getirmiyordu daha eşimi tanımadan böyle diyordu. Ban oturupta bak bu çocuğu işi yol böyle böyle dese amenna. Ama bekar iki kişininn. Görüşmesi günahmış ondan görüştürmüyordu. Keşke ailemin haberi olsada öyle görüşseydim evlenmek zorunda kalmazdım. Ozamanlar ilgili olduğu için çok seviyordum eşim bana madem ailen görüştürmüyor bizde birbirimizi seviyoruz ozaman sözlenelim öyle görüşürüz dedi. Üniversite Hazırlığa gidiyorum ama ailem hala eşimle kesinlikle dini sebeplerden dolayı görüştürmüyor. Daha sonra ben hazırlıktayken yine eşimle annem sonunda bir kahve içtiler ve annem eşimi çok sevdi. Eşimde ben ve arkadaşlarımı trabzon rize artvine araba kiralayarak gezmeye götürdü. Ve Trabzonda evlenme teklifi etti. Bende kabul ettim sonra birinci sınıfta sözlendik belki rahatlarız dedik ama annem eşimi eve çağırıyordu evde görüştürüyordu herşeye bu kadar rahat davranan ailem bu konuda aşırı sıktılar. Başbaşa bir parka bile gitmemize izin vermedi annem sonra annem dediki nişan yaparsanız daha çok izin verebilirim dedi. Eşimde kabuş etti ama ben etmedim düşünün bu kadar erken evlenmeme rağmen yaz okuluna kalacam diyerek nişanı bir sene erteleyebildim tek başına erteledim nişanı ben hariç herkes nişanlanmamı istedi sonra 2 sene nişanlı kaldın 4. Snıfta kpss var ve okul bittikten sonra 4 sene nişnşı olmuş olacaksın diyerek.ve bu işi daha fazla uzatmamı istemedikleri için evlenmemi istediler. Gerçekten niye evlendim heralde o kadar sene birlikte olduk ama masraflarımı babam karşıladı ve bu kadar yıl görüştük insanlar ne der diye düşünerek evlendim ve eşim açısındanda sevişmeyide ekleyebiliriz tabiki. Zaten sevişmeye aşırı ilgili birisi kendisi. Bu süreçte hep sevdim okuduğu üniversiteye gittim süprizler yaptım kendisi geldi hediyeler hep. Sinema salonu kapattı Görsellerimiz verildi salona. Vs vs şehir şehir gezdik bu süre içinde izmir manisa afyon hep gittik bu süreç içerisinde ama ya yoldaydık ya dışardaydık ya bir gün beraberdik. Öyle arka arkaya 10günü ben evlendikten sonra geçirdim. Ve şimdi boşansam ne derler diye düşünüyorum çünkü iki yetişkin gibi bir konuyu tartışamıyoruz. Herşeye gülüyor şakaya vuruyor. Dalga geçmeye bayılır yani erkekler arasındaki geyik muhabbetleri olur ya ilişkimiz öyle şuanda duygusal şeyleri ancak canı bazı şeyleri çektinten10 dakika önce söyleyecek ki beni ortama hazırlasın.
Hah yarın birgün yolları ayırırken bu kafana kakılacak. Krndimi düşünmedim seni düşündüm dershanelere gönderdim minvalindeŞuan parası yokken bile beni dershaneye gönderiyor ve kendisi yemiyor belki bana gönderiyor
Ailemin izin vermesini geçin annem baskı bile kurdu evlenmem için hatta. Sevgiyi ailesinde değilde dışarıda arayab biri olarak ben eşimi beyefendi gibi gördüklerinden ötürü galiba sevdiler bari bununla evlensin dediler. Annem ve babam amerikn tarzı bir aile kimse kimseye karışmıyor demiştim ama akrabalarımızın geri kalanı asla böyle değil herkes 18 yaşında evleniyor ve okuyan kimse yok yani ve onları 20li yaşlarda evlenince bana d bir evlenin dediler eşimde üniversite sınavında bana çok destek olmuştu buda ailemin hoşuna gitti. Daha sonra neden evlendiğimize gelecek olursak; evet amerikan tarzı ama annem biraz tuhaf bir insandır. Ve anne sevgisinden uzağıö biraz çünkü annem kendinden başka kimseyi kolay kolay düşünmez. Ben ve eşime ben sevgiliyken bizi buluşturmuyordu asla yan yana getirmiyordu daha eşimi tanımadan böyle diyordu. Ban oturupta bak bu çocuğu işi yol böyle böyle dese amenna. Ama bekar iki kişininn. Görüşmesi günahmış ondan görüştürmüyordu. Keşke ailemin haberi olsada öyle görüşseydim evlenmek zorunda kalmazdım. Ozamanlar ilgili olduğu için çok seviyordum eşim bana madem ailen görüştürmüyor bizde birbirimizi seviyoruz ozaman sözlenelim öyle görüşürüz dedi. Üniversite Hazırlığa gidiyorum ama ailem hala eşimle kesinlikle dini sebeplerden dolayı görüştürmüyor. Daha sonra ben hazırlıktayken yine eşimle annem sonunda bir kahve içtiler ve annem eşimi çok sevdi. Eşimde ben ve arkadaşlarımı trabzon rize artvine araba kiralayarak gezmeye götürdü. Ve Trabzonda evlenme teklifi etti. Bende kabul ettim sonra birinci sınıfta sözlendik belki rahatlarız dedik ama annem eşimi eve çağırıyordu evde görüştürüyordu herşeye bu kadar rahat davranan ailem bu konuda aşırı sıktılar. Başbaşa bir parka bile gitmemize izin vermedi annem sonra annem dediki nişan yaparsanız daha çok izin verebilirim dedi. Eşimde kabuş etti ama ben etmedim düşünün bu kadar erken evlenmeme rağmen yaz okuluna kalacam diyerek nişanı bir sene erteleyebildim tek başına erteledim nişanı ben hariç herkes nişanlanmamı istedi sonra 2 sene nişanlı kaldın 4. Snıfta kpss var ve okul bittikten sonra 4 sene nişnşı olmuş olacaksın diyerek.ve bu işi daha fazla uzatmamı istemedikleri için evlenmemi istediler. Gerçekten niye evlendim heralde o kadar sene birlikte olduk ama masraflarımı babam karşıladı ve bu kadar yıl görüştük insanlar ne der diye düşünerek evlendim ve eşim açısındanda sevişmeyide ekleyebiliriz tabiki. Zaten sevişmeye aşırı ilgili birisi kendisi. Bu süreçte hep sevdim okuduğu üniversiteye gittim süprizler yaptım kendisi geldi hediyeler hep. Sinema salonu kapattı Görsellerimiz verildi salona. Vs vs şehir şehir gezdik bu süre içinde izmir manisa afyon hep gittik bu süreç içerisinde ama ya yoldaydık ya dışardaydık ya bir gün beraberdik. Öyle arka arkaya 10günü ben evlendikten sonra geçirdim. Ve şimdi boşansam ne derler diye düşünüyorum çünkü iki yetişkin gibi bir konuyu tartışamıyoruz. Herşeye gülüyor şakaya vuruyor. Dalga geçmeye bayılır yani erkekler arasındaki geyik muhabbetleri olur ya ilişkimiz öyle şuanda duygusal şeyleri ancak canı bazı şeyleri çektinten10 dakika önce söyleyecek ki beni ortama hazırlasın.
Kendsiyle konuştum ve bana değişeceğim hatta piskoloğa gidelim dedi.. sana bağırmayacağım dedi ama yine de bilmiyoum sesini duyunca telefonda herşeyi unutuyorum bazen ama unutmam gerekiyor mu sizce?Bütün hayatinizi o adamla gecirebilecegini düsünüyorsaniz zor günleri sabirla atlatmaya calisin ama düsünemiyorsaniz bence yol yakinken bosanin! Bosan demek cok kolay ama daha yaninda hayal bile kuramadiginiz biriyle ne zamana kadar gider bu evlilik bilemiyorum. Kendine yazik etme derim ben
Eşim benden 4yaş büyük 28 yaşında. Bende gencim evet bu muhabbetler yapılmalı ama buny günlük konuşması haline getirmesi beni öfkelendiriyor. Az önce aradı mesela günaydın demek için aradı baya eğlenceli gülüyor hatta ben soğuk konuşuyorum. Beni eğlendirmek için senin soyadın ne oldu şimdi (atıyorum kendinisinin soyadı yılmaz) sen şimdi yılmaz mı oldunnn Hadi soyadını söyle bana diyor gülerek. Hiç birşey yokmuş gibi. Son tartışmamızın üstünden 1 hafta geçti ve ayrıldığımız farklı şehirlere gittiğimiz akşamın ertesi günü bu sinirlenme hakkında psikoloğa gidecem dedi bana söz verdi. Ama aradan zaman geçsin bunu da unutur bence ya bilmiyorum sevgim mi azaldı anlamadımÇocuk yaşta tanışınca öyle olur benim eşimde gayet geyik muhabbeti yapar bana ben de ona kız muhabbeti yaparım. şimdilik boşanacak bir şey yok ama tamamlanması gereken çok sey var.
Eşim benden 4yaş büyük 28 yaşında. Bende gencim evet bu muhabbetler yapılmalı ama buny günlük konuşması haline getirmesi beni öfkelendiriyor. Az önce aradı mesela günaydın demek için aradı baya eğlenceli gülüyor hatta ben soğuk konuşuyorum. Beni eğlendirmek için senin soyadın ne oldu şimdi (atıyorum kendinisinin soyadı yılmaz) sen şimdi yılmaz mı oldunnn Hadi soyadını söyle bana diyor gülerek. Hiç birşey yokmuş gibi. Son tartışmamızın üstünden 1 hafta geçti ve ayrıldığımız farklı şehirlere gittiğimiz akşamın ertesi günü bu sinirlenme hakkında psikoloğa gidecem dedi bana söz verdi. Ama aradan zaman geçsin bunu da unutur bence ya bilmiyorum sevgim mi azaldı anlamadım
Babam gezmeyi çook sever her hafta sonu ille biryere götürür konu komşu hayret eder hatta 50 yaşında çadır almıştı bize gittiğimiz yerde konaklarız diye yani dışarı çıkma konusu babamda ama sevgili aşk konusu annemde babamdan dışarı çıkmak için izin almama gerek yok annemdede öyle çünkü kendileride öyle ama evlenme konusu kendisindede baskı kurulmuş bu yüzden bir kız evlenme sürecine nasıl hazırlanır bilmiyorum. Farklı şehirlere gtmeden önceki akşam eşim ağlayarak psikoloğa gidecem dedi söz seni kurmayacağım bağırmayacağım dedi. Ama bağırmamak demek herşeyi alaya alarak konuşmak demek değildir.. trendyol indirime girmiş 50₺ye bi lamba beğendim dedim bunu mu alsak diye şimdi atanacağım yer belli olana kadar geçici bir evde kalacağız eşyalar bizBen bir soru sorucam...
Avrupaya gittiğiniz de bir adamla tanısıp yakınlaşabılırdınız ya da sadece tanışıp eğlenebilirdiniz...
Ee ki avrupa hahah hani daha uzak ya türkiye ye bence aile bunları düşünür ya
gezmeye gidiyorsun öyle gelıyorsun kimseyle muhabbet etmıyorsun falan
Normal mi ya?
He bunları göze alan aile diğerine izin vermıyor çok saçma bak yani yine saçma
acaba türk mü sevmiyorlar?
tatili ben karşılamadım başarımdan ötürü üniversitem karşıladı. Aslında sadece bir ülkeye izin vardı ama eşimde ailemde benim 5 ülkeye kız arkadaşlarımla birlikte gitmeme birşet demediler babamda üniversite gönderior diye birşey demedi. Şöyle ki annem kendine münhasır biridir. Kendiside 2 dil biliyor ve suriyeliler geldikten sonra annem doğustan arapça bildiği için kendisine duyulan ihtiyaç arttı.ve bizimle ilgilenmemeye başladı. Çocuğu alıp karşısına sen kimsin bak erken yaşta olmaz demedi. Görüşmeniz gönah diyerek dahada evliliğe yönlendirdi. Ama gezmeye tozmaya birşey demiyorlar şimdi babamı arayım ben gürcüstana gidiyorum diyim niye gittin der belki sonra güzel mi oralar der. Herşey annemde bitiyor gerçekten beni aşırı sıktı eşimi sevdi ama yine sıktı ve sonuç buKarşıdan bakınca size de hayatınız çok fazla tuhaf gelmiyor mu?
iyi bir bölümde okuyorsunuz, 3 dil biliyorsunuz. 19 yaşında Avrupa’ya seyahat edebiliyorsunuz.
ailenizden izin almak şöyle dursun zaten karışmıyorlar fakat biriyle sevgili olduğunuz için anneniz baskı yapıyor?
gerçekten hangisi sizin aileniz? Klasik Türk olan mı Amerikan yapıda dediğiniz mi?
böyle bir çelişki mümkün değil çünkü.
yukarda da bahsedilmiş Avrupa seyahatinde istediğiniz biriyle birlikte olabilirdiniz mesela? Bir erkekle görüşmenin günah olduğunu savunan bir anne bunaasla müsade etmezdi mesela.
Ayrıca Avrupa’ya gidene kadar (maddi imkan ister çünkü) sevgilinizle bir tatil programı yapsaydınız da 8 senede sadece günü birlik görmek yerine bir kaç günü birlikte geçirip öğrenseydiniz nasıl bir insan diye.
Komple çelişki komple tutarsızlık bana göre.
Merhabalar, herkese günaydın! Nerden başlayacağımı bilmiyorum. Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve bu yaz evleneli 5 ay oluyor ama eşimle 8 senedir birlikteyiz. Gerçi ne kdar birlikteyiz diyeblirim bilmiyorum çünkü internet ortamında tanışmıştık ve hep ayrıydık. Eskiden yani ben lisedeyken senede bir yanıma gelirdi üniversiteyi kazandıktann sonra iki dönemde bir yanıma gelmeye başladı. Sonra evlendik ama kendisinin henüz elle tutulur bir işi yok üniversite mezunu ama kantinde çalışıyor. Bende son sınıfım düğün yaptık ama ortada ne ev var ne eşya. Ben atandıktan sonra alacaktık ev. Eşyalarını zaten üniversiteye devam ettiğim için yurtta kalıyorum şuan ve kpssye hazırlanıyorum. Yani evlendik hala ayrı şehirledeyiz. Durum şöyle eşimle geçinemiyorum. Kendisi beni çok sevdiğini söylüyoor gerçektende seviyor ama sinirlenince çok kızıyor çok bağırıyor hatta normal konuşması bile bağırarak evimiz olmadığı içinb15 tatilde annesinin evine gittik ve anadoşu erkeği kendi sözünün geçirmeye çalışıyor ama bende baskın bir karakter olduğum için bu durum bana ters bana bağırmasında cevap veriyorum. Normal şeyler konuşamıyoruz. Yani uzun uzun bir konu hakkında muhabbetimiz olmuyor çünkü farklı zeka ve kültür anlayışına sahiibimiz. Ben biraz daha modern bir ailede büyüdüm ama kendisi köyde yetişmiş ne kdar üniversiteye gitsede hala şiveli konuşuyor mesela. Ve hitabet yeteneği güçlü olmadığı için iş bulamıyor bence. Bense aksine çok iyi bir üniversite eğitimi alıyorum ve 3 yabancı dil biliyorum ve edebiyat okuyorum ama kendisi bir kitp okumuşlupu yok ve tartışmalarımızdan çok yoruldum. Gerçekten usandım artık. Çok küçük şeylerden inanılmaz derecede abartılı bir şekilde kavga ediyoruz. Ve hep dalgaya beni hep bi dalga geçme yani.iyi olunca dalga geçen eğlenceli olduğunu düşünen biri kötü olunca da aşırı sinirli biri. Onunla konuşmaya çalışıyorum mesela; ilerde çocuğumuz olursa adını ne koysak diye düşünüyoduk bi keresinde. Kendi kendime gelecekle ilgili hayal kuralım dedim sonra ben “erkek olursa yusuf kerem olsun” dedim kendisi “saçmalama kerem diye isim mi olur ölsemde o ismi koymam ne kdar kötü bir isim yaaa bunu nasıl düşündün saçmalama benim oğlumun adı kerem olamaz” diyince aşırı sinirlendim çünkü duygusal bir an yaşamaya çalışırken ve benim çocukluk hayalimle bu kadar itici bir şekilde reddetmesi benim sinirime dokundu çok tartıştık akşam kesinlikle kendisi sabah özür diledi. Ama hep böyle kavga ediyoruz çok şiddetli geçiyor birbirimizi uzun zamandır tanıdığımız ve çok tartıştığımız için artık sıkıldım bir şeyleri paylaşamıyorum kendisiyle çünkü her konud farklı düşünüyoruz. Kendisine tartışmalarda cevap verince “vıdı vıdı”etmiş oluyomuşum cevap vermemem gerekiyormuş. Ve yeni evli olduğum için evle alkalı hiç birşey olmadığı için psikolojik olarakta kötüyüm üzerimde sınav stresside var ve başka stresslere tahammülüm kalmadı. Mesela bana dediki “bu iki bayramda benim ailemin yanına gidecez senin ailenin yanına gidemeyecez artık ileriki bayramlarda gideriz” dedi. Gerçekten evlendiğime pişman mıyım değili miyim bilmiyorum. Ama boşansam acaba ne olur diyr düşünüyorum. Kendisine sevgim tükenmeye çoktan başldı ama yeni evliyiz. Buraya kadar okuyup zaman ayırıdğınız için teşekkür ederim.
Benim dediklerimi zerre anlamamıssınız anlasanızda bana mantıksız gelecektiBabam
Babam gezmeyi çook sever her hafta sonu ille biryere götürür konu komşu hayret eder hatta 50 yaşında çadır almıştı bize gittiğimiz yerde konaklarız diye yani dışarı çıkma konusu babamda ama sevgili aşk konusu annemde babamdan dışarı çıkmak için izin almama gerek yok annemdede öyle çünkü kendileride öyle ama evlenme konusu kendisindede baskı kurulmuş bu yüzden bir kız evlenme sürecine nasıl hazırlanır bilmiyorum. Farklı şehirlere gtmeden önceki akşam eşim ağlayarak psikoloğa gidecem dedi söz seni kurmayacağım bağırmayacağım dedi. Ama bağırmamak demek herşeyi alaya alarak konuşmak demek değildir.. trendyol indirime girmiş 50₺ye bi lamba beğendim dedim bunu mu alsak diye şimdi atanacağım yer belli olana kadar geçici bir evde kalacağız eşyalar biz
tatili ben karşılamadım başarımdan ötürü üniversitem karşıladı. Aslında sadece bir ülkeye izin vardı ama eşimde ailemde benim 5 ülkeye kız arkadaşlarımla birlikte gitmeme birşet demediler babamda üniversite gönderior diye birşey demedi. Şöyle ki annem kendine münhasır biridir. Kendiside 2 dil biliyor ve suriyeliler geldikten sonra annem doğustan arapça bildiği için kendisine duyulan ihtiyaç arttı.ve bizimle ilgilenmemeye başladı. Çocuğu alıp karşısına sen kimsin bak erken yaşta olmaz demedi. Görüşmeniz gönah diyerek dahada evliliğe yönlendirdi. Ama gezmeye tozmaya birşey demiyorlar şimdi babamı arayım ben gürcüstana gidiyorum diyim niye gittin der belki sonra güzel mi oralar der. Herşey annemde bitiyor gerçekten beni aşırı sıktı eşimi sevdi ama yine sıktı ve sonuç bu
Orada memur değil ama abisi polonyada ve ev kirasını abisi ödüyor kendisi bedavaya kalıyor bi nevi. Bende yurtta kalıyorım yurtlar ucuz ilerisi için maddi açıdan daha kolay bir hayatımız olsun diyoruz. Üniversite okuduğum şehirde onun yaşadığı Şehir kadar gelişmiş değil orada iş bulması daha kolay. Birde burda kpss çalıştığım için yurdun kütüphanesinde yemek bile hazırlamadan sadece ders çalışabiliyorum ama evlensem evdek işten çalışamamUzaklık çok önemli. 11 yıllık ilişkiden sonra evlendim. 5 senesi uzakta idi. Lisede iken tanıştı. Nişanlılık süreci olsun uzak olduğumuz süreçte o kadar çok kırdık ve kırıldık ki. Aynı eve geldiğimizde dedik ki hayat varmış. Şimdi görüştüğünüz zaman direk yatak sevişme vs oluyordur. Açıkça konuşmak lazım :) ama aynı eve girince birlikte bu hayatı yaşayacaksınız başbaşa kalmadan birlikte sohbet etmenin dinginliğini koştur koştur olmadan sevişmenin tadını çıkaracaksınız. İnan bak 6 ay oldu evleneli, her gün daha da oturuyor bir şeyler. Aynı evde aynı dolaba eşya koymak birlikte bir yemek yapmak evi temizlemek öyle birleştiriyor ki. Şu an birlikte bir çabanız yok hayata dair. Aynı eve girmeden bunu anlamanız mümkün değil. Orada memur değil ki niye farklı şehirde yaşıyorsunuz algılayabilmiş değilim.
bakmsyın başka birinin cevabıydı bu sizinkini yazmışım ama gitmemiş galiba. Tekrar yazıyorum ilginiz için teşekkür ederimBenim dediklerimi zerre anlamamıssınız anlasanızda bana mantıksız gelecekti
Zira mantıksız bir aile yapısı
Aşkından gözü hiçbir şey görmeden evlendin. Hiçbir arkadaşın ailen sana ne yapıyorsun demedi yada sen onları duymadın. Bu şekilde zaten devam edemezsin daha yolun başında belli zatenMerhabalar, herkese günaydın! Nerden başlayacağımı bilmiyorum. Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve bu yaz evleneli 5 ay oluyor ama eşimle 8 senedir birlikteyiz. Gerçi ne kdar birlikteyiz diyeblirim bilmiyorum çünkü internet ortamında tanışmıştık ve hep ayrıydık. Eskiden yani ben lisedeyken senede bir yanıma gelirdi üniversiteyi kazandıktann sonra iki dönemde bir yanıma gelmeye başladı. Sonra evlendik ama kendisinin henüz elle tutulur bir işi yok üniversite mezunu ama kantinde çalışıyor. Bende son sınıfım düğün yaptık ama ortada ne ev var ne eşya. Ben atandıktan sonra alacaktık ev. Eşyalarını zaten üniversiteye devam ettiğim için yurtta kalıyorum şuan ve kpssye hazırlanıyorum. Yani evlendik hala ayrı şehirledeyiz. Durum şöyle eşimle geçinemiyorum. Kendisi beni çok sevdiğini söylüyoor gerçektende seviyor ama sinirlenince çok kızıyor çok bağırıyor hatta normal konuşması bile bağırarak evimiz olmadığı içinb15 tatilde annesinin evine gittik ve anadoşu erkeği kendi sözünün geçirmeye çalışıyor ama bende baskın bir karakter olduğum için bu durum bana ters bana bağırmasında cevap veriyorum. Normal şeyler konuşamıyoruz. Yani uzun uzun bir konu hakkında muhabbetimiz olmuyor çünkü farklı zeka ve kültür anlayışına sahiibimiz. Ben biraz daha modern bir ailede büyüdüm ama kendisi köyde yetişmiş ne kdar üniversiteye gitsede hala şiveli konuşuyor mesela. Ve hitabet yeteneği güçlü olmadığı için iş bulamıyor bence. Bense aksine çok iyi bir üniversite eğitimi alıyorum ve 3 yabancı dil biliyorum ve edebiyat okuyorum ama kendisi bir kitp okumuşlupu yok ve tartışmalarımızdan çok yoruldum. Gerçekten usandım artık. Çok küçük şeylerden inanılmaz derecede abartılı bir şekilde kavga ediyoruz. Ve hep dalgaya beni hep bi dalga geçme yani.iyi olunca dalga geçen eğlenceli olduğunu düşünen biri kötü olunca da aşırı sinirli biri. Onunla konuşmaya çalışıyorum mesela; ilerde çocuğumuz olursa adını ne koysak diye düşünüyoduk bi keresinde. Kendi kendime gelecekle ilgili hayal kuralım dedim sonra ben “erkek olursa yusuf kerem olsun” dedim kendisi “saçmalama kerem diye isim mi olur ölsemde o ismi koymam ne kdar kötü bir isim yaaa bunu nasıl düşündün saçmalama benim oğlumun adı kerem olamaz” diyince aşırı sinirlendim çünkü duygusal bir an yaşamaya çalışırken ve benim çocukluk hayalimle bu kadar itici bir şekilde reddetmesi benim sinirime dokundu çok tartıştık akşam kesinlikle kendisi sabah özür diledi. Ama hep böyle kavga ediyoruz çok şiddetli geçiyor birbirimizi uzun zamandır tanıdığımız ve çok tartıştığımız için artık sıkıldım bir şeyleri paylaşamıyorum kendisiyle çünkü her konud farklı düşünüyoruz. Kendisine tartışmalarda cevap verince “vıdı vıdı”etmiş oluyomuşum cevap vermemem gerekiyormuş. Ve yeni evli olduğum için evle alkalı hiç birşey olmadığı için psikolojik olarakta kötüyüm üzerimde sınav stresside var ve başka stresslere tahammülüm kalmadı. Mesela bana dediki “bu iki bayramda benim ailemin yanına gidecez senin ailenin yanına gidemeyecez artık ileriki bayramlarda gideriz” dedi. Gerçekten evlendiğime pişman mıyım değili miyim bilmiyorum. Ama boşansam acaba ne olur diyr düşünüyorum. Kendisine sevgim tükenmeye çoktan başldı ama yeni evliyiz. Buraya kadar okuyup zaman ayırıdğınız için teşekkür ederim.
Sanırım evlenmiş olmak içinEvlenme mantığınızı anlayamadım ?
Ev yok, eşya yok , ayrı yaşıyorsunuz.
Neden evlendiniz, bekleseydiniz okul bitene kadar .
Boşanın. Zaten bir aile yok ortada.
Orada memur değil ama abisi polonyada ve ev kirasını abisi ödüyor kendisi bedavaya kalıyor bi nevi. Bende yurtta kalıyorım yurtlar ucuz ilerisi için maddi açıdan daha kolay bir hayatımız olsun diyoruz. Üniversite okuduğum şehirde onun yaşadığı Şehir kadar gelişmiş değil orada iş bulması daha kolay. Birde burda kpss çalıştığım için yurdun kütüphanesinde yemek bile hazırlamadan sadece ders çalışabiliyorum ama evlensem evdek işten çalışamam