Eşiminden şiddet görüyorum ne yapmalu

Ben trol olduğunu düşünüyorum konunun. Kimsem yoktu gidecek yerim yoktu bilmemne yalanlarına inanmıyorum. Kocan ölse sürüne sürüne gidip çalışıp geçineceksin bir şekilde ama dayak yiyince gidecek yerim yoktu diyorsunuz.

Benimde bir gururum var dimi
var mı sence?

Hanım efendi siz becerememiş olabilirsinz 21 yaşından beri aynı işyerinde çalışıyordum ve finanstan sorumluydum evim var arabam var birikmiş param mevcut işten ayrılınca da bi araba parası daha tazminat aldım ayrıca işsizlik maaşı da alıyorum 21 bin tl saymamı ister misin daha . Ev eşyanın parası önemli değil ben emek verdim kurdum amacım ona bırakmamak. Sadece ev eşyası için para mı veriliyor emek de veriliyorben bu insan bana zarar verdiği için ona bişi bırakmamak istiyorum . Ben eve döneyim derken o evde değil zaten eve ben döneceğim onu da eve almayacağım demek istemiştim. Evde değil kendisi gelemezde yurtdışında göreve gitti
Sen boşanmazsın, daha çok dayak yersin ...

Bence sizin bir psikolojik destek almanız gerekiyor. Kimse zarar veren birini sevemez.

Hala bu herife nasıl eşim diyorsunuz, sevmeye nasıl devam ediyorsunuz?
Hiç mideniz bulanmıyor mu, tencereyi alıp afasına geçirmek içinizden gelmiyor mu?
bu koca ne mübarek bir şeymiş yahu. bir bulan sonu ölüm olsa bırakmıyor.
Biraz kendnize saygınız olsun.

Merhaba arkadaşlar, evleneli daha bir yıl olacak mayısta. Eşimden evlendiğim daha ilk günden beri sözlü ve fiziki şiddet görüyorum. Aynı evin içine girdik sürekli işindeki stresi bana yansıtıyor ve beni defalarca dövdü hemde nasıl biliyor musunuz kafama ve ayaklarıma vuruyor ki kimse anlamasın diye yüzümde belli olmasın diye. Sürekli en ufak birşeyde beni evden kovuyor ve evimiz şırnakta ailem istanbulda. Gidecek yerim kimsem yok. Şuan işi dolayısıyla beni annemlere gönderdi beni günlerce aramadı ben onu onu aradığımda niye arıyosun ne var deyip kapattı kalbim aşşırı kırıldı yine aramadı bende bugün dayanamayıp bana kocalık yapmayacaksan benimle niye evlenip benim hayatımı mahvettin dedim ve tartışma uzadı beni engelledi annemi aradı hala diyorki gelsin eşyalarını alsın gitsin. Ya ben kocamı seviyorum sürekli alttan aldım affettim. Bunu bildiği için sürekli bana kapıyı gösteriyor. Şimdide ben senden özel r dilemiceğim dedim ona bi daha yüzünü görmek istemiyorum deyip heryerden engelledi. Benimde bir gururum var dimi ne yapmalıyım sizce evimi terketmek istemiyorum o kadar emek verdim ama bu kadar aşağılanmak dövülmek şiddet görmek beni çok aciz, mutsuz, değersiz hissettirdi
emek veren sadece sensin kocan sana şiddet uyguluyor kötü davranıyor sırf bir yıl evlisiniz diye hayatının geri kalan 50-60 yılını zindanda mı geçireceksin hem çocuk olursa çocuğunuza da şiddet uygular kesin. bence direk ayrılın sizi hak etmiyor

Back
X