Eşimin yurtdışı planı siz olsanız ne yapardınız

Mlk8822

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
581
-45
30
Arkadaşlar eşim ekim ayında işi gereği yok dahil 3 gün bir sempozyum katılacağını söyledi. Ve bende o zaman 7 aylık hamile oluyorum. Bosna hersekte bir sempozyuma katılması gerektiğini söyledi. Bir yanım eşim aksi birşey yapmaz iş gereği gitsin diyor diğer yanımda gitmesin istiyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ve düşünürsünüz?

Arkadaşlar eşim ekim ayında işi gereği yok dahil 3 gün bir sempozyum katılacağını söyledi. Ve bende o zaman 7 aylık hamile oluyorum. Bosna hersekte bir sempozyuma katılması gerektiğini söyledi. Bir yanım şeim aksi birşey yapmaz iş gereği gitsin diyor diğer yanımda gitmesin istiyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ve düşünürsünüz?
İşi gereği ise 3 gün gidebilir bence. Sizin hamilelik durumunuz riskli değilse, ücra bir yerde yaşamıyorsanız gitmesine engel değil. Tek kalmak istemiyorsanız siz de onunla birlikte gidin.

Çekindiğimden değil... Sadece o esna da annemlerde olmayacak umreye gidecekler. Kayınvalidem de kendi keyfinde yalnız kalmak istemediğimden
Yok siz biraz da çekindiğinizden istemiyorsunuz. Eski konularınız görünüyor. Adamı habire darlıyorsunuz belli.

Benim esim 2 hafta once 10 gunlugune madride gitmek zorunda kaldi. Ben 2 bebekle tek basima idare ettim bu sure zarfinda ama hic birseyler yapar mi diye dusunmek aklimin ucundan gecmedi. Is geregi gidilmesi gerekiyorsa gidilir. Bu mantikla kocaniz isini biraksin dizinizin dibinde otursun o zaman.

Arkadaşlar eşim ekim ayında işi gereği yok dahil 3 gün bir sempozyum katılacağını söyledi. Ve bende o zaman 7 aylık hamile oluyorum. Bosna hersekte bir sempozyuma katılması gerektiğini söyledi. Bir yanım eşim aksi birşey yapmaz iş gereği gitsin diyor diğer yanımda gitmesin istiyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ve düşünürsünüz?
Mecbur gidecek iş bu.
milletin eşi sürekli yurtdışına gidip geliyor
bakın bebeginiz olacakmış.
bu 3 günde siz annenizde kalın ama

7 aylık hamileyim eşim az once arkadasının yanına şehir dışına 2-3 günlüğüne gezmeye gitti. ben de istemiyorum gitmesini gitme desem gitmeyecekti ama gitme demedim. güvenle ilgili şoyle düşünüyorum içinde varsa yapacaktır zaten her türlü.sırf gitti diye yapmaz içinde oldugu için yapar.

Eşimin ben 8 aylık hamileyken abisinin yanına diğer abisiyle tatile gitme planı vardı abisi Kıbrıs'ta. Git dedim asla da sorun etmezdim sonra kendi vazgeçti gitmedi. İş için gidiyor üstelik eşiniz bence hiç sorun değil.

Bi kaç ülke haricinde bensiz istediği yere gidebilir. Hatta kışa doğru gidecek, sağlığım sebebiyle oraya kışın gidemem, ama bende yazın gideceğim, büyük ihtimal eşim gelmez.

Siz hamile olmayı bahane ediyorsunuz, illa yanınızda biri olmak zorunda mı? Yok yalnız kalamam diyorsanız kardeş çağırın, arkadaş çağırın ama dediğim gibi güvenmediginiz için onu bunu bahane edeceksiniz. Yapacak olan her türlü yapar ruhunuz duymaz.

Bence 2/3 günlük seyahatlerdense devamlı bulunan yer daha sıkıntılı. Sizi aldatacağından korkuyorsanız yaşadığınız yerde birini bulma ve uzun süre ilişki devam ettirme ihtimali daha yüksek. Sabah işe diye çıkar nerede ne yapıyor bilemezsiniz. Ama 2/3 günlük gittiği yerde hemen nasıl aldatacak birini bulsun en fazla eskort bulur. Bazı erkeklerinde çizgisi var asla eskorts gitmem diye ay ne bileyim bence çokta şey etmeyin ya. Aldatırsa aldatır zaten kokusu burnunuza gelir. Size zarar yani böyle yaşamak zor.

Bir yanım eşim aksi birşey yapmaz iş gereği gitsin diyor diğer yanımda gitmesin istiyor.

Çekindiğimden değil... Sadece o esna da annemlerde olmayacak umreye gidecekler. Kayınvalidem de kendi keyfinde yalnız kalmak istemediğimden
aldatılmaktan mı korkuyorsunuz yoksa yalnız kalmaktan mı korkuyorsunuz karar verin

X