Mune'ye yazdım ben, o taşır şimdi ama böyle tekrarlarsan ban alırsın. Bir derdim var bölümüne açman lazımPeki nereye açacağım?
Aman ne uğraşıcam, evli olsam kendi evimde oturur kendime yemek yaparım çayımı içer keyfederim. Kimseyle uğraşmak istemem
Sana söyledim ya, diğer üyeler de yazdı. O eltinin yüzüne şak diye söyle, köle etmişler seniBen de böyle düşünüyordum ta' ki benim 3 küçük çocuğum' la eşimin 4 küçük yeğeni dahil olana kadar evime..
Senin kaynananın, eltinin, kayınpederinin kişisel gelişimle ne alakası var? Konuyu yanlış yere açmışsın, hemen de atarlanıyorsum. En sevdiğimAlakasız mı buldunuz yorumda yapmayın mesela.
Senin kaynananın, eltinin, kayınpederinin kişisel gelişimle ne alakası var? Konuyu yanlış yere açmışsın, hemen de atarlanıyorsum. En sevdiğim
Mune'ye yazdım ben, o taşır şimdi ama böyle tekrarlarsan ban alırsın. Bir derdim var bölümüne açman lazım
Öğrenirsin zamanla, olur böyle şeylerTeşekkür ederim uyarın için yeni üyeyim dediğin gibi bilgim yok.
Bir derdim var konusuna açmalıydınız. Site yöneticisiPeki nereye açacağım?
Mune abla konu yanlış bölümde
Bu sabah Bdvye açmış zaten.Bir derdim var konusuna açmalıydınız. Site yöneticisiMune hanım konunuzu görünce oraya taşır büyük ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?