Ben olsam gitmem evimde otururum O HEşimin kardeşleri evli 2 'si farklı şehirlerde yaşıyorlar biz eşimin annesi babasıyla aynı bahçede karşılıklı oturuyoruz. Doğal olarak kayınpeder kayınvalide evinde toplanılıyor eşimde gidiyor yemek çay orda yiyor içiyor bende gitmeli miyim? Bu arada eskiden kayınvalidem çağırır' dı diğer şehir dışındaki eltimde haber verirdi geliyoruz yada biz geldik diye artık haberde vermiyorlar çagırmıyorda kayınvalidem sadece eşim giderken benim gitmemi bekliyor sende gel diye.
Sizin eltinizle aranız nasıl yani onlar geldiğinde mi gitmenizi bekliyor . Yoksa siz kayınvalide evine ben de mi gitmeliyim diye mi soruyorsunuz?
Hiçte gitme. Eltinin çocuklarına da bakma.Evet çağrılmadıgım halde umursanmadığım halde gitmem icap eder mi ne olur bunu merak ediyorum şu anda
Peki bunun kişisel gelişim ile ne alakası var?
Ama doğru söylüyor, ban yersin böyle. Konuları doğru yere açman lazımAlakasız mı buldunuz yorumda yapmayın mesela.
Aman ne uğraşıcam, evli olsam kendi evimde oturur kendime yemek yaparım çayımı içer keyfederim. Kimseyle uğraşmak istememEşimin kardeşleri evli 2 'si farklı şehirlerde yaşıyorlar biz eşimin annesi babasıyla aynı bahçede karşılıklı oturuyoruz. Doğal olarak kayınpeder kayınvalide evinde toplanılıyor eşimde gidiyor yemek çay orda yiyor içiyor bende gitmeli miyim? Bu arada eskiden kayınvalidem çağırır' dı diğer şehir dışındaki eltimde haber verirdi geliyoruz yada biz geldik diye artık haberde vermiyorlar çagırmıyorda kayınvalidem sadece eşim giderken benim gitmemi bekliyor sende gel diye.
Bugün yeni üye olmuşsunuz. Site kurallarını bilmiyorsunuz o yüzden. Bu konu bdv konusu. Yanlış alanda konu açmışsınız.Eşimin kardeşleri evli 2 'si farklı şehirlerde yaşıyorlar biz eşimin annesi babasıyla aynı bahçede karşılıklı oturuyoruz. Doğal olarak kayınpeder kayınvalide evinde toplanılıyor eşimde gidiyor yemek çay orda yiyor içiyor bende gitmeli miyim? Bu arada eskiden kayınvalidem çağırır' dı diğer şehir dışındaki eltimde haber verirdi geliyoruz yada biz geldik diye artık haberde vermiyorlar çagırmıyorda kayınvalidem sadece eşim giderken benim gitmemi bekliyor sende gel diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?