- 15 Ekim 2016
- 244
- 307
Mrb kizlar. Eşimin profesyonelce soyledigi yalanlar hakkinda size danismak istiyorum. 1 bucuk senelik evliyiz. 6 ay nisanlilik sureci yasadik. Nisanliyken bu huyunu farkedememistim. Cok yalan konusuyor. Sadece bana degil. Herkese. Bazen benim dogrusunu bildigim bir seyi baskasina yalan soylerken izliyorum onu. O kadar gercekci yalan soyluyor ki yuzu bile kizarmiyor resmen yalanina kendisi bile inanarak konusuyor. Hayatini yalan soyleyerek gecirmeye alismis. Bunalacagini anladigi anda hemen yalan soyluyor. Her isini sakliyor diyebilirim. Bana da cok yalan konusuyor. Bardagi tasiran son damla ise eski sevgilisiyle telefonda 6 ay kadar bir suredir konusuyor olmasi. Eski sevgilisi de evli. 3 aylik bir bebegimiz var eski sevgilisi de hamileydi muhtemelen dogum yapti. Bir iliskileri oldugunu zannetmiyorum ama dedigim gibi her seyi saklayabilecegini dusundugu icin konusmaktan da hic cekinmemis. Bu konu uzerinde cok durmayacagim asmaya calisiyorum kucuk cocugum icin. Kisacasi bu adam ufak konular icin bile yalan konusmaya alismis. Dogru soyleyip basi agriyacagina yalan konusarak her seyi gecistirmeye calisiyor. En sonunda telefonuna gorusmeleri kaydeden bir uygulama bile yukledim. Takip etmesine ederim bir kismini ama bu adamin yalan konusma hastaligini nasil yenebilirim? Artik dogru soyledigi seylerden bile supheleniyorum. Guven denen bir sey kalmadi...