Eşimin vıcık tavırları

retrodaevlenen

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2023
56
9
8
32
Herkese iyi akşamlar.Eşim temas bağımlısı,sürekli sarılmayı ,öpmeyi ve oynaşmayı seven bir adam.Yani bu tavırları yeni değil öncelikle onu söyleyeyim.Ama son bir haftadır sevginin dozunu çok abarttı.Gün içinde sürekli aramalar ,seni özlüyorum demeler ,seviyorum demeler (gerçi seni seviyorum demeden uyumazdı önceden de)Durup durup sarılmalar.İyi ki sen falan demeler.Arkadaşımın eşinin onu aldattığını öğrendim ve bunu onunla da paylaştım.O da böyle bir şey yapıyor da şüphelenmeyeyim diye mi böyle yapıyor acaba diye aklıma gelmeye başladı.Bu arada böyle bir girişimi olabileceğine inanmıyorum.Telefonu ortadadır,şifresini bilirim.Hatta telefonu evde bırakıp çöp atmaya ,yürüyüş yapmaya çıkar.Bu akşam dayanamadım sordum.Dedim ki niye böyle davranıyorsun sen bana ,iyice dozu arttı sevgi sözcüklerinin.Seviyorum seni ,sevmek de mi suç dedi.Uzun bir zamandır bebek deniyoruz .Olmuyor.Çok olacak gibi de durmuyor.Ben ona üzülüyorum diye mi böyle yapıyor.Her ihtimali düşündüm.Sebebi ne ben bulamadım?Şeytan vesvese mi veriyor adam seviyorum dedikçe ben iyice gerilmeye başladım.

Arkadaşımın eşini aldatması bana travma oldu o da böyle ilgili davranınca acaba şüphelenmeyeyim diye mi böyle yapıyor dedim ben de.Vallahi rahat batmıyor aksine çok rahatsız oldum bir haftadır.
Rahat mı batıyo bacım ne güzel keyfini sür sen de ne olumsuz düşünüyosun

Herkese iyi akşamlar.Eşim temas bağımlısı,sürekli sarılmayı ,öpmeyi ve oynaşmayı seven bir adam.Yani bu tavırları yeni değil öncelikle onu söyleyeyim.Ama son bir haftadır sevginin dozunu çok abarttı.Gün içinde sürekli aramalar ,seni özlüyorum demeler ,seviyorum demeler (gerçi seni seviyorum demeden uyumazdı önceden de)Durup durup sarılmalar.İyi ki sen falan demeler.Arkadaşımın eşinin onu aldattığını öğrendim ve bunu onunla da paylaştım.O da böyle bir şey yapıyor da şüphelenmeyeyim diye mi böyle yapıyor acaba diye aklıma gelmeye başladı.Bu arada böyle bir girişimi olabileceğine inanmıyorum.Telefonu ortadadır,şifresini bilirim.Hatta telefonu evde bırakıp çöp atmaya ,yürüyüş yapmaya çıkar.Bu akşam dayanamadım sordum.Dedim ki niye böyle davranıyorsun sen bana ,iyice dozu arttı sevgi sözcüklerinin.Seviyorum seni ,sevmek de mi suç dedi.Uzun bir zamandır bebek deniyoruz .Olmuyor.Çok olacak gibi de durmuyor.Ben ona üzülüyorum diye mi böyle yapıyor.Her ihtimali düşündüm.Sebebi ne ben bulamadım?Şeytan vesvese mi veriyor adam seviyorum dedikçe ben iyice gerilmeye başladım.
Ne güzel işte sevgisini her daim gösteriyor.Önceden de varmış zaten sonradan dozu artmış sadece.Kendisine bunun sebebini sorup aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.Sevmek ve sevgisini hissettirmek kötü birşey değil,hatta çoğumuzun istediği birşey..

Arkadaşın bu durumu yaşamadan önce şüpheleniyor muydun böyle bir şeyden? Cevap hayır ise kuruntu yapma. Yakınlarımızın yaşadığı olumsuz şeylere şahit olunca etkileniyoruz ister istemez. Adam aşka gelmiştir yahu ne var bunda😂

Arkadaşın bu durumu yaşamadan önce şüpheleniyor muydun böyle bir şeyden? Cevap hayır ise kuruntu yapma. Yakınlarımızın yaşadığı olumsuz şeylere şahit olunca etkileniyoruz ister istemez. Adam aşka gelmiştir yahu ne var bunda😂
Yok arkadaşımı duyana kadar hiç aklıma gelmezdi ,onu duyduktan sonra belki tavırlarına daha çok odaklandım.Çok aşık değil eşim bence huyu bu,sevdiğini hep böyle yüksek perdelerden gösterir.Aman aşka gelmiş olsun,yoksa şikayetim olmaz .:)

Belki de sevgi kabul etmede sorun yasıyorsunuz sevilebileceğinize inancınız azdır.

bulmuşun böyle sırnaşık yanaşık adamı şimdi rahat batıyor cidden. sonra çok ararsın bak bugünleri :D

elin adamı yaptı diye kocan da yapacak diye kural mı var bence keyfini sür.

Eşinize sormuşsunuz öyle bir şey yok demiş.
Şimdi ben kesin aldatıyor desem,kesin bana inanırsın.

Benim esimde boyle işe erkenden gider ben uyuyo oluyorum giderken beni öpmeden gitmez gelincede oyle surekli öper sarılir bende aksine yapmayinca trip atiyorum noldu sana ne bu tavır diye 😂

Yani bu laflardan işkillendiyseniz aldattığına ihtimal vermiyorum demeniz çok mantıklı değil aslında. Normale göre uyumsuz bişey seziyosunuz belli ki. Benim eşim de öyle sevgisi dilinde bi adamdır telefonu ortada vs dediğiniz gibi, zerre aklımın ucundan geçmedi ilgisini daha sık gösteriyo acaba bi acayiplik mi var diye.

Yalan yok bununla ilgili sorunlarım vardı.Baba sevgisi görmeden büyüyünce eşimin en başta böyle sevmesi de garip geliyordu.Sonra alıştım ama bir haftadır yine ilk düşüncelerime geri döndüm.
Terapi alın. Yoksa kendini gerçekleştiren kehanet var. Sevilmedigine inanan mesela sevilmemek için kötü davranıyor. Terk edilince bak işte haklıyım sevilmedim diyor. Böyle birşeydi

Back
X