- 27 Temmuz 2023
- 56
- 9
- 8
- 32
- Konu Sahibi retrodaevlenen
Herkese iyi akşamlar.Eşim temas bağımlısı,sürekli sarılmayı ,öpmeyi ve oynaşmayı seven bir adam.Yani bu tavırları yeni değil öncelikle onu söyleyeyim.Ama son bir haftadır sevginin dozunu çok abarttı.Gün içinde sürekli aramalar ,seni özlüyorum demeler ,seviyorum demeler (gerçi seni seviyorum demeden uyumazdı önceden de)Durup durup sarılmalar.İyi ki sen falan demeler.Arkadaşımın eşinin onu aldattığını öğrendim ve bunu onunla da paylaştım.O da böyle bir şey yapıyor da şüphelenmeyeyim diye mi böyle yapıyor acaba diye aklıma gelmeye başladı.Bu arada böyle bir girişimi olabileceğine inanmıyorum.Telefonu ortadadır,şifresini bilirim.Hatta telefonu evde bırakıp çöp atmaya ,yürüyüş yapmaya çıkar.Bu akşam dayanamadım sordum.Dedim ki niye böyle davranıyorsun sen bana ,iyice dozu arttı sevgi sözcüklerinin.Seviyorum seni ,sevmek de mi suç dedi.Uzun bir zamandır bebek deniyoruz .Olmuyor.Çok olacak gibi de durmuyor.Ben ona üzülüyorum diye mi böyle yapıyor.Her ihtimali düşündüm.Sebebi ne ben bulamadım?Şeytan vesvese mi veriyor adam seviyorum dedikçe ben iyice gerilmeye başladım.