• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Varis Operasyonu!

aclockworkorange

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
1.357
2.165
333
Merhaba hanımlar,
Eşim birkaç gün sonra lokal anestezi ile varis operasyonu geçirecek ve 1 hafta boyunca evde istirahat edecek. Ben de yardımcı olmak adına işten izin aldım, bir kaç gün yanında olacağım.
Sormak istediğim şu, aranızda veya yakınlarınızda bu operasyonu geçiren var mıdır, sonrasında nasıl bir bakım gerekiyor? 1 hafta ayağa kalkmayacaksın demiş doktoru, 2 bacağından da olacak. Ağrısı sancısı çok olur mu acaba?

Bir de sağolsun eşimin arkadaşı eşi dostu çoktur, geçmiş olsuna gelmek isteyeceklerdir illa ki. Bana bir kac pratik ikram çeşidi de önerirseniz çok sevinirim. Hepinizi öpüyorum :)

Gecmis olsun şimdiden. Tıbbi kısmıyla ilgili hic bilgim yok malesef. Mutfak kısmına geldim :D önceliğiniz eşinizin sağlığı olsun, gelene hizmet edeceğim diye kendinizi hirpalamayin. Gerekirse bir kahve, bir çikolata bile yeter. Neticede insanlar yemeğe değil, geçmiş olsun demeye geliyor. Ama boş olmasın derseniz, buzluk öneririm. Her türlü kek, kurabiye, pogaca, pismemis börek koyabilirsiniz. Büyük kolaylık oluyor, hemen çıkarıp kullanirsiniz

Merhaba hanımlar,
Eşim birkaç gün sonra lokal anestezi ile varis operasyonu geçirecek ve 1 hafta boyunca evde istirahat edecek. Ben de yardımcı olmak adına işten izin aldım, bir kaç gün yanında olacağım.
Sormak istediğim şu, aranızda veya yakınlarınızda bu operasyonu geçiren var mıdır, sonrasında nasıl bir bakım gerekiyor? 1 hafta ayağa kalkmayacaksın demiş doktoru, 2 bacağından da olacak. Ağrısı sancısı çok olur mu acaba?

Bir de sağolsun eşimin arkadaşı eşi dostu çoktur, geçmiş olsuna gelmek isteyeceklerdir illa ki. Bana bir kac pratik ikram çeşidi de önerirseniz çok sevinirim. Hepinizi öpüyorum :)
Benim annem geçtiğimiz salı günü oldu ve sadece bir gün dinlendi. Ancak bu varis operasyonunun çeşitleri var tabi. Annem genel anestezi aldı ancak ufak ufak bir kaç yerden girilmiş damarlara, kesi yok yani.

Merhaba hanımlar,

Öncelikle geçmiş olsun şimdiden
Pratik ve leziz bi kurabiye tarifi pudingli kurabiye diye aratın arama motoruna çıkar karşınıza
Çok kolay ve şahane bi kurabiye

Gecmis olsun şimdiden. Tıbbi kısmıyla ilgili hic bilgim yok malesef. Mutfak kısmına geldim :KK70: önceliğiniz eşinizin sağlığı olsun, gelene hizmet edeceğim diye kendinizi hirpalamayin. Gerekirse bir kahve, bir çikolata bile yeter. Neticede insanlar yemeğe değil, geçmiş olsun demeye geliyor. Ama boş olmasın derseniz, buzluk öneririm. Her türlü kek, kurabiye, pogaca, pismemis börek koyabilirsiniz. Büyük kolaylık oluyor, hemen çıkarıp kullanirsiniz
Tesekkur ederim:) tabi haklisiniz en onemlisi saglik, kimse hizmet beklememeli dort dortluk ama nasilsa evdeyim, yaparim diye dusunmustum:) En kotu bi kek yaparim yerler cayla kahveyle napiyim:)

Benim annem geçtiğimiz salı günü oldu ve sadece bir gün dinlendi. Ancak bu varis operasyonunun çeşitleri var tabi. Annem genel anestezi aldı ancak ufak ufak bir kaç yerden girilmiş damarlara, kesi yok yani.
Doktorumuz da kasiktan giris yapacagini soyledi lokal anesteziyle, 1 hafta istirahat verecegim deyince ben daha agrili bir surec dusundum acikcasi. Size de gecmis olsun.. biz de yasayip gorecegiz

Krem şansımı milföy, yapabilirsiniz. Internette bulursunuz tarifini çok çok basit benim gibi tembeller için bile :KK48:

Çok geçmiş olsun şimdiden Allah şifa versin inşallah.

Back
X