Eşimin tutarsız davranışları kafamı karıştırdı

Bence başka yere gidecekti , profil resminde isterseniz tek siz olun aldatan aldatıyor + neden korksun şifre koysun ki istediğini siliyor zaten konuştuğu kişi erkek ya da kız fark etmez evdeyim yazma dedikten sonra neyden korkacak ben şüphelendim

Kesinlikle bir şey çeviriyor, bir kadınla buluşmuyor bile olsa hoşunuza gitmeyecek bir yere gidecekti. Ayrıca telefonu ortada diye aldatmaz demeyin. İş yerinde ikinci telefonu olan bir sürü erkek var. Çok belli etmişsiniz şüphelendiğinizi, artık daha çok dikkat edecek. Biraz zaman geçsin izlemeye alın.

Google ve konum geçmişi, e devlet'te adına kaç hat var, banka dekontları, kredi kartı harcamaları, ayrıntılı telefon dökümü... Özellikle telefon dökümünde uzun süre konuşulan numara varsa ve erkek olarak kayıtlıysa, kadın olma ihtimali yüksetir. Umarım biz yanılıyoruzdur, hakkınızda hayırlısı olsun.

Aynen bende sormak istiyorum açıkça, belki bir açıklaması vardır ne bileyim ona göre rahatlarım belki.. bana karşı çok dürüst biridir ilk defa böyle bir şey oluyor hem çok şaşırdım hem de çok üzüldüm.. eve hep zamanında gelir aramızda herhangi bir sorun da yok bu neydi anlamadım

Hanımefendi hafta içi akşam eşim gelene kadar bebeğime tek başına bakıyorum, bari hafta sonu tüm gün babası ilgilensin her şey benim üstüme kalmasın bende bir nefes alayım diye o cümleyi kurdum

İnşallah dediğiniz gibi boş bir şeydir

Valla ben suphelenecek bişey göremedim ya spontane gelişen bikac olaydan ibaret bence. Adamın suphelenmeniz gereken başka bir hareketi de olmamış şimdiye kadar. Kafanızda kurmayın derim

Bildirim falan gitmiyor ben kendi telimi laptopta bagliyorum whatsapp web'e...bildirim yok ayrica her actigimda otomatik aciliyor 1 kez baglaman yeterli..kendi telefonundan denesen risk diyene kadar
Emin misiniz? Ben bunu yapacaktım ama birkaç kişiden ara ara bildirim gittiğini duydum webin açık olduğuna dair… bugün kendi telefonumdan bir deneyeyim bakalım

Ayrıntılı telefon dökümüne nereden ulaşabilirim? Onu bilmiyorum araştırdım ama bulamadım

Valla ben suphelenecek bişey göremedim ya spontane gelişen bikac olaydan ibaret bence. Adamın suphelenmeniz gereken başka bir hareketi de olmamış şimdiye kadar. Kafanızda kurmayın derim
Ya evet ama arkadaşımla konuştum dedi son 10 gün içinde arkadaşıyla hiç konuşmamış baktığım zaman.. bu beni şüpheye düşürdü açıkçası, onun dışında evet şüphelenmem gereken başka herhangi bir hareketi olmadı şimdiye kadar

O zaman boşver bacım başka sorunlar uzaklaşma yatak ayırma ilgisizlik vs yoksa kendini yorma hiçbir şey gizli kalmıyor zaten bişey varsa dökülür ortaya sen bebeğine kendine odaklan
Ya aslında whatsap webe bağlamak istiyorum eşimin hesabını ama görür diye de çekiniyorum, ya bir suçu yok da whatsabına eriştiğimi görürse o zaman aramızda çok büyük sorunlar olur

Bariz yalan var 2 maca birden gidecem demesi uzun zaman kazanmak istemesi...size uyuyun demesi...2 macin birden biz de gelecegiz demenle iptal olmasi...arada derede kimeyse ona gelemeyecegini yazmistir..whats app web diyorum
güzel özet teşekkürler

yaşlanmışım ayoll ben ki kıskanç insanımdır
aklıma hiçbişey gelmedi ve okudukça kafam karıştı :)

güzel özet teşekkürler

yaşlanmışım ayoll ben ki kıskanç insanımdır
aklıma hiçbişey gelmedi ve okudukça kafam karıştı :)
Maçların ikisi iptal olmadı, birini sadece izlemek için gidecekti.. diğerinde de arkadaşım haber edecek eğer aramazsa iptal olmuştur dedi.. arkadaşı aramayınca diğerine de sadece izlemek için gitmeyeyim bari boşver falan dedi

Allah Allah
hiç bana şüpheli bir durum var gibi gelmedi
ama kadınlar hisseder.. gizliden takipte kalın

Allah Allah
hiç bana şüpheli bir durum var gibi gelmedi
ama kadınlar hisseder.. gizliden takipte kalın
Açıkçası bir şey hissetmiyorum, böyle tutarsız davranınca bir şeyler oturmadı kafamda anlamaya çalışıyorum. Şöyle ki, maç için arkadaşım haber verdi diyor ama bakıyorum sok 10 gün içinde o arkadaşıyla hiç görüşmemiş… nasıl haber verdi o zaman? Sosyal medyasında da baktım orada da hiç konuşmamış bu arkadaşı ile. Ama bir yandan da il müdürlüğünün düzenlediği voleybol yarışmasına bu arkadaşının katıldığından haberdardı, yani belli ki bir ara konuşmuş yoksa arkadaşının bu yarışmaya katıldığını nerden bilecek ki? Bilmiyorum oturmayan şeyler var gibi

Adam aldatıyormu bilemem ama sen böyle davranırsan herşeyi daha iyi gizleyecektir.
Yani o an susup gözlemlesen daha mantıklı.
Bence uzatmadan gözlemlemeye devam et.

Adam aldatıyormu bilemem ama sen böyle davranırsan herşeyi daha iyi gizleyecektir.
Yani o an susup gözlemlesen daha mantıklı.
Bence uzatmadan gözlemlemeye devam et.
Ya whatsap webden bakmak istiyorum ama eğer bir şey yoksa ve oradan baktığımı fark ederse çok kötü olur toparlayamam durumu, buna cesaretim yok açıklası.. sadece gözlemle bir şeyler belli olur mu eğer varsa?? Ya şu an bunları konuştuğuma inanamıyorum gerçekten, 6 yıllık beraberliğin üstüne evlendik ilk kez böyle oluyor.. bir şey hissetmiyorum sadece tutarsız davranışları soru işareti oldu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…