Ailem yurtdışında olduğu için şuanda hamilelik döneminde cesaret edemiyorum ne yazık ki.. yoksa gerçekten iyi bir fikirbence onun burnunu yere sürmeniz lazım akli başına gelsin diye . bde hamilesiniz yani daha çok yardim etmesi lazım ... siz bi kaç gün annenize gidin belki o zaman akli başına gelir
Merhabalar Hanımlar,
Eşimle 2 Yıldır evliyim. Şuanda 5 buçuk aylık Hamileyim. İkimizde çalışıyoruz. Ben evden Homeoffice çalışıyorum. Yurtdışı şirketinde Müşteri Temsilcisiyim. Günde 10 Saat telefon konuşuyorum Müşterilerle.
Ben evden çalışıyorum diye eşim benim işimi ciddiye almıyor diye düşünüyorum. Elbette işimin bir sürü kolaylıkları var ama aynı zamanda da zorlukları var. 10 saat konuştuktan sonra elbette bende yoruluyorum.
Fazla uzattım.. konumuza gelecek olursak.
Eşim bana hiç birşekilde ev işinde yardımcı olmuyor. Aşırı pasaklı. Evi gerçekten aşırı pis ve düzensiz bir şekilde bırakıyor. İnşaattan gelir çoraplarını kıyafetlerini salonun ortasında çıkarır yere atar; elinde oynadığı kağıt parçaları yere atar. Küllüğü asla boşaltmaz gibi gibi şeyler. Ben bundan artık gerçekten aşırı derecede rahatsız oluyorum. Aynı zamanda hamile olduğum için, işten sonra onun arkasını toplamak beni çok yoruyor. Artık hiç birşeye yetişemiyorum. Yoruluyorum ve depresyona giriyorum. Bunu nasıl düzene sokabilirim arkadaşlar? Defalarca bu konuyu onunla konuştum. Ama fayda etmiyor. Anlasın diye evi pis bırakmışlığım bile var. Ama Anlamıyor..
Geçmiş konuyu okuyunca şimdiki konu devede kulak bile değil.Boşuna zahmet edip yazmayın bence arkadaşlar. Eski konulara bir bakayım dedim aman aman. Şahane anne baba olurlar.
Toksit ve şiddetli Evlilik
Merhabalar Hanımlar, Biz Eşimle yaklaşık 3 Aydır resmî Nikahlıyız. Bir sene önce de Dini Nikahlandık. Ben 21 Yaşındayım Eşim ise 34 Yaşında. Aramızda 13 Yaş var. Ben Almanya’da doğdum büyüdüm. Türkiyeye Gelin geldim. Eşim daha önce bir evlilik yaptı ve 7 Yaşında bir Kız çocuğu var. İlk zamanları...www.kadinlarkulubu.com
Kartını alıyorsun kocanın eve bir adet düzenli şekilde gelecek bir temizlik personeli buluyorsun. Kendi cebinden çıkınca parası daha az kirletirMerhabalar Hanımlar,
Eşimle 2 Yıldır evliyim. Şuanda 5 buçuk aylık Hamileyim. İkimizde çalışıyoruz. Ben evden Homeoffice çalışıyorum. Yurtdışı şirketinde Müşteri Temsilcisiyim. Günde 10 Saat telefon konuşuyorum Müşterilerle.
Ben evden çalışıyorum diye eşim benim işimi ciddiye almıyor diye düşünüyorum. Elbette işimin bir sürü kolaylıkları var ama aynı zamanda da zorlukları var. 10 saat konuştuktan sonra elbette bende yoruluyorum.
Eşim bana hiç birşekilde ev işinde yardımcı olmuyor. Aşırı pasaklı. Evi gerçekten aşırı pis ve düzensiz bir şekilde bırakıyor. İnşaattan gelir çoraplarını kıyafetlerini salonun ortasında çıkarır yere atar; elinde oynadığı kağıt parçaları yere atar. Küllüğü asla boşaltmaz gibi gibi şeyler. Ben bundan artık gerçekten aşırı derecede rahatsız oluyorum. Aynı zamanda hamile olduğum için, işten sonra onun arkasını toplamak beni çok yoruyor. Artık hiç birşeye yetişemiyorum. Yoruluyorum ve depresyona giriyorum. Bunu nasıl düzene sokabilirim arkadaşlar? Defalarca bu konuyu onunla konuştum. Ama fayda etmiyor. Anlasın diye evi pis bırakmışlığım bile var. Ama Anlamıyor..
Eşiniz bencil bir adam. Yardım etmediği gibi bir de ortalığı batırıyor, elindeki kağıtları yere atmak da ne demek, sokakta mı yaşıyor diyeceğim ki sokakta da yerlere çöp atmıyoruz..Üstelik hamilesiniz ve her şekilde günde 10 saat telefonda konuşmak herkesin harcı değil.. Konuşmak işe yaramıyor diyorsunuz, başka ne işe yarar bilemedim. Huylu da huyundan vazgeçmiyor maalesef, temizlik de nihayetinde içten gelen birşey ve temizlik alışkanlığı denen birşey var. Bir de eğer anne evinde temizlik görmediyse bu tipler düzelmiyor çoğunlukla.. Umarım diğer hanımlar işinize yarayacak bir çözüm önerisi sunabilirler. Kolaylıklar ve hayırlı doğumlar dilerimTutmasına tutarım ama en fazla haftasonları gelir Yardımcı. Bunu da çok düşündüm.. fakat hafta içi yine ben yapmak zorunda kalacağım.. yani gerçekten 5 çocuğa bedel.
Olacak iş değil, nerden tutsak elimizde kalan bir konu..Evde içiyor her gün kavga ediyoruz bu konu hakkında..
Dert bir değil desenizeGeçmiş konuyu okuyunca şimdiki konu devede kulak bile değil.
Böyle bir evliliğe çocuk getiren iki bencil insan. Neresinden tutsan elinde kalır. Konu sahibine müstahak, yanında sigara da içer hamileyken döver bile. Neden ya neden? Bi insan kendine 21-22 yaşında kart 35 yaşındaki adamla neden bu hayatı reva görür? Allah o bebeğin yardımcısı olsunGeçmiş konuyu okuyunca şimdiki konu devede kulak bile değil.
Düzelmez,çok zor. Esiniz bencil birisi.Fakat onun ücretini ödemesi şartıyla temizlik için birisini tutabilirsiniz. Ve bunun dışında da sizinle ilgili olan beklentilerinden onu mahrum bırakmalısınız. Mesela yemek, kendinize kadar yapın,mesela sevgi saygı ihtiyacı vs mahrum bırakacaksınız.Secenekleri düşünerek çoğaltın bir deneyin bakalımMerhabalar Hanımlar,
Ay pes yani. Siz Deccalle evlenmissiniz şimdi tek sorun evin temizliği mi konu sahibi?Birde normalmiş gibi temizlik için konu açmışsın. Kolay kolay neden hamile kaldınız demem ama cidden sizin durumunuz farklı neden hamile kaldınız?Böyle şirret adamı baba yaptınız dogacak çocuğa yazık değil mi?O çocuk büyüyünce size hesap sormaz mı yaptığınız hatalarla ilgili?Bu adam ne evi temizler ne evde sigara içmeyi bırakır size ve bebeginizede şiddet devam edebilir bile. Bosanmanizda fayda var kendinize gelinizBoşuna zahmet edip yazmayın bence arkadaşlar. Eski konulara bir bakayım dedim aman aman. Şahane anne baba olurlar.
Toksit ve şiddetli Evlilik
Merhabalar Hanımlar, Biz Eşimle yaklaşık 3 Aydır resmî Nikahlıyız. Bir sene önce de Dini Nikahlandık. Ben 21 Yaşındayım Eşim ise 34 Yaşında. Aramızda 13 Yaş var. Ben Almanya’da doğdum büyüdüm. Türkiyeye Gelin geldim. Eşim daha önce bir evlilik yaptı ve 7 Yaşında bir Kız çocuğu var. İlk zamanları...www.kadinlarkulubu.com
Önceki konusunda 4 kez düşük yaptığını yazmış. Sağlıklı gebelik için şartlar haddinden fazla zorlanmış gibi.Ay pes yani. Siz Deccalle evlenmissiniz şimdi tek sorun evin temizliği mi konu sahibi?Birde normalmiş gibi temizlik için konu açmışsın. Kolay kolay neden hamile kaldınız demem ama cidden sizin durumunuz farklı neden hamile kaldınız?Böyle şirret adamı baba yaptınız dogacak çocuğa yazık değil mi?O çocuk büyüyünce size hesap sormaz mı yaptığınız hatalarla ilgili?Bu adam ne evi temizler ne evde sigara içmeyi bırakır size ve bebeginizede şiddet devam edebilir bile. Bosanmanizda fayda var kendinize geliniz
Sigara kokusuna hiç tahammülüm yokEvde içiyor her gün kavga ediyoruz bu konu hakkında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?