Eşimin telefonunda keşke görmeseydim dediğim fotoğraflar

Sana şunu diyebilirim korun ve çocuk yapma. Eşin düpedüz sapıkkkkkk. Binlerce kadın fotoğrafları , yüzü yakından görünecek şekilde hepsini SS almış bir de Usbye koymuş. Sen mi boşanırsın, biz mi boşatalım ablacım? Ben en son 16 17 yaşlarındayken beğendiğim , yakışıklı gördüğüm yabancı ve Türk erkeklerin fotoğrafını bilgisayardan indirmiştim bir klasör yapmıştım. İmkanım olsa kumral beyaz tenli yakışıklı bulduğum kişiyle ilgili odama poster koyardım ama ailemden dolayı koymadım o zamanlar. Bir gün abim ben masada otururken bilgisayar açıkken, bir şey araştırmam lazım dedi. Nasıl olduysa benim erko albümünü gördü. Bana baktı ben de ona baktım 1 dk öyle bakıştık. Eşin ergenlik çağında olsa hormonları yükselmiş bir şeyler derdim. Ama evli ve yetişkin birisi. Sapık yani başka açıklaması yok. Düşünmeden BOŞAN

Çok iyi birisi eşin hiç canını sıkma hemen çocuk yap ne var yani 2 fotoğraf için bu gül gibi koca bırakılır mı

Baktı geçti olsa hadi tamam hepsi bakıyor ediyor diyeceğim de usb ye kaydedecek kadar kafayı takması normal değil.Niye bilmem korkuttu bu adam beni.Sizde dikkatli olun bence sizinde görüntüleriniz olmasın.

Bir kadını beğenip güzel bulmak son derece normal ama bunları biriktirip usb ye atmak da son derece gereksiz ve saçma.

Arkadaşım bu ne rahatlık sanki adam kelebek, doğa,balık resimlerini arsivlemis.Düpedüz kadınları arsivlemis.buna masum bir hobi diye bakamazsınız.Aldatmanin bir üst leveli olaya daha mantıklı çözüm odaklı bakın aşkı sevgiyi bir kenara bırakın ciddi bir durum var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…