Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz içinBen babamı eşiniz yaşındayken dede yaptım
Neyse bu kısmı görmezden gelerek konuşucam. Karşısındaki kadına saygı duyan adam o kadınla ilişkisi bittikten sonra videoyu silerdi. Gerçi saygısı olan adam şimdi siz sorunca arkasından namusuna da dil uzatmazdı ya neyse. He saygısı olan adam sizle evlenirken o videodanda kurtulurdu. Kısaca eşiniz ne size ne geçmişteki kadına hatta kendine bile saygı duymayan benim gözümde sapık biri. Hiç ilişki yaşarken videoya almakta aklıma gelmedi benimben böyle bişey bulsam ve zaten bunlardan bağımsız boşanmayı istediğini söyleyen adama elveda derim. Genceciksiniz. Yaşıtız. Hayatınızın en ggüzel zamanlarını babanız yaşındaki bi adamla ve onun çocuklarıyla falan uğraşarak heba etmeyin lütfen.
Bunu kaldıramazdım ben , benim için boşanma sebebi ...Eşim ile aralık ayında evlendik telefonunda başka bir kadın ile cinsel münasebet videosunu buldum sesleri inlemeleri her şeyi duyuluyordu yaklaşık 1 dakikalık videoydu ama karanlıktı görünmüyordu bana kendini savunma şekli 2017 yılında olan bir şeydi ekranı karanlık olduğu için orada unutmuşum ben çekmedim o çekti bana atmıştı kesinlikle izlemedim bakmadım sadece orada kalmış diyor lütfen yorumlarınızı merak ediyorum çok kötüyüm (eşim ile aramızda 25 yaş farkı var evlenmiş ayrılmış ve iki çocuğu var ben 26 yaşındayım )
Bugün yazdım daha insanların düşüncesi olumsuzda olsa rahatlatıyor teşekkür ederimBiraz daha iyi hissediyor musunuz? Buraları takip etmeye devam edin, millette ne dertler var der kendinizinkini unutursunuz.
İyiyimm biraz ama grubdan çıkmak zorundayım ev işleri beni bekler bu arada tesskur ederimBiraz daha iyi hissediyor musunuz? Buraları takip etmeye devam edin, millette ne dertler var der kendinizinkini unutursunuz.
HaklısınızLaftadır onunki. Gencecik kadın onunla evlenmiş bir lütuf adeta adama. Burada bosanmak isteyip de deccale dönen ne erkekler okuduk biz.
Yarı yaşındasınız adamın, ne olacaktı ki başka? Koca adam size gelene kadar uslu uslu durmayacaktı heralde. Kaldı ki çocukları bile varmış doğal olarak.Haklısınız ama birisiyle birlikte olduğunu bilmek başka izlemek duymak çok can yakıcı
Boşanacağı falan yok, amca gencecik kadın bulmuş, bi daha bulabilecek mi? Korkuyosunuz amca boşar diye ki her seferinde bu kartı oynuyor.Kendisi de boşanmak istediğini söylüyor bazı nedenlerden hatalarımdan dolayı ya da gözümü boyamaya korkutmaya çalışıyor
HaklısınızBoşanacağı falan yok, amca gencecik kadın bulmuş, bi daha bulabilecek mi? Korkuyosunuz amca boşar diye ki her seferinde bu kartı oynuyor.
25 yaşında genç bir kadın olarak 61 yaşında evlenmiş boşanmış 2 çocuklu adamla neden evlendiniz acaba çok merak ettim. Bu normal bir evlilik değil heraldeEşim ile aralık ayında evlendik telefonunda başka bir kadın ile cinsel münasebet videosunu buldum sesleri inlemeleri her şeyi duyuluyordu yaklaşık 1 dakikalık videoydu ama karanlıktı görünmüyordu bana kendini savunma şekli 2017 yılında olan bir şeydi ekranı karanlık olduğu için orada unutmuşum ben çekmedim o çekti bana atmıştı kesinlikle izlemedim bakmadım sadece orada kalmış diyor lütfen yorumlarınızı merak ediyorum çok kötüyüm (eşim ile aramızda 25 yaş farkı var evlenmiş ayrılmış ve iki çocuğu var ben 26 yaşındayım )
Adamda enerji kalmamış. 8 yıl öncesine bakıp nostalji yapıyor işte25 yaş farkı mı? Yahu bu kadar yaş farkını nasıl kaldırıyor enerjiniz? Uyum ne durumda gerçekten yargılamıyorum merak ettiğim için soruyorum
Kocam 49 yasında yani eski performansı tabiki yok.Adamda enerji kalmamış. 8 yıl öncesine bakıp nostalji yapıyor işte
Üstelik iyi de değil, psikolojik şiddet uyguluyor.Kocam 49 yasında yani eski performansı tabiki yok.
Adam çok zenginse anlarım da hem fakir hem şeyi büyük adamla da sırf iyi birisi diye 25 yaş farkla da evlenme ya :)
Hani performansı mı iyi diyeceğim o da degil.Üstelik iyi de değil, psikolojik şiddet uyguluyor.
Market alışverişi falan mı yapıyo, damacana mı taşıyo nedir?Hani performansı mı iyi diyeceğim o da degil.
Neresi iyi la bu adamın :)
Sanırım tuvalet konusunda egitimli oldugu dışında aklıma bir şey gelmiyor.Market alışverişi falan mı yapıyo, damacana mı taşıyo nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?