Eşimin telefonunda başka bir kadın ile cinsel münasebet videosunu buldum

Senin manzara resmine hata diyon onun sevisme sesine ne yapayım diye soruyon? Güzelim hatalarim var diyorsun birde. Kendine gel, aklı basinda bir genç kizsin...

Dediler ama dinlemedim

para değil kesinlikle kişiliğini bana karşı temiz sevgisinden etkilenmiştim
25 lik çıtırı kitlemiş kendine tabi temiz temiz seviyomuş gibi yapar.
Boşa kurtul şu adamdan bi tarafinın kili agirmis insanla senin ne isin var?
adamin cocugu falan yok mu seninle yaşıt vs olması lazım

Arkadaşlar boşanmaz. Bir şekilde içinde aklar devam eder. Konunun gerçek olmadığına inanmak istiyorum. Adam babam yaşında. 30 oldum daha yeni 40 yaşındaki adamlara bile dönüp bakmam. Genç dinamik ışıldayan adam varken. Yaş konusu benim için önemli bu yüzden malum kanal sahibinin hiçbir platformda yayımlanan işlerini izlemem izlettirmem. Video konusuna gelince. Alanen sapıklık. İki kişi arasındaki özel bir an taraflar kabul etse dahi ilişki bittikten sonra saklanamaz. Nereden tutarsan tut elinde kalıyor konu. Kızım olacak rabbim sınamasın. Ama terapiye falan başla çünkü belli ki ailenle ilişkin iyi değil.

Çok doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim

Eskiden sadece ünlü erkekler parası olduğu için yapabiliyordu bunları.şimdi halka da indi demek.yani empati yapamayacağımız meseleler.ben bir de dayı gibi götlü göbekli adamlarla birlikte olan kadınları hiç anlamıyorum.mesela daha yeni Meriç Aralla o kelli felli adam evlendi.hazar ergüçlüyle o yönetmen vardı mesela.

Aynı kafadan olup, aynı müziklerden aynı filmlerden aynı çocukluk gençlik anılarından bahsedemeyecek ne yapacağım ben bu ilişkiyi? Sen bir şarkı söylersin o bilmez, sen birşey anlatırsın o anlamaz, o bir olay anlatır sen anlamazsın.iki hoş sohbet edemezsin.eee yani amaç ne? Ben hiç anlam veremiyorum? Sırf seks için taze et(!) mi yani? Bu mu tatmin ediyor koca koca herifleri? Hiç mi entelektüel açıdan, manevi açıdan gelişmiyor bu insanlar?

Babanız yaşındaki adamla ne yapıyorsunuz? Bence en önemli konu bu! Mideniz nasıl alıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…