• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefonuna gelen mesajlar

Bir an önce bir şekilde çare bulmaya çalışılmalı..Aile ya da yakın bir akraba ya da hiç olmadı devlete sığınmak ...Çünkü kendi sağlığıda söz konusu ve bunun dönüşü yok...Böyle işlerle uğraşan adam yarın birgün karısına da dönüşü olmayan hastalıklar bulastırabılır kı bu hayatta hiç birşey sağlıktan degerli değildir...Çocuğu için...Kendi için...😞
Kesinlikle öyle

Merhaba arkadaşlar benim kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim ben bugün iş yaparken eşimde yanımdaydı sonra mesaj geldi telefonuna bir numaradan mesajın ilk kısmında merhaba canım yaziyodu eşim hemen çekti elimden aldı bende zorla okumaya başladım mesajda bir eskort yazmıştı işte fiyatları falan ben ağlayıp odaya gittim eşim geldi yemin etti benim ve oğlumun üzerine ben yapmadım diye sizce yalanmıdır

Yalan, hem de kuyruklu yalan. Çünkü, "Merhaba canım." diye başlayan mesajı görür görmez telefonu senin elinden almaya kalkmasa ve en az senin şaşırdığın gibi şaşırıp, kim bu diyerek o numarayı arayıp, "Sen kimsin?, Ne demek bu fiyat falan?" diye karşısındaki kişiyi azarlasa "Doğru söylüyor, hem de çok doğru söylüyor." diyebilirdin. Maalesef aldatılıyorsun canım.

Merhaba arkadaşlar benim kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim ben bugün iş yaparken eşimde yanımdaydı sonra mesaj geldi telefonuna bir numaradan mesajın ilk kısmında merhaba canım yaziyodu eşim hemen çekti elimden aldı bende zorla okumaya başladım mesajda bir eskort yazmıştı işte fiyatları falan ben ağlayıp odaya gittim eşim geldi yemin etti benim ve oğlumun üzerine ben yapmadım diye sizce yalanmıdır
Bana eşiniz yalan söylüyor geldi açıkçası üzgünüm.

Doğrudur kardeşi ya da kuzeni binin telefonunu kullanmıştır. Sorun yok bence. 🤷‍♀️

Hattında tel sorun vardır eşinizin suçu yok telefoncu yapmıştır belki siz zaten saf birisiniz kimseye sesi çıkmayan içinizi rahatlatıp oturun 😤

Yalan, hem de kuyruklu yalan. Çünkü, "Merhaba canım." diye başlayan mesajı görür görmez telefonu senin elinden almaya kalkmasa ve en az senin şaşırdığın gibi şaşırıp, kim bu diyerek o numarayı arayıp, "Sen kimsin?, Ne demek bu fiyat falan?" diye karşısındaki kişiyi azarlasa "Doğru söylüyor, hem de çok doğru söylüyor." diyebilirdin. Maalesef aldatılıyorsun canım.
Evet bende dedim kanıtla diye ara hemen mesajı sildi

Eşiniz sormadıysa siz sordunuz fiyatı o zaman?

İnsan her ne olursa olsun evladının ve eşinin üstüne yemin etmemeliydi...😞 Yapmadıysan zaten elinden niye reflex olarak çekıyorsun kı telefonu? Beraber şaşırsaydınız ya bu kım be bu ne demek sımdı şaşkınlığı mesela? Yine de günahını almayayım bılemem...Siz eşinizi tanıyorsunuz... İlk tepki ve ilk şaşkınlık vs.bunlar kafanızda ölçme olarak en büyük deliller...Ya da böyle bır halt yıyen adam her ne olursa olsun telefonu esının elıne dunya yansa vermemelıydı buarada 🤔 Attıgı mesajı mı unuttu? Karsı taraf cok gec döndü ve umıdını mı kaybettı? Ya da gercekten masum mu? 🤷🏻‍♀️
Bence de ve de şu var telefonuna benim parmak izimi yüzümü okutmuş sürekli olarak akşam alır telefonuna bakarım

Yeminler yeminler.. sebebi yalanlar... malesef okuyorsunuz kendiniz.. ağlamayın lütfen inanın o adam için değmez..

Diyo ki numaran klonlanmış bilmiyorum artık
Bizim numaralarımız neden klonlanmıyormuş o zaman?
İnternette üye olduğumuz siteler bazen bilgilerimizi,numaralarımızı 3.kişilerle paylaşabiliyor.
Ama bu durumda bile gelse gelse reklam mesajları gelir.
Eskorttan mesaj gelmez.

İnternette üye olduğumuz siteler bazen bilgilerimizi,numaralarımızı 3.kişilerle paylaşabiliyor.
Eskorttan mesaj gelmez.
Ne bileyim bankadan mesaj gelir,internet firmalarından mesaj gelir,dershanelerden mesaj gelir.
Eskort biri sizin kocanızın numarasına nerden ulaşacak?
Eskortların böyle teknolojilerle uğraştığını zannetmiyorum :D
Niye uğraşsın zaten?
Onlar birilerine ulaşmaya uğraşmaz,işi olan onlara ulaşır zaten.
Böylele işlerle olsa olsa firmalar uğraşır.
Ayrıca telefonu hemen elinizden alması da çok şüpheli değil mi?

Sadece dertleşmek ve birşeyler öğrenmek özür dilerim sizleri kızdırdıysam

Kızmak değil, şahsen bir hemcinsimin böyle aciz bir durumda kalması benim sinirlerimi allak bullak ediyor, bazen öyle şeyler yazıyorlar ki, bir insan neden böyle davranır diye düşünmekten inanmazsın uyku bile uyuyamıyorum. Dertleşmek için yazıyorsan baş üstüne, ama öğrenmek için yazıyorum deme canım. Öğreneceğin bir şey yok, sonuç ortada.

Sadece dertleşmek ve birşeyler öğrenmek özür dilerim sizleri kızdırdıysam
Sana değil bu kadar saf olmana kızıyoruz.
Belki bu işlerden çok anlamazsın başta inanırsın tamam ama buraya yazıyoruz,açıklamasını yapıyoruz olmaz öyle iş diye hala inanmayı seçiyorsun.
İnsanları kızdıran olay bu.

Eskorttan mesaj gelmez.

"Merhaba canım." diye başlayan mesajı görür görmez telefonu kızın elinden almaya kalkmasa ve en az onun şaşırdığı gibi şaşırıp, kim bu diyerek o numarayı arasa, "Sen kimsin?, Ne demek bu fiyat falan?" diye karşısındaki kişiyi azarlasa olay çözülürdü.

Back
X