• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefonuna gelen mesajlar

Bilmiyorum öyle büyük yeminler etti ki tam dedim o zaman kanıtla o numarayı bana ver hemen silmişti
Anladım ikna olmayı çok istiyorsunuz
Tamam büyük yeminler ettiyse konu kapanmıştır ki zaten size evet yaptım git babanın evine deseydi de ayrilmazDiniz

Ben anladım sizi

Birşey yapamayacak neden itiraf ettirsin diyelim ki itiraf etti eee ne olacak kabul edip oturacakve adam artık daha rahat aldatacak
Ama hiç bisey yapamam dediği için inanmış gibi yaparsa adam çekinir en azından bu kadın da kendini küçük düşürmüş olmaz
Ben bilmem arkadaşın bu yeminlerin üzerinde ısrarla durmasının sebebi bu olanların aslında olmamış olmasını dilemesi, gerçeği kabullenemeyişi, adam numarayı silmiş bir de, durum ortada yani.

Ben bilmem arkadaşın bu yeminlerin üzerinde ısrarla durmasının sebebi bu olanların aslında olmamış olmasını dilemesi, gerçeği kabullenemeyişi, adam numarayı silmiş bir de, durum ortada yani.
Hayir o zaman niye konu aciyosun
Zaten ikna olmaya yer ariyosun niye bizi dellendiriyosun bide
Di mi

Kocan doğru söylüyo dememizi mi bekliyosun aldatılmışsın ama ben safım diyosun o zaman neden başlık açıyosun.
Üzgünüm ama burda kimse duymak istediğini söylemeyecek gerçekler can yakar ama doğrudur…
Seni aldatan ya da aldatmaya meyilli bi kocan var daha da kötüsü yalanını oğlunun üzerine yemin ederek bastırmaya çalışan biri aynı yatakta uyumaya devam ederim diyosun hayatta başarılar

Kocan doğru söylüyo dememizi mi bekliyosun aldatılmışsın ama ben safım diyosun o zaman neden başlık açıyosun.
Üzgünüm ama burda kimse duymak istediğini söylemeyecek gerçekler can yakar ama doğrudur…
Seni aldatan ya da aldatmaya meyilli bi kocan var daha da kötüsü yalanını oğlunun üzerine yemin ederek bastırmaya çalışan biri aynı yatakta uyumaya devam ederim diyosun hayatta başarılar
Teşekkür ederim bende sizler gibi düşündüm ama işte çok karışık herşey başlığı açmanın sebebi dertlesicegim hiç kimsem olmadığından

Bilmiyorum ben daha 21 yaşındayim bir oğlum var elimden hiç bir şey gelmiyo daha öncede gördüm diyo telefonum bozuk hep yemin ediyo
Daha öncede mi böyle mesaj gördün anlayamadım?
Telefonu bozuk olan insana neden eskort mesaj atsın ya? Yalan söylüyorsun bari daha inandırıcı bir yalan söyle dimi zekasız herif.
İnstagramdan,facebooktan gelse ya da yurtdışı numarası olsa spam mesajdır,dolandırıcıdır derdim ama yurtiçi numarası,bir de telefona gelen mesaj durup dururken gelmez.
Yapamam,edemem,safım,şöyleyim,böyleyim demeyi de bırak.
Gir bir işe,al nafakanı,tazminatını kendine bir hayat kur.
Zor evet ama imkansız değil.

İnsan her ne olursa olsun evladının ve eşinin üstüne yemin etmemeliydi...😞 Yapmadıysan zaten elinden niye reflex olarak çekıyorsun kı telefonu? Beraber şaşırsaydınız ya bu kım be bu ne demek sımdı şaşkınlığı mesela? Yine de günahını almayayım bılemem...Siz eşinizi tanıyorsunuz... İlk tepki ve ilk şaşkınlık vs.bunlar kafanızda ölçme olarak en büyük deliller...Ya da böyle bır halt yıyen adam her ne olursa olsun telefonu esının elıne dunya yansa vermemelıydı buarada 🤔 Attıgı mesajı mı unuttu? Karsı taraf cok gec döndü ve umıdını mı kaybettı? Ya da gercekten masum mu? 🤷🏻‍♀️

İnsan her ne olursa olsun evladının ve eşinin üstüne yemin etmemeliydi...😞 Yapmadıysan zaten elinden niye reflex olarak çekıyorsun kı telefonu? Beraber şaşırsaydınız ya bu kım be bu ne demek sımdı şaşkınlığı mesela? Yine de günahını almayayım bılemem...Siz eşinizi tanıyorsunuz... İlk tepki ve ilk şaşkınlık vs.bunlar kafanızda ölçme olarak en büyük deliller...Ya da böyle bır halt yıyen adam her ne olursa olsun telefonu esının elıne dunya yansa vermemelıydı buarada 🤔 Attıgı mesajı mı unuttu? Karsı taraf cok gec döndü ve umıdını mı kaybettı? Ya da gercekten masum mu? 🤷🏻‍♀️
İnanmadığını söylüyor zaten. Çaresiz bırakamam diyor söyleyecek hiç birşey bırakmıyor. Aslında yapacak o kadar çok şey var ki. Yeter ki bi adım atsın

adam piyasayı araştırıyo belki niye günahını alıyosunuz 😜 insanın başına ne geliyosa ya merakdan boşuna dememişler siz içinizi ferah tutun yapmamıştır 😜 evet yaz kızım 10 kilo çimento 😀😀😀 tövbee şu mübarek günde az yüzünüzde tebessüm olsun dedim ama çok tehlikeli sularda eşiniz dönülmücek yollara girersiniz Allah korusun aids yıllarca süründürür yazık çocuğa size bu tür alışkanlıklar bağımlılık oluyo erkeklerde bunuda bilin zaten klasik yatakta görsen yeminler ederler sen hayal gördün diye !!!! gerçekçi olun ve bu adamdan kurtulun en kısa sürede kontrollerinizide yaptırın

İnanmadığını söylüyor zaten. Çaresiz bırakamam diyor söyleyecek hiç birşey bırakmıyor. Aslında yapacak o kadar çok şey var ki. Yeter ki bi adım atsın
Bir an önce bir şekilde çare bulmaya çalışılmalı..Aile ya da yakın bir akraba ya da hiç olmadı devlete sığınmak ...Çünkü kendi sağlığıda söz konusu ve bunun dönüşü yok...Böyle işlerle uğraşan adam yarın birgün karısına da dönüşü olmayan hastalıklar bulastırabılır kı bu hayatta hiç birşey sağlıktan degerli değildir...Çocuğu için...Kendi için...😞

Daha öncede mi böyle mesaj gördün anlayamadım?
Telefonu bozuk olan insana neden eskort mesaj atsın ya? Yalan söylüyorsun bari daha inandırıcı bir yalan söyle dimi zekasız herif.
İnstagramdan,facebooktan gelse ya da yurtdışı numarası olsa spam mesajdır,dolandırıcıdır derdim ama yurtiçi numarası,bir de telefona gelen mesaj durup dururken gelmez.
Yapamam,edemem,safım,şöyleyim,böyleyim demeyi de bırak.
Gir bir işe,al nafakanı,tazminatını kendine bir hayat kur.
Zor evet ama imkansız değil.
Bilmiyorum hattında sorun varmış diyo telefoncuya bile gittim

Bir an önce bir şekilde çare bulmaya çalışılmalı..Aile ya da yakın bir akraba ya da hiç olmadı devlete sığınmak ...Çünkü kendi sağlığıda söz konusu ve bunun dönüşü yok...Böyle işlerle uğraşan adam yarın birgün karısına da dönüşü olmayan hastalıklar bulastırabılır kı bu hayatta hiç birşey sağlıktan degerli değildir...Çocuğu için...Kendi için...😞
Burada hepiniz çok güzel yazmışsınız Allah razı olsun bu gece düşüncem

adam piyasayı araştırıyo belki niye günahını alıyosunuz 😜 insanın başına ne geliyosa ya merakdan boşuna dememişler siz içinizi ferah tutun yapmamıştır 😜 evet yaz kızım 10 kilo çimento 😀😀😀 tövbee şu mübarek günde az yüzünüzde tebessüm olsun dedim ama çok tehlikeli sularda eşiniz dönülmücek yollara girersiniz Allah korusun aids yıllarca süründürür yazık çocuğa size bu tür alışkanlıklar bağımlılık oluyo erkeklerde bunuda bilin zaten klasik yatakta görsen yeminler ederler sen hayal gördün diye !!!! gerçekçi olun ve bu adamdan kurtulun en kısa sürede kontrollerinizide yaptırın
İnşallah rabbim bu gece hürmetine ben ve benim gibi sessiz olanlara yardım etsin gerçekten bu dünyada saf ve sessiz olmuycan yoksa yerin olmuyo benim gibi naptiysam şu huyumu değiştirmedim herkese saygı sevgi peki ya bana kim saygı göstericek inanın ki yapamıyorum hani her insan bir değil içimden yapicam diyorum bu adamı pişman edicem ama yapamıyorum

Merhaba arkadaşlar benim kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim ben bugün iş yaparken eşimde yanımdaydı sonra mesaj geldi telefonuna bir numaradan mesajın ilk kısmında merhaba canım yaziyodu eşim hemen çekti elimden aldı bende zorla okumaya başladım mesajda bir eskort yazmıştı işte fiyatları falan ben ağlayıp odaya gittim eşim geldi yemin etti benim ve oğlumun üzerine ben yapmadım diye sizce yalanmıdır
Aldattığı kişiler üstüne de yemin etmesi ayrı bir ironi..!

Bilmiyorum hattında sorun varmış diyo telefoncuya bile gittim
Ayyy lütfen bu kadar saf olmayin..Bakin iyi yürekli olun,tamam hadi saf da olun belirli bir doz ama...sizin dediginiz,bu kadarı fazla.Herseyden önce sen bir annesin ve sen böyle ozguvensiz,safim safım diye korkak gezersen bunu da kocana vr baskalarina gosterirsen, yarın oburgun çocuğun kendini savunamaz,savunmayi öğrenemez,,bir guclu ol,pişman et kocanı bakım,dişini göster..Hayirdir diye bir sor.Boyle devam edersen daha çok aldatilirsin..

Back