böcük bugün aktifmiydi yine bu balkon güzeli??
bana öle gliyor ki eşin bu olayda tamamen suçsuz ama ben olsam numaranın peşini bırkamazdım ara ara yoklardım telefonu falan heeeeeeee bide o kadın yine o şekilde balkona çıkarsa foto makinemle bacaklara zoom yapıp internette yayınlardım kötükedihüso
ardaşlar birkadını yine bir kadın depresyona sokabilyor aynen burada olduğu gibi benim 6 sene önce başıma şöyle bi olay geldi bir gün kocamın telefonu evde kalmış ve bir mesaj geldi isimsiz dostluktan falan bahsediyo aramıyorsun diye sitem falan önce fazla oralı olmadım heralde yanlış mesajdır diye sonra telefonkaydına bakmak aklıma geldi ve o numara kayıtlıydı ve isimsizdi akşam oldu eşimi kapıda hemen sorguya geçtim önce mesajı gösterdim tanımıyorum numaraayı yanlış numaradır dedi bende niçin kayıtlı o ozaman dediğimde kızın biri başka bir ilden ailesiyle sorun yaşıyormuşta dertleşiyormuş ama benden korkusuns diyememiş falan bende kızın numarasını aldım bekar erkek arkadaşa verdim olayıda anlattım biraz da seninle dertleşsin dedim telefonu açtım ağzıma geleni de söyledim ama şimdi kocama hiç güvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?