sarışın, sen yinede o hatunu bi şekilde halletmeye çalış. Ama Denizgüneşin dediği gibi başkasına da açtırmış olabilr telefonu.
Çokmu paranoyak oldum yavyok illa bi şekilde suçlu çıkarıcam o kızı bensengözlerimebaksanab
yok yok eşimin kulağına gitmez.neyse bir sorundan kurtuldun boceqcim gözün aydın.
sen kaptanın karısıyla falan konuşacaksın ya eşinin kulağına gitmemesine özen göster canım. ne olur ne olmaz. adamcağız farkında değil ya olanların şimdi aklına düşürmenin hiç anlamı yok. eşlere ne kadar güvenirsek güvenelim, beğenilmek ve ilgi uyandırmak her erkeğin hoşuna gider. boşu boşuna hiç aklında yokken böyle gözüne sokar gibi aklına getirmenin gereği yok. ayrıca bu mubarek günlerde Allah o manyağı bildiği gibi yapsın...
Allah kolaylık versin canım.inşallah sanada öylesine gelen bir mesajdırnan böcuk kardeş aynısı benım başıma geldı
bı kaç kez aşk msjları aldım arıyom acmıyo namıssız:mymeka:
özelden arıyodu kapatrdım
nışanlıma desemkı hattı değişelım neden der merak eder ne derım
yenı aldık sonucta
en son msjı dün gece attı ve nışanlım baktı tele
aradı durdu acmadı hep mesgul sonra o aradı benı konustrdu nışanlım adın ne kımsın neyım sonra kapattı şüphelendı sanırım
msjları duruyo
nışanlım dayısını aradı savcı o ılgılencek msjlarda kanıt olarak kalcak
o komşu kızınıda yolmım sımdık haa
yok.onunla ilgisi hiç yok..Sen nasılsa tekrar ararsın diye, birisine açtırmış da olabilir teli..
Uzak bir ihtimal değil ya neyyyssseee..
erkek canım.erkekmi mesajı atan
yok o kızıda çözersem sallıcam inşallah conemOoooo süper haber Böcük..:lepi:
Artık kafanı yorma gereksiz işlere..
Salla gitsin..kaydirigubbakcemile5
canım 1-2 numaradan aramadık.bence birine açtırmıştır...
nerden biliyor sabahtan beri farklı numaralardan aradığınızı ki...???
o kız değil..sağlam yerden onay geldi canım..sarışın, sen yinede o hatunu bi şekilde halletmeye çalış. Ama Denizgüneşin dediği gibi başkasına da açtırmış olabilr telefonu.
Çokmu paranoyak oldum yavyok illa bi şekilde suçlu çıkarıcam o kızı bensengözlerimebaksanab
canım Allah nazarlardan saklasın o konuda şüphem yok..Öyle çok olumsuz şeyler duyuyoruz ki her yerden.Herşeyden şüphelenir olduk.
Aklına takılan bir şeyi boş ver diyemem.
Ama hayatınında merkezine koyma bence.
Sanırım bir de çocuğun var.(allah bağışlasın)
Yuvanın temelleri sağlam sa,eşininle güven sorunu yaşamıyorsan ,bir merhaba, mesajı sinirlerini bozmasın.
ondan herşey beklenir.olsun yinedeo balkon yellosunun ifadesini almak gerek
yarın öbür gün onun böyle işlere kalkışmayacağı ne malum
bide merak ettim bu karı güzel mi fiziği falan güzel mi
yok yok o kız değil..Yok bence o kızda suç yok..
O kadar yakından yapamaz bence..
İyice alevlendirme kuzum sen de ya üffffffff:mymeka:
canım Allah nazarlardan saklasın o konuda şüphem yok..
ama bu kız beni fazlasıyla gerdiği için direk aklıma bu kız geldi.kimin olsa gelirdi ama dimi:sinifsinif:
eşim hayatımda ancak merkezinde sadece kızım varopuyorumnanaktan
ondan herşey beklenir.
kara zayıfca bir kız.kısa boylu.
kalçası filan yok yani böyle kalçalı malçalı bir hatundeğil.
topuklu giyer,uyumlu giyinir.zaten açık giyiniyor..ki tekrarlıyorum bu bir şey değil benim için bende açığım.ama güzel değil.gerçekten değil.
yok yok o kız değil..
sizi bir çok numara çaldırsa bir kişiden şüphelenir misiniz...ben şüphelenmem...
bana garip geldi o yorum ama, inşallah değildir...
Öyle çok olumsuz şeyler duyuyoruz ki her yerden.Herşeyden şüphelenir olduk.
Aklına takılan bir şeyi boş ver diyemem.
Ama hayatınında merkezine koyma bence.
Sanırım bir de çocuğun var.(allah bağışlasın)
Yuvanın temelleri sağlam sa,eşininle güven sorunu yaşamıyorsan ,bir merhaba, mesajı sinirlerini bozmasın.
canım sütlerim gitti..canım benim nolur üzme kendini, arkadaşların da dediği gibi bir başkasına açtırmış olabilir telefonu....
bence sen bu olayı birkaç gün sümen altı et...normal bir saatte farklı bir telden ki bu ev telefonu falan olursa daha uygun olur bir ararsın bakalım kim açacak telefonu....
çok fazla stres yapma...alyacık da etkilenir....hele emziriyorsan sütünü falan keser aman diyim....
aynen..eveett tlf. olayı çözüldüğüne göre sıra peynir kırıntısında..kaydirigubbakcemile
alımı çalımı yok ama işte insanı rahatsız eden tavırları varo zaman salla iş çıkmaz ondan:lepi:
hem kara kuru hem kısa
alımı çalımı yok kısacık bacaklarını gösterdiğiyle kalır uyuzşakkıdı
kappe dimi?kahpe diilŞenizBence mesaj yanlışlık gelmemiştir çünkü eğer yanlışlıkla olsa neden telefonlara cevap vermesinki?
Arayana yanlış oldu der kapatır.hepimize yanlış mesaj gelebiliyor ama arayınca cevap verip yanlışlığı düzeltiyorlar.
Evli erkeklerle uğraşan (senin değiminle ) kappelerden nefret ediyorumklava:
İnanmadım doğulu hikayesine, bence o kız kaydirigubbakcemile
Vay şıllık vay, saçını başını yolasım geldi ya :sinifsinif:
Sarışınım durma git sende yol akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?