galiba burasi bana iyi gelmiyor paronayak oldum gitti
halbuki adam 6 da gidiyor ise aksam 6 ne karisi né kizi benden baska kadinmi görüyor sanki
ama burda acilan aldatma konulari insani piskopat yapiyo
gecenlerde yine gördüm gece kalkip adami tokatladim iyimisengözlerimebaksanab
ya ben anlamıyorum anlamak da istemiyorum.nasıl evli barklı çocuklu adamı ayartmaya çalışır yaaa. hiç haysiyet, onur yok Allahım yaaa. sanki bekar adam bitti. eğittiği köpekler bile ondan daha şereflidir bence, inşallah münasip bir yerlerini ısırırlar da aklı başına gelir horssspının. ahlaksız, haysiyetsiz karıklava:
neleri var canım ben artık şaşırmıyorum valla
evli barklıyı bırak dedem yaşında adamlarla 18 lik gencecik kızlar
ilişki yaşıyor adamın onun yaşında torunu var yani malesef
bunların hepsi kıyametin alameti
yok hayatım ya..bana ne neyle oturuyorsa otursun..bende açık saçık giyinirim giyim değil benim derdim..
o şort kıçının hafif altında ayaklar bize doğru korkuluğa uzatılmış halde kollar bağdaş yapılıp gözler bizim balkondadır genelde balkonda oturuyorsa..
plajda sürekli bizim çevrelerimizdri biz yazlık tarata oturuyoruz.
eşim bir kere kaptan var(onların en üstünde oturuyor)katanın botunu şişirirken mahallenin çocukları abi der eşime onların yanına gidip bana ne bende gelcem bende gelcem diyip şişirilen bota atlayan bir tip..
denizde eşimle abisi açıldıysa onunda yüzeceği tutar mahallenin çocuklarndan biri iel açılır..
eşim kıyıda ise geyik yapıyorsak o da çevremizde kalır..
bizimki ne zaman bakkala inse o da hop bakkaldadır.çok dikkat ettim buna..
eşim arabayı satmadan önce arabadan alacaklarını toparlıyordu aşağıda ben balkondayım alya ile..o da bir ara çıktı balkona baktıki bizimki aşağıda indi mahallenin çocukları ile geyiğe..ama böyle sırtlarına atlar,şapır şupur öper.
kendi 30 yaşlarında,çocuklarda en fazla 23*24..
her eşimin geleceği saatte o da balkondadır.korkuluklardan asılarak hemde..bu aradada göğüsler ortada..
çok güldüm valla aynen öylekaydirigubbakcemile3
Yengem hep diyordu, "bu sey basimiza bela" diye -tatlicadiarzu-
ah elime bi geçirsem onun hakkında hain planlarım var..kötükedihüso:1shok:, sarışın kendine gel allasen:mymeka:
Yazık değilmi kıza şeyini yakıyorsun, şişlemek dururken-tatlicadiarzu-
inşallah hayatım:Saruboceq:o eğittiği köpekleri hart diye ısırsın inşallah bi yerlerini:Saruboceq:
canım aradım bu numara kayıtlı değil diyor.Anlattıklarına göre muhtemelen o kız..
his yani içimdeki yoksa eşinin teline ulaşmak çok güç değilmiş anlattığın kadarıyla..
bir merhaba diyeyim adamın gönlü varsa kaynaşırız demiştir..
ya da biz çok fesatız tamamen yanlış bir mesaj..
Ama yanlış mesaj olsa,o kadar çok aramaya açardı şimdiye kadar..
hangi operatörse telefonun kime ait olduğunu öğrenseniz?
canım hemen hemen 2-3 aydır görüyorum ben bu kızı..bide şu var kızlar eğer bu msj bu kıza aitse niye şimdiye kadar yapmadı yani bu kız ne kadardır sizin kabusunuz?
insanın huylandığı biri varsa zaten olay daha çok büyüyor dimi?neyseki o değil sizdedebende size özetle hikayemi paylaşmk istiyorum...bikaçgün önce eşimin tl sahurda çalıyo bi no.bikere çaldırdı.sabah yine ayy içime bi kurt düştü benm dedimki bi erkek neden sahurda arasınki yanlışlık olsa bile!!! sabah yinee!! noluyo yaa dedimm eşim bu arada uyuyoo sabah haberi oldu eşim yanlışlık olmuştur dedi bende dedim ne yanlışlğı sahurda bide !hangi erke eline tli alırda sahurda çağrı yapar..neyse eşim işine gitti orda yine aramış ..eşim aramış bu defa kendisini kıronun teki diyo arkadşını arıyomuşta yanlış olmuş!
benm sinirlerim zıplatan içime kurt düşüren şey şu yine bi ş....k ...eşimin iş yerinde karşı mahallede bi kırık var eşim n zaman arabayla gelse ya kapıda ya pencerede ben bunu doğuma giderken gördüm kız nasıl firliıyo kapıdan sonra eşim arabayı dönderiyo bu sefer pencerede güldüm napıyo ya bu dedim eşim ona bakma o her arabaya böyle çıkıyo dedi ....ağzını cartt dii yırtasım geliyoo beeee tutmayın beniiii
canım aradım turkcellden kaydı yok..Zarıböcük;
İnşallah yanlış gelmiş bir mesajdır..Epey önceydi 7-8 yıl var.Tlf.Ma baba param bitti yollarmısın diye msj.geldi..Umarım böyle bişeydir..Yaww..Yoksam benim herüf daaa önce başka hatundan çocuk yaptıda brnim mi habarım yok...Anasıda beni arattırdı...:1shok:Allaaah tutmayın beni 8 sene sonra yeni ayılıyom....
akannehir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Türkcellden öğrenebilirsin no yu..Veya birkaç gün sonra..Konturlü arama mrk.lerinden sabit bit tlf.dan arayabilirsin..
Vallahi o peynir hatunu da boşuna eşine söyleyipte aklına fikir sokma..:1no2:
Dedikoducu kaptanın karısına bişey demeyesin kızla ilgili..bu sefer kız daha çok tacizlere başlar,benim numaralar tuttu diye..Bırak salyalarıyla başbaşa...kafamçokkarıştı
Zatiii ateşi başına vurmuş..iyice alev aldırmayasın...a.s
yok canım zaten o tarz bişe söylemem..Madem gizli noları açmıyor Sende Kontürlüden yada postaneden ara!!
bizim burada yok canım anacadde karşımız deniz.plaj yazlık bölge burası.
bir market ondada kontürlü tlf yok.
Kaptanın karısına detayları anlatmana gerek yok sadece gözünü ayırmadığını söyleyebilirsin..eğer "kocamın arabasında cep nosu vardı.Eşimin nosunu ordan almış aramış " gibi söylersen o aramadıysa da eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsün.
yok hayatım.eşime saldırmıyorum çünküo gelip direk söyledi.ben şahsen yanlış geldiğini düşünmüyorum şüphelendiğin kızmıdır bilemem ama
ben bu konuda kadın sezgisine çok güvenirim ben eşimle flört ederken başıma böyle bir olay
gelmişti ve şüphelendiğim insandı şunu söylicem sadece öncelikle rahat ol kafanda kurma sakın
kurup kurup eşine saldırma biz kadınlar bunu çok yapıyoruz çünki kızı takip etmeye devam et
elbet ikinci bir mesaj daha gelecektir eğer oysa
işte telefonlara cevap vermiyor herkimse..bana da böyle bir mesaj gelmişti...öğleden sonra parkta bekliyorum diye...önemsemedim önce...tekrarlayıp durdu...ben açıyorum onunki kapalı..bir gün eşime dedim ki...şu numarayı benim telden aç bakalım ne diyecek...açtı bir genç delikanlı sesiymiş...bak dedi..bu eşimin numarası seni Savcılığa vereceğim rahatsız edersen bir daha...özür dilemiş bir rakam hatası var herhalde ...ben sevgilime yazdığımı sanıyordum demiş...bir daha da olmadı...böyle manyaklar çok yani böcekim...üzme tatlı canını...
Ama senin o kızdan şüphen varsa kontrolü elinden bırakma...eşinin telinden sen aç bakalım neler olacak...kötükedihüso
oyyy siz ortalığı karıştırmışsınız birzhihoyyytbunun için eşinle huzurunuzu bozmayın bence yani bu ve bunun benzeri . kadınlar hep var yani insan şahsiyetsiz etmesin kimseyi
ALLAH yardımcın olsun ama bencede çok mesaja kafanı yorma gerçekten yanlışlıkla gelen bir mesajda olabilir
geçen sene kız kardeşimle erkek kardeşime mesaj attık nerde kaldın eve niye gelmedin diye gece saat 3 amcamlardaydı kendisi yanlışla tek numara değişiklikten dolayı yanlış kişiye gitmiş gece habire biri arıyorlar tabi biz sonradan fark ettik ama işin içine adamın karısı girdi anlatmaya çalışıyoruz kadın kesinlikle dinlemiyor biiz 1 hafta neler çektik sonra hiç cevap vermedikte kadın sakinleşti ama bizimki kesinlikle yanlışlıkla olan birşeydi ve tesadüfen bir adama gitmiş yanlışlıklar olur böyle bencede yanlışlıktır çünkü öyle olsa kadın farklı şeyler yazardı
Takibe devamm..ama tabi kafanızda çok kurgu yapıp, kendinizi yıpratma aşamasına getirmeden. Valla sonuç nereye bağlanacak ben de merak ettim. Arayan o kadın mıdır değil midir den çokta, o kadın değilse bile şimdi ki arayan, aceba o kadın ne zaman faaliyete geçecek diye merak ettim. Çok dikkat etmek lazım. Belli ki kadının bi yelerine vurmuş bişeyler. Ama kafasına da vurmak lazım sanırım. :mymeka:
Sağdan soldan duyuyoruz hep.Evli erkeklere musallat olan zavallı kadınları ki anlattığın karşı komşu da o potansiyel var.Bence ara ara mesaj atacak ya da arayacak.Ona en güzel cevap eşinin ona haddini bildirmesi olacaktır.Yaptıkları çok yanlış,gölge gibi peşinde resmen.Utanması ,sıkılması yok.Ola ki arasanız eşi beni arıyor bile der.Devam etmezse bence aramayın onu telinden.Böyle tipler tehlikeli olur.Bir mesaj,bir telefonla yanlış şeyler düşünecektir.Kendisi ile ilgilenildiğini sanacaktır.Ayy,sinirlendim valla karışık kuruşuk yazdım ilk defa .:umursamaz:
bunun için eşinle huzurunuzu bozmayın bence yani bu ve bunun benzeri . kadınlar hep var yani insan şahsiyetsiz etmesin kimseyi
ALLAH yardımcın olsun ama bencede çok mesaja kafanı yorma gerçekten yanlışlıkla gelen bir mesajda olabilir
geçen sene kız kardeşimle erkek kardeşime mesaj attık nerde kaldın eve niye gelmedin diye gece saat 3 amcamlardaydı kendisi yanlışla tek numara değişiklikten dolayı yanlış kişiye gitmiş gece habire biri arıyorlar tabi biz sonradan fark ettik ama işin içine adamın karısı girdi anlatmaya çalışıyoruz kadın kesinlikle dinlemiyor biiz 1 hafta neler çektik sonra hiç cevap vermedikte kadın sakinleşti ama bizimki kesinlikle yanlışlıkla olan birşeydi ve tesadüfen bir adama gitmiş yanlışlıklar olur böyle bencede yanlışlıktır çünkü öyle olsa kadın farklı şeyler yazardı
canım..kimse başıma benim kocama olmaz demesin..
bir şekilde oluyor gördüğün gibi..
eşim az o yolun yolcusu olsa gerçekten gider,o kancıkta verir eminim ben..akannehir
of ya..eşimi arıyorum o da bu hafta çok yoğun açmıyor şimdi ne yaptı acaba son durum ne merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?