Eşimin telefonuna gelen mesaj!

Zarıböcük;
İnşallah yanlış gelmiş bir mesajdır..Epey önceydi 7-8 yıl var.Tlf.Ma baba param bitti yollarmısın diye msj.geldi..Umarım böyle bişeydir..Yaww..Yoksam benim herüf daaa önce başka hatundan çocuk yaptıda brnim mi habarım yok...Anasıda beni arattırdı...:1shok:Allaaah tutmayın beni 8 sene sonra yeni ayılıyom....
akannehir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Türkcellden öğrenebilirsin no yu..Veya birkaç gün sonra..Konturlü arama mrk.lerinden sabit bit tlf.dan arayabilirsin..

Vallahi o peynir hatunu da boşuna eşine söyleyipte aklına fikir sokma..:1no2:
Dedikoducu kaptanın karısına bişey demeyesin kızla ilgili..bu sefer kız daha çok tacizlere başlar,benim numaralar tuttu diye..Bırak salyalarıyla başbaşa...kafamçokkarıştı
Zatiii ateşi başına vurmuş..iyice alev aldırmayasın...a.s

haklısın canım gerçekten bura iyi gelmiyoo burda okuyorum üzülüyorum kendi kendime yorumlar vs ....işte benmde yaşadığım basit bi tlf yanlışlığın çok büyüttüm.insanın aklına neler gelmiyorki ...rabbim şeytana uydurmasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Madem gizli noları açmıyor Sende Kontürlüden yada postaneden ara!!

Kaptanın karısına detayları anlatmana gerek yok sadece gözünü ayırmadığını söyleyebilirsin..eğer "kocamın arabasında cep nosu vardı.Eşimin nosunu ordan almış aramış " gibi söylersen o aramadıysa da eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsün.

Son düzenleme:
ya ben anlamıyorum anlamak da istemiyorum.nasıl evli barklı çocuklu adamı ayartmaya çalışır yaaa. hiç haysiyet, onur yok Allahım yaaa. sanki bekar adam bitti. eğittiği köpekler bile ondan daha şereflidir bence, inşallah münasip bir yerlerini ısırırlar da aklı başına gelir horssspının. ahlaksız, haysiyetsiz karı klava:

ben şahsen yanlış geldiğini düşünmüyorum şüphelendiğin kızmıdır bilemem ama
ben bu konuda kadın sezgisine çok güvenirim ben eşimle flört ederken başıma böyle bir olay
gelmişti ve şüphelendiğim insandı şunu söylicem sadece öncelikle rahat ol kafanda kurma sakın
kurup kurup eşine saldırma biz kadınlar bunu çok yapıyoruz çünki kızı takip etmeye devam et
elbet ikinci bir mesaj daha gelecektir eğer oysa

bana da böyle bir mesaj gelmişti...öğleden sonra parkta bekliyorum diye...önemsemedim önce...tekrarlayıp durdu...ben açıyorum onunki kapalı..bir gün eşime dedim ki...şu numarayı benim telden aç bakalım ne diyecek...açtı bir genç delikanlı sesiymiş...bak dedi..bu eşimin numarası seni Savcılığa vereceğim rahatsız edersen bir daha...özür dilemiş bir rakam hatası var herhalde ...ben sevgilime yazdığımı sanıyordum demiş...bir daha da olmadı...böyle manyaklar çok yani böcekim...üzme tatlı canını...
Ama senin o kızdan şüphen varsa kontrolü elinden bırakma...eşinin telinden sen aç bakalım neler olacak...kötükedihüso

neleri var canım ben artık şaşırmıyorum valla
evli barklıyı bırak dedem yaşında adamlarla 18 lik gencecik kızlar
ilişki yaşıyor adamın onun yaşında torunu var yani malesef
bunların hepsi kıyametin alameti

bunun için eşinle huzurunuzu bozmayın bence yani bu ve bunun benzeri . kadınlar hep var yani insan şahsiyetsiz etmesin kimseyi
ALLAH yardımcın olsun ama bencede çok mesaja kafanı yorma gerçekten yanlışlıkla gelen bir mesajda olabilir
geçen sene kız kardeşimle erkek kardeşime mesaj attık nerde kaldın eve niye gelmedin diye gece saat 3 amcamlardaydı kendisi yanlışla tek numara değişiklikten dolayı yanlış kişiye gitmiş gece habire biri arıyorlar tabi biz sonradan fark ettik ama işin içine adamın karısı girdi anlatmaya çalışıyoruz kadın kesinlikle dinlemiyor biiz 1 hafta neler çektik sonra hiç cevap vermedikte kadın sakinleşti ama bizimki kesinlikle yanlışlıkla olan birşeydi ve tesadüfen bir adama gitmiş yanlışlıklar olur böyle bencede yanlışlıktır çünkü öyle olsa kadın farklı şeyler yazardı

Son düzenleme:

haklısın aslında canım şaşırmamak lazım. dedeleri yaşında adamlarla parası için birlikte olanlar da var dediğin gibi. ama ne biliyim bu adamın karısı ve çocuğuyla birlikte mutlu mesut bir aile olduğunu görüyor bu peynir karı ama ne demeye hala iş atıyor!!!! Allah korkuları yok bunların bacım, gerçekten kıyamet alametleri...

daha ne olsun zaten belli etmiş kendini amaç belli
böyleleri evli çocuklu bakmaz kötükedihüso

Takibe devamm..ama tabi kafanızda çok kurgu yapıp, kendinizi yıpratma aşamasına getirmeden. Valla sonuç nereye bağlanacak ben de merak ettim. Arayan o kadın mıdır değil midir den çokta, o kadın değilse bile şimdi ki arayan, aceba o kadın ne zaman faaliyete geçecek diye merak ettim. Çok dikkat etmek lazım. Belli ki kadının bi yelerine vurmuş bişeyler. Ama kafasına da vurmak lazım sanırım. :mymeka:

Yengem hep diyordu, "bu sey basimiza bela" diye -tatlicadiarzu-
çok güldüm valla aynen öylekaydirigubbakcemile3
:1shok:, sarışın kendine gel allasen:mymeka:
Yazık değilmi kıza şeyini yakıyorsun, şişlemek dururken-tatlicadiarzu-
ah elime bi geçirsem onun hakkında hain planlarım var..kötükedihüso
o eğittiği köpekleri hart diye ısırsın inşallah bi yerlerini:Saruboceq:
inşallah hayatım:Saruboceq:
canım aradım bu numara kayıtlı değil diyor.
yani tüm oklar otomatik ona dönüyor dimi derincim.
onun tamamen düşüncesi bu olur zaten..ki eşimin hiç ilgisi yok bi kere onunla.
üstünden kaç kişi geçmiş

bide şu var kızlar eğer bu msj bu kıza aitse niye şimdiye kadar yapmadı yani bu kız ne kadardır sizin kabusunuz?
canım hemen hemen 2-3 aydır görüyorum ben bu kızı..
biz 1 senedir kendi evimizdeyiz.
o bizden daha önce gelmiş buralara.

insanın huylandığı biri varsa zaten olay daha çok büyüyor dimi?neyseki o değil sizdede
canım aradım turkcellden kaydı yok..
sende göndereydin ya para madem istiyor çocukdelikafadulden

yok canım zaten o tarz bişe söylemem..
bu olayı hiç anlatmayı düşünmüyorum.
tamamen tahrk edici ve rahatsızlık verdiği davranışları anlatıcam

yok hayatım.eşime saldırmıyorum çünküo gelip direk söyledi.
söylemezdiki söylemese benim haberim nerden olucak yani..
takip ediyorum kızı sağolkötükedihüso

işte telefonlara cevap vermiyor herkimse..
yani o da kurtulsun bu kadar kişinin aramasından ve benden akannehir
bende rahatlayayım..

oyyy siz ortalığı karıştırmışsınız birzhihoyyyt
ben huzurumu bir merhaba mesajıyla zaten bozmam canım ama işte o kızın varığından dolayı içime kurt düştü yoksa bir şey yok.

Sağdan soldan duyuyoruz hep.Evli erkeklere musallat olan zavallı kadınları ki anlattığın karşı komşu da o potansiyel var.Bence ara ara mesaj atacak ya da arayacak.Ona en güzel cevap eşinin ona haddini bildirmesi olacaktır.Yaptıkları çok yanlış,gölge gibi peşinde resmen.Utanması ,sıkılması yok.Ola ki arasanız eşi beni arıyor bile der.Devam etmezse bence aramayın onu telinden.Böyle tipler tehlikeli olur.Bir mesaj,bir telefonla yanlış şeyler düşünecektir.Kendisi ile ilgilenildiğini sanacaktır.Ayy,sinirlendim valla karışık kuruşuk yazdım ilk defa .:umursamaz:

kesinlikle..
oysaki eve çok da kişi girip çıkıyor onlar yapamadımı da evli barklı adama kaldı

canım..kimse başıma benim kocama olmaz demesin..
bir şekilde oluyor gördüğün gibi..
eşim az o yolun yolcusu olsa gerçekten gider,o kancıkta verir eminim ben..akannehir
of ya..eşimi arıyorum o da bu hafta çok yoğun açmıyor şimdi ne yaptı acaba son durum ne merak ettim

böcüğüm, sukunetini koru ve gelişmeleri izle arama artık o kadını da
fakat eşinin telefonunu paranoyaya sarmaksızın çaktırmadan karantinaya al
Allahım kimseyi şaşirtmasın, dünya çok b.ktan bi yer olmaya başladı...

bence Gülşahın eşinin bu konuda yorum yapması, kadına had bildirmesi çok hatalı olur...
yalnız yaşayan bir bayan sonuçta... haklıyken haksız duruma düşerler Allah korusun...
ama sen konuşabilirsin Gülşah... direk bizim balkona bakıyorsunuz diye de değil ama rahatsız olunduğunu belli ederek... ya ne biliyim çocukları çok seviyorsunuz sanırım diye bir muhabbet başlatıp devamını getirebilirsin... sizin o tarafa baktığını çocuğa yorduğunuzu düşündüğünüzü belli ederek..
çok karışık cümleler kurdum... kafamı toparlayayım...sende özeline bak..

hayır canım yazmazdı önce eşinin tepkisini ölçtü bakalım merhabaya nasıl bir yanıt gelicek ona göre davranıcaktı ki davranıyorda birine yalış mesaj atsanız sizi aradıklarında teli açmazmısınız yanlış oldu kusura bakmayın diye bilmiyorum ama ben fesatım sanırım bu konularda böyle peynirlerle çok karşılaştığım için benim eşim trafik kazası geçirip ayağında demirle dolaşırken hastaneden ismini öğrenip türkcelleden nosunu bulup arayan
vardı üstelik gizli olmasına rağmen kız türkcelde çalışıyormuş almış kıza telde söylemediğimi bırakmadım aylar sonra eşimin doğumgününü kutlamak için bile aradı bana ben istersem elde ederim kocanı dedi daha neler neler

Böyle kadınlara acıyorum ve onlardan iğreniyorum.Önemli olan sizin tutumunuz.Onu hiç görmeyin,yok sayın.Herkesin başına bu tür olaylar gelebiliyor o yüzden içini ferah tut.

mesajdan çok komşu kızına takıldım saruböceq..
hata ile de atılan bir msj olabilir....
amaaa,senin mideni bulandırıp ,huzurunu kaçırmak isteyen bir msj da olabilir bu! atılan oltalara takılmadan ,sukunetini koru! insanların erdemsiz amaçlarına yenilmeden bu olayı sessizce halletmeye ve çözmeye bak! eğer ki bu iffetsizliği yapan o kız ise ki,olabilri gibi düşünüyorum yazdıklarını okuyunca evdeki sesler yükselince balkonundan şenliği dinleyip pis egosunu tatmin edecek kompleksli ve iffetsiz ruhunu tatmin etmeye çalışan biri olabilir... başka insanların mutlsuzluğu ,birilerini mutlu etmeye yetecek bir zaman yaşıyoruz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…