bence baklava karşıdaki peynir.delikafadulden
sen o kızı kıskandığından direk ona yüklenmişsin bence..neyseki o değilmiş.kalbini temiz tutman ve tutmamnız gerekli ramazan günlerinde.
mesajlarınızı ekleyerek yazmayı bilmiyorum.araştırıp öğrenirim neden dalga geçtinizki hanımlar.çok mu komik birşey dedim.mübarek ay dedim.günah almış işte sarıböcekte.vicdanın sızlamıyormu böcek hanım.ayrıca ben senin melankoli yaptığına inanıyorum.ne diye senin kocana baksın ki kadın yada kadınlar.tom cruise filan mı kocan?
Yanlış mı anlamışım ,yoksa iyi niyetle yorum yapan (fakat okuduğunu yanlış anlamış, iyi niyetli ,sadece yardım için yorum yazmış olan) üyelere kaşar muamelesi mi yapılıyor burada??
klava:
Yanlış mı anlamışım ,yoksa iyi niyetle yorum yapan (fakat okuduğunu yanlış anlamış, iyi niyetli ,sadece yardım için yorum yazmış olan) üyelere kaşar muamelesi mi yapılıyor burada??
klava:
klava:
vallahi bu konuyu okurken yoruldum. Bir hayat en kolay nasıl ziyan edilir temalı bir konu resmen. Yahu günaydın mesajında ne var, başkası atmış ve devamı gelmemiş. Anneme bana babama ne mesajlar geliyor. Ben kendimi paranoyak sanırdım. O kadar da değilmişim. Tamam kız konusunda haklısınız ama bir mesaja da bu kadar takılıp 50 kere aranmaz ki, hadi siz aradınız eşinize ne oluyor? Allah göstermesin, kötü içerikli bir mesaj alırsanız neler yapabileceğinizi tahmin bile edemiyorum
yani bu da tabi değişik bir bakış açısı..Yanlış mı anlamışım ,yoksa iyi niyetle yorum yapan (fakat okuduğunu yanlış anlamış, iyi niyetli ,sadece yardım için yorum yazmış olan) üyelere kaşar muamelesi mi yapılıyor burada??
klava:
gözlük tak sende senin yüzünden karıştı ortalık bacım:CüvCüv:iyi niyette göreceli olmuş bu dewirde
ben göremedim o mesajlarda iyi niyet ama ben zaten uzağı göremiorum ondandır
yavru mesajı yazan ben değilimkiopuyorumnanaktanböcüğüm bi mesaj yazdın ortalığı karıştırdın
araştırmacı karıştırmacı mikser kişilik seniii
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
1-yorulursanız girmeme hakkınız bakidir..
2-benim evliliğim..ben yaşıyorum..annenizle babanızınki beni hiç ilgilendirmez..
3-kötü içerikli bir mesaj alırsam da ne yapacağı ancak ben bilirim..değerli arkadaşlatım ve dostlarım sayesinde de yol bulurum..
:1closedeyes:
Malesef girmeden konunun ne olduğunu anlama, beni yorar yormaz gibi öngörüde bulunma yeteneğine sahip değilim. Bir günaydın mesajıyla kasırgalar çıktığına göre, biz de tahmin edebiliyoruz kötü bir durumda neler olabileceğini. Ben buraya yazmanızdan değil yaptığınız olaydan bahsetmiştim, strese girip 50 kere aramak gibi, neyse..-tatlicadiarzu-
:) böyle bir konunun 27 sayfa devam etmiş olması da ilginç. Yeni sayılırım burada ama şimdiye kadar hiç bir konuya huzur bozma amacıyla girmedim girmem de, beni bu kadar yanlış anladıysanız, komşu kızına da boş yere kuruntu yapıp peynir diyor olabilirsiniz.
neden kıskansın ..neyi varmış ki kıskanılacak...
geçmiş mesajlarınıza bir baktım..sizde bakın bence..:hulya::) böyle bir konunun 27 sayfa devam etmiş olması da ilginç. Yeni sayılırım burada ama şimdiye kadar hiç bir konuya huzur bozma amacıyla girmedim girmem de, beni bu kadar yanlış anladıysanız, komşu kızına da boş yere kuruntu yapıp peynir diyor olabilirsiniz.
katılıyorum sana..
grup olarak yüklenmişler birilerine yine...
dimi?biz zaten ayaklandık..önümüze gelene bir tekme diye bak şu an sallıyoruz..gamyoncuiremsuProvoke burada başlamış!! Gazı alan yürümüş milletin üstüne.. Konu darmadağın olmuş...lmaz:
canm olay bu değilmi zaten..neden provoke olsun ki.
gerçekten niye kıskansın kızı saruböceq. sen kıskanmışsın diyen arkadaşa yazdım ben... kıskanılacak neyi varmışki karşıdaki peynirin.... şu anda aslında esas provokeyi sen yapıyorsun...ve bana resmen laf sokuyorsun..ve hedef gösteriyorsun beni..
vardır bir yerden kalan hesabın.. belli........
iyi selamı var..kaydirigubbakcemilekocani merak ettim nan şimdiakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?