Eşimin telefonuna gelen mesaj!

Cnm bence eşine güven,muhtemelen o kız olabılır ama,eşin herhangi gizli bi iş çevirmiyor bundan emın ol,öyle olsa telini evde bırakmazdı ve sanada danışmazdı:)
Sen kendi mutluluguna bak,kızla karsılastıgınızda hemen o noyu ara tel sesi duyuyosan o kızdır:)

vallahi bu konuyu okurken yoruldum. Bir hayat en kolay nasıl ziyan edilir temalı bir konu resmen. Yahu günaydın mesajında ne var, başkası atmış ve devamı gelmemiş. Anneme bana babama ne mesajlar geliyor. Ben kendimi paranoyak sanırdım. O kadar da değilmişim. Tamam kız konusunda haklısınız ama bir mesaja da bu kadar takılıp 50 kere aranmaz ki, hadi siz aradınız eşinize ne oluyor? Allah göstermesin, kötü içerikli bir mesaj alırsanız neler yapabileceğinizi tahmin bile edemiyorum

sen o kızı kıskandığından direk ona yüklenmişsin bence..neyseki o değilmiş.kalbini temiz tutman ve tutmamnız gerekli ramazan günlerinde.

Yanlış mı anlamışım ,yoksa iyi niyetle yorum yapan (fakat okuduğunu yanlış anlamış, iyi niyetli ,sadece yardım için yorum yazmış olan) üyelere kaşar muamelesi mi yapılıyor burada??
klava:

ne iyi niyetle yapılmış yorumlar ama... gözlerim doldu bu kadar iyi niyetten dolayı... bir fena oldum ki sorma..:gitme:...

hiç bir yorumu okumadan diyorum ki büyük ihtimalle yanlış numara. sizi sürekli gözünün önünden ayırmayan kaşarlı tostuda kafana hiiiççç takma derim ben:))))

Yanlış mı anlamışım ,yoksa iyi niyetle yorum yapan (fakat okuduğunu yanlış anlamış, iyi niyetli ,sadece yardım için yorum yazmış olan) üyelere kaşar muamelesi mi yapılıyor burada??
klava:

Hayir tamamiyle yanlis anlamisin arkadasim...

Konuda bahsi gecen komsu kiza o tabiri yakistirdik...ki yazilanlara göre gercektende hak ediyor....

Üyelere kimse böyle birsey demedi...

klava:

iyi niyette göreceli olmuş bu dewirde

ben göremedim o mesajlarda iyi niyet ama ben zaten uzağı göremiorum ondandır

böcüğüm bi mesaj yazdın ortalığı karıştırdın
araştırmacı karıştırmacı mikser kişilik seniii

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

1-yorulursanız girmeme hakkınız bakidir..
2-benim evliliğim..ben yaşıyorum..annenizle babanızınki beni hiç ilgilendirmez..
3-kötü içerikli bir mesaj alırsam da ne yapacağı ancak ben bilirim..değerli arkadaşlatım ve dostlarım sayesinde de yol bulurum..
:1closedeyes:

klava:
yani bu da tabi değişik bir bakış açısı..
suya us demek gibi:1shok:

iyi niyette göreceli olmuş bu dewirde

ben göremedim o mesajlarda iyi niyet ama ben zaten uzağı göremiorum ondandır
gözlük tak sende senin yüzünden karıştı ortalık bacım:CüvCüv:
böcüğüm bi mesaj yazdın ortalığı karıştırdın
araştırmacı karıştırmacı mikser kişilik seniii

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yavru mesajı yazan ben değilimkiopuyorumnanaktan
o kırocan..delikafadulden
ben size ilettim;kinini kusmak isteyenler bir şekilde(bir şekildeyi istediğimiz gibi açarsak;ikinci üyelikle filan yani:ecrin_bebek:)kusuyorlar..ortalığıda karıştıran onlar..:1closedeyes:

hava serin balkona çıkamadık yani oturmaya..o da pek görünmüyor..pastırma sıcaklarını bekliyi sanırım bizim peynirakannehir

Malesef girmeden konunun ne olduğunu anlama, beni yorar yormaz gibi öngörüde bulunma yeteneğine sahip değilim. Bir günaydın mesajıyla kasırgalar çıktığına göre, biz de tahmin edebiliyoruz kötü bir durumda neler olabileceğini. Ben buraya yazmanızdan değil yaptığınız olaydan bahsetmiştim, strese girip 50 kere aramak gibi, neyse..-tatlicadiarzu-

27 sayfayı okumanız gerekmezdiki..27.sayfada yazmışsınız..yanlışlıkla gelen bir mesaj olduğunu paylaştığım an değerli vaktinizi harcamayabilirdiniz..amaç eğer paylaşımsa..
yok paylaşım yapmak değil benim amacım..girerim topice ortamı bozabilirim zıt biir cümleyle diyorsanızda onuda başamazsınız..süprizzzzzdiğer konu sahipleri gibi ben konu açtım buraya ben yaşadım ama buyrun gelin istediğinizi yazın benimle ilgili mantığında olmadığım için bu hakkı vermiyorum size..benneyaptımki
ne kadar doğru okuduğunuzda amacınızı buradan ortaya koyuyor..günaydın değil..merhaba mesajıydı o..gamyoncuiremsu
birde yapıcı bir eleştiri demişsiniz..repde..cümlelerinizle kendinize yapıcı bir eleştiri olabilir..ama bana göre değil kusura bakmayın.
topicimin kilitlenmesini istemiyorum.rica ediyorum bunuda yapmaya çalışmayın burda..:1closedeyes:

:) böyle bir konunun 27 sayfa devam etmiş olması da ilginç. Yeni sayılırım burada ama şimdiye kadar hiç bir konuya huzur bozma amacıyla girmedim girmem de, beni bu kadar yanlış anladıysanız, komşu kızına da boş yere kuruntu yapıp peynir diyor olabilirsiniz.

katılıyorum sana..
grup olarak yüklenmişler birilerine yine...

neden provoke olsun ki.
gerçekten niye kıskansın kızı saruböceq. sen kıskanmışsın diyen arkadaşa yazdım ben... kıskanılacak neyi varmışki karşıdaki peynirin.... şu anda aslında esas provokeyi sen yapıyorsun...ve bana resmen laf sokuyorsun..ve hedef gösteriyorsun beni..
vardır bir yerden kalan hesabın.. belli........

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş mesajlarınıza bir baktım..sizde bakın bence..:hulya:
aaahhh..bu arada söylediğiniz son cümle sayesinde de nutkum tutuldu..kelime dağarcağım yetersiz kaldı..:gitme:
öyle bir laf ettinizki bana ben altında kaldım..pes ettim..ama sizde yazmayın artık.bakın teslim oldummafoldumben

katılıyorum sana..
grup olarak yüklenmişler birilerine yine...

kimsenin kimseye yüklendiği yok..herkesin ağzı var herkes yazıyor,senin gibi..akannehir
Provoke burada başlamış!! Gazı alan yürümüş milletin üstüne.. Konu darmadağın olmuş... lmaz:
dimi?biz zaten ayaklandık..önümüze gelene bir tekme diye bak şu an sallıyoruz..gamyoncuiremsu
konunun darmadağın olduğu yok..konum sizin gibiler yüzünüzden geriliyor..
canm olay bu değilmi zaten..
al yeni nick,çık piyasaya..
ayrıcada kıskanıyorum itiraf ediyorum işte..yeterki germesinler bu konuyu..
yerimseniben..hayatım boyunca hep kıskanmışımdır..kıskanıyorumdur..
kocani merak ettim nan şimdiakannehir
iyi selamı var..kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…