Bizim gibilerin patlaması da çok kuvvetli oluyor ama...Dusunduklerimi yazdim arkadasim..Yasadiklariniz zor zaten anlamak lazim ben de duygusal biriyim o sebeple icinizde kopan firtinalari yansitmama zorlugunu bilirim
İnşallah öyle bir şey olmamıştırYarın söyleyeceğim arkadaşlar, bir hafta veya ön gün sonra annemde kalacağım diyip kalmayacağım, ve o güne kadar da herşey normalmiş gibi davranacağım. bana bu fikri veren arkadaşıma ve yorum yapıp beni yalnız bırakmayan güzel kadınlara teşekkür ederim
Ben bunu görmemiştim konumu silmesi çok şüpheli. Ama sizin de bu tür şeyleri fark edebilecek kadar gözü açık olduğunuzu biliyor daha önceden böyle bir şeyler yaşadınız mı yani şüphelendiginiz bir durum olmuş muydu? Konumu sildiğini farkettiginizi biliyor mu?Konumu silmesi evet en çok ona takıldım
Aslında sabırsızım ama mecburum başka çarem yokİnşallah öyle bir şey olmamıştır
sadece sizin evhamınızdır
çok sabırlısınız bravo
bunu deneyin bakalım ne olacak?
Konumu hiç silmedi yıllardır ama fark edeceğimi böyle şeylerden anladığımı biliyor.Ben bunu görmemiştim konumu silmesi çok şüpheli. Ama sizin de bu tür şeyleri fark edebilecek kadar gözü açık olduğunuzu biliyor daha önceden böyle bir şeyler yaşadınız mı yani şüphelendiginiz bir durum olmuş muydu? Konumu sildiğini farkettiginizi biliyor mu?
Söylersem kılıfını uydurup bi şekilde ört bas eder diye aklımda hiçbir şüphe kırıntısı kalmaması için beklemede kalıyorum. malum erkeklerBoşanmayacaksaniz didikleyip yüz göz olmayın. Ama birşeyler karsitirdigi belli ha bu o anlamda mi birsey bilemezsin. Ben olsam burnum boka da batsa üstüne giderdim
Yine de kanitlamadan yanlis adim atmanizi istemem arkadasim sizi zorlayacaktir uc maymun durumu ama bu sekilde biraz daha devam edin.Bizim gibilerin patlaması da çok kuvvetli oluyor ama...
Kesinlikle öyle bu kadar beklememmin nedeni temkinli doğru adım atmakYine de kanitlamadan yanlis adim atmanizi istemem arkadasim sizi zorlayacaktir uc maymun durumu ama bu sekilde biraz daha devam edin.
Kızlar bu arada mesajda belirtmiştim ben o gün konumu silmeden önce baktım normal standart bir yerdi
O muhtemelen çıkınca eşime böyle böyle dedim diye haberdar etmek için aradıBir üye daha yazmış yanyana iken arkadaşını niye arasın diye? Bu bana da garip gelmişti. Birkaç falso üst üste. Şüphe etmekte haklısınız.
Google hedabına girip zaman çizelgesi bölümünden canlı olarak görüyorum veya wp dan kendi wp a konum atıp silebilirsiniz hangisi kolaysaEşinizin canlı konumunu nasıl takip ediyorsunuz?
Çok güzel fikir..Yanlış anlamayın ama annenize gidip kalmadan önce en azından 1 hafta birlikte olmayın ki yapacağı varsa dayanamayıp gitsin. Ayrıca bu tarz kadınların evine gidiliyor eğer para karşılığı yapıyorsa, o evlerde çok standart semtlerde oluyor. Oraya gittiğini nasıl anlayacaksınız bilemem
Wp canlı konum biliyordum ancak yalnız 12 saat süre ile. Wp konumu da süresiz olabiliyor demek. Teşekkür ederim.Google hedabına girip zaman çizelgesi bölümünden canlı olarak görüyorum veya wp dan kendi wp a konum atıp silebilirsiniz hangisi kolaysa
Wp canlı konum biliyordum ancak yalnız 12 saat süre ile. Wp konumu da süresiz olabiliyor demek. Teşekkür ederim.
Yazma tarzımdan dolayı da cümle komik duruyor gibibu çok trajik bir şey olduğunu bildiğim halde istemsizce kahkaha attım belki sinirden
Süresiz olmuyor ama siz Google hesabından bakın yapamazsanız bana özelden yazın daha detaylı tarif ederim
Standart bir yer derken? Her zaman gittiği bildiğiniz bir yer mi? Arkadaşlarlayim demiş demek ki yalan söylemiş ki siliyor. O konumda ne olabilir oraya odaklanın o zaman silmek çok saçma asla aklıma gelmezKızlar bu arada mesajda belirtmiştim ben o gün konumu silmeden önce baktım normal standart bir yerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?