- 9 Kasım 2007
- 683
- 417
- 323
kızlar 2 yıl 4 aylık evliyiz çocuğumuz olmuyo tedaviye başladık doktorum benden şimdilik sadece çocuk doğduğunda herhangi bir ciddi rahatsızlıkla karşılaşmasın diye rahim ağzı kanseri, akdeniz anemisi, hepatit b, kansızlık var bende onun birde idrar tahlili istedi eşimden de spermiyogram tesiti istedi yaptırdık bunları sadece rahim ağzı kanser test sonucum çıkmamıştı doktorum aynı zamanda devlet hastanesinde görevli hastaneden aldım sonuçları eşiminkiyle beraber götürdüm işi vardı pek ilgilenmedi göz gezdirdi diğer tahlil sonucunuda al muayenehaneme gel konuşucaz dedi eşimin test sonucu için çok kötü değil dedi ama bana sayı ve hareketlilik az gibi geliyo sizden de yardım almak istedim
eşimin test sonuçları şöyle
sperm sayısı 18.000.000 normal değerler 20.000.000
tüm ejakülatta 90.000.000 normal değerler 40.000.000
hareketsiz %50
yerinde hareketli %20
yavaş doğrusal olmayan hareketli %25
ileri doğru hızlı jareketli %05
açıklama olarakda şu yazıyo 60dk içinde %50 den fazlası ileri hareketli veya %25 den fazlası ileri hızlı hareketli olması erekiyo yazıyo
doktora gidene kadar kafayı yicem canım acayip sıkkın birde eşim sigara içiyo bu teste baktıktan sonra eşimin sigara içip içmediğini sordu bende içiyor malesef dedim hemen bırakıcak öyle söyle dedi eşimle konuştum telde resmen kükredi ne demek ya ne için uğraşıyorum anlamadım ki canım baya sıkıldı benim hormon tahlillerim yok ama sadece bir tahlilimde TSH 1.8 NORMAL DEĞERLER 0.27 - 4.2 yazıyodu heralde bu iyi dimi rahimime yumurtalıklarıma falanda baktı çok güzel demişti tertemiz demişti
kızlar eşimin sperm testi için bana açıklama yaparmısınız doktora gidicem ama bir kaç gün sonra eşimde canımı sıkıtı iyice moralim bozuldu :1no2:
eşimin test sonuçları şöyle
sperm sayısı 18.000.000 normal değerler 20.000.000
tüm ejakülatta 90.000.000 normal değerler 40.000.000
hareketsiz %50
yerinde hareketli %20
yavaş doğrusal olmayan hareketli %25
ileri doğru hızlı jareketli %05
açıklama olarakda şu yazıyo 60dk içinde %50 den fazlası ileri hareketli veya %25 den fazlası ileri hızlı hareketli olması erekiyo yazıyo
doktora gidene kadar kafayı yicem canım acayip sıkkın birde eşim sigara içiyo bu teste baktıktan sonra eşimin sigara içip içmediğini sordu bende içiyor malesef dedim hemen bırakıcak öyle söyle dedi eşimle konuştum telde resmen kükredi ne demek ya ne için uğraşıyorum anlamadım ki canım baya sıkıldı benim hormon tahlillerim yok ama sadece bir tahlilimde TSH 1.8 NORMAL DEĞERLER 0.27 - 4.2 yazıyodu heralde bu iyi dimi rahimime yumurtalıklarıma falanda baktı çok güzel demişti tertemiz demişti
kızlar eşimin sperm testi için bana açıklama yaparmısınız doktora gidicem ama bir kaç gün sonra eşimde canımı sıkıtı iyice moralim bozuldu :1no2: