• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşimin sperm sonucu. Yorum yaparmısınız ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar merhaba bende sizlerle aynı durumdayım yaklaşık bir yıldır bebek için uğraşıyoruz doktorlar kadında bısey bulamayınca birde erkeğin spermine bakalım diyorlar bizde aynı sizin gibi ay önce sperm analizi yaptırdık sonuçlar normal çıktı fakat gebelik olmadı sonra sora sora araştıra araştıra güvendiğim bir kadın Doğum doktoru sperm DNA hasar testı bakılsın dedi testı verdi eşim.Sonuç bir geldi %75 DNA hasarı varmış.zaten hamile kalabılmek için spermlerin en fazla %20 si hasarlı olmalıymış.%20 den fazla hasar olursa gebelik olma ihtimali çok düşükmüş.bence DNA hasar testi yaptırmadan kesinlikle tüp bebek veya aşılama yaptırmayın.sperm Dna hasar normal aralıktaysa sperm sayısı çok önemli değil dedi üroloji profesorü[/QUOTEGecmis olsun oncelikle peki nasil bi tedavisi var

Inşallah canim ben histeroskopi eşim de Varikosal ameliyatı oldu canım ameliyattın önce eşim in değerleri normaldi ameliyat oldu ama eski değerler ulaşamadı.Benimkine de bi bakar misin canim
Cok şükür hamileyim. 2 sene dolmuştu evleneli.
Aşılamayla oldu. %15-%20 şans oranı olduğu söylenen aşılamayla hamile kaldım.
Yani demem o ki, gercekten imkansız diye bişey yokmuş. Sana da nasip olur, seninde yüzün güler, yuvana mutluluk getirir inşaallah.

Ne ameliyatı oldun ?

Eklentiler

• 20181122_110535.jpg
    20181122_110535.jpg
    279,7 KB · Görüntüleme: 184
Inşallah canim ben histeroskopi eşim de Varikosal ameliyatı oldu canım ameliyattın önce eşim in değerleri normaldi ameliyat oldu ama eski değerler ulaşamadı.Benimkine de bi bakar misin canim

Ya ben aşılama yaptırdıgımda sizinkinden daha düşükdü degerlerimiz. İnan ki. Daha kötüydü, hatta eşimden 2 kere sperm aldılar aşılama günü... İlki yetersiz dendi. Sayım yapılamayacak kadar azdı.

Sizde hazır oldugunuzda yardımcı üreme tekniklerine geçebilirsiniz. ( ilac , aşılama , tüp vs. )

Bekle olur diyemicem cünkü beklemek cok zor bilirim.

Ya ben aşılama yaptırdıgımda sizinkinden daha düşükdü degerlerimiz. İnan ki. Daha kötüydü, hatta eşimden 2 kere sperm aldılar aşılama günü... İlki yetersiz dendi. Sayım yapılamayacak kadar azdı.

Sizde hazır oldugunuzda yardımcı üreme tekniklerine geçebilirsiniz. ( ilac , aşılama , tüp vs. )

Bekle olur diyemicem cünkü beklemek cok zor bilirim.
Yok beklemiycez zaten canım bi kaç aya tüp bebeğe basliycaz

Back