- 31 Ekim 2008
- 143
- 52
- 33
Miktar 5ml
Ph 7,8
Likefikasyon suresi 15dk
Viskosite normal
Lokasit 2-3
Spermatozoa Sayisi 30 milyon
Toplam spermatozoa satisi 150 milyon
Hareket degerlendirilmesi 85
A progresif hareketli %20
B yavas ileri hateketli %40
C yerinde hateketli %25
D hareketsiz %15
Normal sperm orani %12
Anomalli sperm orani %88
Toplam kuyruk amonalli sperm orani %6
Kivrik %6
Sol testiste varikosel tespit edildi.
Arkadaslar uroloji doktoru sonuclara normal dedi.sperm sayisi yuksek oldugu icin ameliyat onermedi. Bi 6 ay daha deneyin yine olmazsa ameliyati dusunuruz dedi.
Daha sonra ben kadin doguma gittim.6 aydir korunmuyoruz bu arada.tedavi icin cok erken dedi.sperm testi yaptirin bi dedi.biz daha onceden yaptirmistik testi.sonuclarini gosterdim.uroloji doktorunun sonuclarin iyi oldugunu soyledi dedim.kadin dogumcu bence sonuclar o kadar iyi degil dedi ileri hareketli en az 35 olmasi gerekiyor dedi.varikosel var dedi.normal sperm 12 dedi.bence sen esini iyi bi urolojiye gotur dedi.halbuki bu testi profoser inceledi.kafam com karisti gercekten.
Daha once yaptiran yada bilen arkadalar bide siz inceleyin lutfen.
Ph 7,8
Likefikasyon suresi 15dk
Viskosite normal
Lokasit 2-3
Spermatozoa Sayisi 30 milyon
Toplam spermatozoa satisi 150 milyon
Hareket degerlendirilmesi 85
A progresif hareketli %20
B yavas ileri hateketli %40
C yerinde hateketli %25
D hareketsiz %15
Normal sperm orani %12
Anomalli sperm orani %88
Toplam kuyruk amonalli sperm orani %6
Kivrik %6
Sol testiste varikosel tespit edildi.
Arkadaslar uroloji doktoru sonuclara normal dedi.sperm sayisi yuksek oldugu icin ameliyat onermedi. Bi 6 ay daha deneyin yine olmazsa ameliyati dusunuruz dedi.
Daha sonra ben kadin doguma gittim.6 aydir korunmuyoruz bu arada.tedavi icin cok erken dedi.sperm testi yaptirin bi dedi.biz daha onceden yaptirmistik testi.sonuclarini gosterdim.uroloji doktorunun sonuclarin iyi oldugunu soyledi dedim.kadin dogumcu bence sonuclar o kadar iyi degil dedi ileri hareketli en az 35 olmasi gerekiyor dedi.varikosel var dedi.normal sperm 12 dedi.bence sen esini iyi bi urolojiye gotur dedi.halbuki bu testi profoser inceledi.kafam com karisti gercekten.
Daha once yaptiran yada bilen arkadalar bide siz inceleyin lutfen.