arkadaşlar benim dün ilk aşılamam oldu..ordan aldığımız sperm tahlil sonucuyla bir yıl öncekini karşılaştırdık,çok fark var ya..hız % 60dan % 9a düşmüş,normal morfoloji % 60 dan % 2 ye düşmüş...bu kadar fark nedendir acaba...?? bide çooook utanarak bişey sorcam,biz eşimle nerdeyse hergün birlikte oluyoruz..acaba bunun etkisi olabilirmi bu düşüşte...aydınlatırsanız çok sevinirim..o daha 29 yaşında gencecik bi adam....senağlama[/QU
Asılama gununden once en az uc en fazla 5 gun esının hıcbırsekılde bosalmaması gerekıyor. Sperm tahlılı yaparkende bu boyle. Ama onun dısında sık bırlıktelık sperm sayısını ve cozunurlulugunu etkılemıyor. Hatta doktorum bana gun asırı bırlıktelıgı onermıstı. Bırde malesef bu ısın yasla bır ılgısı yok canım 18 yasında olup hıc sperm hucresı olmayan hastalar var.
arkadaşlar benim dün ilk aşılamam oldu..ordan aldığımız sperm tahlil sonucuyla bir yıl öncekini karşılaştırdık,çok fark var ya..hız % 60dan % 9a düşmüş,normal morfoloji % 60 dan % 2 ye düşmüş...bu kadar fark nedendir acaba...?? bide çooook utanarak bişey sorcam,biz eşimle nerdeyse hergün birlikte oluyoruz..acaba bunun etkisi olabilirmi bu düşüşte...aydınlatırsanız çok sevinirim..o daha 29 yaşında gencecik bi adam....senağlama
doğru diyorsun..aşılama sırasında çok umutsuzdum doktor dediki "senden önce çıkan çiftte hiç sperm bulamadık,ameliyatla bile yoktu,ağlaya ağlaya çıktılar ama yapabileceğimiz hiç bişey yok,sen neden üzülüyorsunki..." haklı..bu işin yaşla alakası yok,kader herşey..bi üroloğa görüncek yinede inş bi sorun çıkmaz...
arkadaşlar benim dün ilk aşılamam oldu..ordan aldığımız sperm tahlil sonucuyla bir yıl öncekini karşılaştırdık,çok fark var ya..hız % 60dan % 9a düşmüş,normal morfoloji % 60 dan % 2 ye düşmüş...bu kadar fark nedendir acaba...?? bide çooook utanarak bişey sorcam,biz eşimle nerdeyse hergün birlikte oluyoruz..acaba bunun etkisi olabilirmi bu düşüşte...aydınlatırsanız çok sevinirim..o daha 29 yaşında gencecik bi adam....senağlama
Cinsel perhiz uygulamadanmı yaptırdınız testi Gükümserin dedii gibi en az 3 gün ilişkiye girmemiş olmanız gerekirdi testi yaparken, birde hergün değilde gün aşırı ilişki öneriyo doktorlar, sperm sayısı için buradaki birçok arkadaş keçiboynuzu kürü yediriyo eşine ve çok yararı olduğunu söylüyolar, sende dene bence
canimcigim onla ilgisi olamaz zaten sperm vermeden 3 gun once cinsel pehriz yapiliyor bu donemde esinin sperm sayisi yukseliyor dogal olarak...bence bunla ilgisi yok psikolojik olabilir hani bu konuyu cok kafasina takiyorsa yada sigarayi cogalttiysada etkilermis...
kapkara canim kac milyon sperm enjekte edildi sana asilamada???
tahlil yaptırdıgınızda en az 3 günlük pehriz yapılmalı dr nuz size söylemedimi
bence cok iyi enjekte edilen miktar kesin hamile kalirsin sen....canım bana 15 milyon sperm enjekte edildi..aşılama için iyi bir sayımı hiç bilmiyorum,sence nasıl...??
haklısın psikoljik olabilir..bana göre daha rahat görünüyor ama bu daha tehlikeli bence..en azından ben dışarıya vurup rahatlıyorum o hep içine atıyor ve senin de dediğin gibi spermleri etkileniyor olabilir bundan..bu arada eşim hayatında hiç sigara içmemiş çok şükür...ikimizde yeşilaycıyız...:)
herkes 3 gün perhiz diyor ama benim doktor en fazla 2 gün dedi..bizde öyle yaptık..keşke bizde 3 gün ara verseydik...acaba bunun mu etkisi oldu...?:uhm:
kapkara benimde eşimin sperm ve hareketlilik durumu yok denecek durumdaydı ama bu durumlarda tüp bebek aşılama yerine mikro enjeksiyon yaptırın beni doktorum böyle yönlendirdi ve tek denemede hamile kaldım ikizlerim şuan 7 yaşında