eşimin sperm sayısı çok düşmüş ya

canım aynı dediğin gibi bişeyi bizde yaşadık.1 yıl önce normal üstü bir sonuç aldık.mutluyduk.bu yıl tekrar yaptırdık.tabi yine yüksek çıkar diye umuyorduk.ama inanılmaz bir fark vardı.sayı,hareket , morfoloji her şey felaket düşmüştü.hatta dr bu sonuç tüp bebek olur hiç uğraşmayalım bile dedi.ama biz direndik ve ilk aşılamamı olcaktım.o ay bişey oldu ve olmadı.ertesi ay gerçekleşti.tabi bu iki ay boyunca beslenmeye çok dikkat ettik.klomen çinko içeren yiyeecekler e vitamini pekmez kuruyemiş...ve inan değerler yeniden eski günlerine dönmüştü.sizdede öyle olur.sakın üzülme.beslenmeye dikkat edin.

çok sağol arkadaşım...ben bu sperm sayısını sabit zannederdim,demekki öyle olmuyormuş..evet,beslenme çok önemli,artık eşime neler neler yapcam oh oh....keçiboyuzundan fındık fıstığa kadar...sırnaşık şey bu arada senin aşılama tuttumu...??

Mrb arkadaşlar; Benim eşiminde sperm sayısı çok düşük üstelik morfolojiside bozuk ve oda çok genç sonuçta bunun yaşla bi alakası yok gerçekten bide keçi boyzunu kürüne başladım morfoloji için şöyle bişey söylemişti doktor keşinlikle çok dar iç çamaşırı ve pantolonun erkek çekirdeklerini yukarı aldıgını ve morfolojinin bozugunu söyledi.. sende eşine bol, agı, geniş pantolonlar ve iç çamşırları giydir büyük fayda görürsün ayrıca şunu unutma sperm sayısı düşüyosa çogaladabilir.. bide sperm testi verirken dölllerin verilen kapın dışınada şıçraması olabilomuş sıçrayan döllerin içinde fazla sperm olabiliomuş bunun için eşimi uyarmıştı doktor.. Bunu eşine bi sor istersen digilse bile üzülme arkadaşım herşey olacagına varır..

evet herşey olacağına varır,biz boşu boşuna üzülüyoruz...peki sizde keçiboynuzu kürü işe yaradımı...??

arkadaşlar neden üzülüyorsunuz ki anlamadım.ben sizin gibi olsaydım
göbek atardım her halde.allaha şükür edin arkadaşlar en azından tüp bebek deneyecek kadar sperminiz var. ya olmasaydı ne yapacaktınız.bizim sorunumuz azo sperm duymuşsunuzdur belki yanı menıde hiç sperm olmayışı bize de doktor tüp bebek dedi ama ameliyatla sperm arayacaklar eğer bulunursa deneyeceğiz.inşallah bulunur. allah hepimizn yardımcısı olsun inşallah bir gün hepimizde annelik duygusunu tadarız.ama sizler kafanıza takmayın.büyük bir osrun değil allaha şükür.

canım Allah yardımcınız olsun,inş sperm bulunabilir ameliyat sonucunda...bildiğim kadarıyla bu durumda ameliyatla sperm bulma ihtimali çok yüksekmiş...inş sende bende bekleyen herkeste hayırlısıyla anne oluruz....:)))

X