eşimin sperm miktarı 2 kat artmış...sayemde:))

selam arkadaşlar bizde de aynı sorun var.sayı normal sayılır.ama morfoloji ve hız problemli baya.bu ay aşılamam olcak.ama dr pek ümitli değil.tüp olsaq daha iyi olurdu falan diyo.yaza kadar yaptıramam tüp.o yüzden boş geçmeyelim dedik.rüyamda da bebek emzirdiğimi bile görmüştüm ama tutmadı bu ay işte...

canım verdiğin bilgiler için çok sağol. benimde eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama fazla bir işe yaramadı ameliyat. yazdıklarını hemen denicem inşallah benim eşimdede işe yarar :))

Benimde eşimde sorun vardı .Hergün kaçiboynuzu pekmezi verdikten sonra 45 mılyondan.61 mılyona çıktı benim sayemde.Şimdi bu ay çok değişik bir macun uyguluyorum deneme aşamasındayım.Bu ay sonunda bakalım hamiş kalırım inşallah .Kalırsam formülü forumda başlık açarak vericem .
oldumth2.gif

kızlar ben 5 haftalık hamileyim 2 ay önce doktora gidip testlerimizi olduk eşimin sperm sayısı ileri hareketli %1 çıktı benimde tüplerimin ikiside tıkalı çıktı ben sütün içine kayısı doğrayıp buharına oturdum eşimde her akşam havuç suyu içti ve her akşam yemeğinde brokoli yedi birde yatmadan yarım saat önce kahve içti ...........kahveyi eşiniz içecek siz değil sadece erkeğe faydalı brokolide mütiş derecede c vitamini var ...........doktor sadece tüp bebek olur dedi ve ben bir ayda normalyoldan hamile kaldım dr da çok şaşırdı ..........kızlar size birde tavsiye yumurtlama hesabını falan boşverin eşinizle isteyerek gönlünüz oldugu için birlikte olun görev olunca olmuyor bu işler..........yani anlıcanız GÖNÜLSÜZ PİŞEN AŞ YA DİŞ AĞRITIR YADA BAŞŞŞŞŞŞŞ......sadece tavsiyeydi inşallah kızmazsınız bunlarda benim tecrübelerim şekerler denemekten ne çıkar ki..........

X