eşimin sperm miktarı 2 kat artmış...sayemde:))

canım ya şu spermiyogram nasıl oluyor.spermi hastanedemi vermek zorunda.benim eşim için çok zor bu durum.dok bu ay istedi bu testi bana nasıl yapılgığını anlatabilirmisin.mastürbasyon yolu ile ise işimiz var demektir.
canım genelde özel merkezlerde yapıyorlar.labaratuvarlarda tüp bebek merkezlerinde filan.ve mastürbasyon yoluyla olanı tercih ediliyor.genelde uygun bi oda oluyor .orda veriyorsun.ama biz evden götürdük labaratuar yakın diye.koştur koştur 10 dk da yetiştirdik.:))

kızlar size son öğrendiemeğim birşeyden bahsetmek istiyorum.koenzim denen bir vitamin hapı var ya hiç duydunuzmu bilmiyorum.işte o sperm sorunlarında çok etkiliymiş.hiçbirşeye yanıt vermeyen sperm sorunlarından onunla yanıt alan bir arkadaşımız var.daha yeni söylediler bize.eşi şimdi hamile.3.5 yıldır çocukları olmuyordu.adamın kullanmadığı ilaç kalmadı ama sperm sayıları birtürlü yükselmedi.koenzimle oldu yükselme.eşi şimdi hamile.bende hemen aldım eşime içiriyorum.ne duysak yapıyoruz ama napalım işte.nasıl olsa bitkisel bişeymiş.

kızlar size son öğrendiemeğim birşeyden bahsetmek istiyorum.koenzim denen bir vitamin hapı var ya hiç duydunuzmu bilmiyorum.işte o sperm sorunlarında çok etkiliymiş.hiçbirşeye yanıt vermeyen sperm sorunlarından onunla yanıt alan bir arkadaşımız var.daha yeni söylediler bize.eşi şimdi hamile.3.5 yıldır çocukları olmuyordu.adamın kullanmadığı ilaç kalmadı ama sperm sayıları birtürlü yükselmedi.koenzimle oldu yükselme.eşi şimdi hamile.bende hemen aldım eşime içiriyorum.ne duysak yapıyoruz ama napalım işte.nasıl olsa bitkisel bişeymiş.

canım pekı bunun bır yan etkısı felan varmı?nasıl bır hap bu bıraz anlatırmısın eger aldıysan:eek:

canım genelde özel merkezlerde yapıyorlar.labaratuvarlarda tüp bebek merkezlerinde filan.ve mastürbasyon yoluyla olanı tercih ediliyor.genelde uygun bi oda oluyor .orda veriyorsun.ama biz evden götürdük labaratuar yakın diye.koştur koştur 10 dk da yetiştirdik.:))
sınır kaç dakika acaba.bizim evle hastane arası yaklaşık 25 dakika acaba yetişirmi.eşimin orada sperm verebileceğini sanmıyorum.

bwnimde ablam bu dertten muzdarip 7 yıllık evli tüp bebek yaptırıyo döllenme bile olmuyo dısarda esinin spermleri cok cok düşük keci boynuzunu kullanıyolr sürekli şimdi tanıdık bir aktarcı ilaç verde bitkisel onlara spermleri cogaltıp canlandırıcı özelliği varmış onu kullanıyor şimdi eşi ilaçların ismi bulgarian trubulus 750 mg diğeri de balen kore kırmızı ginseng 600 mg cok yaararını gören oluyomuş bunlar bitkisel hiç bir yan etkileri yokmuş netten arastırabilirsiniz ilgilenen arkadaslarım sevgilerle...

arkadaşlar biri bana cevap versin benim yumurtlamam olmuyor pcosluyum buna bir formül varmı bu ay klomen kullandım yinede olmadı

peki gidip eczaneden alabilirmiyiz yoksa dra danışmakmı gerek zararı olmasın sonra

derendeniz eşinin sperm sayısı kaçtı kaç oldu????hadi hayırlısı....inşallah senin için iyi olur.Allah isteyen herkese versin.............

slm arkadaşlaar.benim eşiminde ciddi derecede hareket ve sayı sorunu vardı.dr acil ameliyat dedi ve eşim varikosel ameliyatı oldu, ameliyattan 3 ay sonra sayımız ve harekette artış oldu ama yine normal yollarla gebelik için yeterli değil.drumuz 3 ay kadar daha bekleyin dedi.Şuan 4. aydayız tekrar test yaptıracağız, eğer biraz daha artmışsa aşılama yapılacak.çünkü bizde sabır kalmadı:KK43:

inşallah allah gönlüne göre veerir canım biran önce sende bebeğini kucağına alırsın:1hug::1hug::1hug:

Benim eşiminde sperm sayısında bir sorun yok ama hareketliliği az ve yapısında bozukluk var bunları düzeltmek için bildiğiniz bişeyler varmı?

arkadaslar su kahve olayını bir anlatır mısınız? iliskiden once keskin kahve mi icecek? teste girmeden once de uyguladım demis arkadasımız, tam anlayamadım. bilen acıklayabilir mi ltf.

bir de siteden ne duyarsam not alıyorum. adacayı mı dediniz? korean ginseng lafı mı gecti, hayit agacı tohumu mu lazım, yoksa keciboynuzu mu? bunların hepsinin oturup tek tek latince isimlerini ingilizcelerini bulup internetten arattırdım, sip ettim internette. yumurtlamama da 10 gun var. cok zor yetisirler ama neyse. insallah zehirlenmem. hepsini birden icecem cunku.bu ay bi de sabunlu buhar olaynı da yapacam. insallah tutar. yani bazen TR'de olmayı cok istiyorum. yani burada corekotuna muhtac kaldım. pekmezi nerden bulayım? kızlar cok sanslısınız. en azından her sey elinizin altında:KK43:
canım arkadaşım bunların hiçbirisini sen yemeyeceksin.hemen hepsi eşin için .kahveyi sormuşsun.kahve ilişkiden 2 saat önce içilirse sperm hareketlerini artırıyor diye içiliyor.yani sperm problemi olan erkekler için tavsiye ediliyor.bir tavsiye bir umut sadece..

Benim eşiminde sperm sayısında bir sorun yok ama hareketliliği az ve yapısında bozukluk var bunları düzeltmek için bildiğiniz bişeyler varmı?

Senle sorunumuz tamamen aynı sanırım.Benim eşiminde sayısında problem yok ama hareketsizlik ve morfolojide sorun var.Varikosel falan da yok.Sebebi bulunamadığından tedaviside zormuş.Dr ilacıda kesti 3 ay bekliyeceğiz ama eşim arıpoleni yiyor faydasını bayağı gördük.

merhaba arkadaslar,
keci boynuzu yemek suyundan daha iyi diye bazi arkadaslar yazmis. Ama benim bildigim kadariyla havuc icin de keci boynuzu icin de suyu daha iyi. Cunku kati yiyince nazi molekuller sindirilmiyor ve vucuttan direk atiliyor. Suyu cikarildiginda molekullerin sindirilmesi cok daha kolay oluyor.
Tabi yemek de faydalidir...

slm arkadaşlar sizlerebişey sorcam keçiboynuzu kürünü uygulamaya başladım bende 6 tane suyun içine kırıyorum ama içindeki tomurcuları çıkmıyo zaten tahta gibi bişey:roflol:eşimde tadının çok keskin olmadığını söylüyo acaba yanlışmı yapıyorum kaynamış suya 6 tane kırıyom 3dk kaynatıp 20 dk demlendiriyorum böyle değilmni yardımcı olun

X