- 21 Temmuz 2007
- 99
- 2
-
- Konu Sahibi derendeniz
canım genelde özel merkezlerde yapıyorlar.labaratuvarlarda tüp bebek merkezlerinde filan.ve mastürbasyon yoluyla olanı tercih ediliyor.genelde uygun bi oda oluyor .orda veriyorsun.ama biz evden götürdük labaratuar yakın diye.koştur koştur 10 dk da yetiştirdik.:))canım ya şu spermiyogram nasıl oluyor.spermi hastanedemi vermek zorunda.benim eşim için çok zor bu durum.dok bu ay istedi bu testi bana nasıl yapılgığını anlatabilirmisin.mastürbasyon yolu ile ise işimiz var demektir.
kızlar size son öğrendiemeğim birşeyden bahsetmek istiyorum.koenzim denen bir vitamin hapı var ya hiç duydunuzmu bilmiyorum.işte o sperm sorunlarında çok etkiliymiş.hiçbirşeye yanıt vermeyen sperm sorunlarından onunla yanıt alan bir arkadaşımız var.daha yeni söylediler bize.eşi şimdi hamile.3.5 yıldır çocukları olmuyordu.adamın kullanmadığı ilaç kalmadı ama sperm sayıları birtürlü yükselmedi.koenzimle oldu yükselme.eşi şimdi hamile.bende hemen aldım eşime içiriyorum.ne duysak yapıyoruz ama napalım işte.nasıl olsa bitkisel bişeymiş.
sınır kaç dakika acaba.bizim evle hastane arası yaklaşık 25 dakika acaba yetişirmi.eşimin orada sperm verebileceğini sanmıyorum.canım genelde özel merkezlerde yapıyorlar.labaratuvarlarda tüp bebek merkezlerinde filan.ve mastürbasyon yoluyla olanı tercih ediliyor.genelde uygun bi oda oluyor .orda veriyorsun.ama biz evden götürdük labaratuar yakın diye.koştur koştur 10 dk da yetiştirdik.:))
kızlar size son öğrendiemeğim birşeyden bahsetmek istiyorum.koenzim denen bir vitamin hapı var ya hiç duydunuzmu bilmiyorum.işte o sperm sorunlarında çok etkiliymiş.hiçbirşeye yanıt vermeyen sperm sorunlarından onunla yanıt alan bir arkadaşımız var.daha yeni söylediler bize.eşi şimdi hamile.3.5 yıldır çocukları olmuyordu.adamın kullanmadığı ilaç kalmadı ama sperm sayıları birtürlü yükselmedi.koenzimle oldu yükselme.eşi şimdi hamile.bende hemen aldım eşime içiriyorum.ne duysak yapıyoruz ama napalım işte.nasıl olsa bitkisel bişeymiş.
arkadaşlar biri bana cevap versin benim yumurtlamam olmuyor pcosluyum buna bir formül varmı bu ay klomen kullandım yinede olmadı
morfoloji kaç canım?ileri hızlı ve yavaş hızlı sayısı ne?Benim eşiminde sperm sayısında bir sorun yok ama hareketliliği az ve yapısında bozukluk var bunları düzeltmek için bildiğiniz bişeyler varmı?
canım arkadaşım bunların hiçbirisini sen yemeyeceksin.hemen hepsi eşin için .kahveyi sormuşsun.kahve ilişkiden 2 saat önce içilirse sperm hareketlerini artırıyor diye içiliyor.yani sperm problemi olan erkekler için tavsiye ediliyor.bir tavsiye bir umut sadece..arkadaslar su kahve olayını bir anlatır mısınız? iliskiden once keskin kahve mi icecek? teste girmeden once de uyguladım demis arkadasımız, tam anlayamadım. bilen acıklayabilir mi ltf.
bir de siteden ne duyarsam not alıyorum. adacayı mı dediniz? korean ginseng lafı mı gecti, hayit agacı tohumu mu lazım, yoksa keciboynuzu mu? bunların hepsinin oturup tek tek latince isimlerini ingilizcelerini bulup internetten arattırdım, sip ettim internette. yumurtlamama da 10 gun var. cok zor yetisirler ama neyse. insallah zehirlenmem. hepsini birden icecem cunku.bu ay bi de sabunlu buhar olaynı da yapacam. insallah tutar. yani bazen TR'de olmayı cok istiyorum. yani burada corekotuna muhtac kaldım. pekmezi nerden bulayım? kızlar cok sanslısınız. en azından her sey elinizin altında
Benim eşiminde sperm sayısında bir sorun yok ama hareketliliği az ve yapısında bozukluk var bunları düzeltmek için bildiğiniz bişeyler varmı?