- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 31
- Konu Sahibi Denizkizi2425
Bra
zaten sinirliyken söylediği sözleri sinir anıyla dediğini her defasnda itiraf eder ama ben hep sinirlyken bütün doğruları döktü gibi bakardım olaya.. İnşş bizde aşarız artık bunları çok çok yoruldum gercekten daha bu yaşta halim kalmadi
BRAVOOOO maşallah kuzum size ne kadar da güzel bir tecrübe.. Ben de biraz nankörlük var gibi aslnda bana yaptıgı daha çooook fedakarlık var ama aklma hep kötü şeyler geliyor nedense..Ben de öyleydim ilk yıl şüphe vs,hayatı kendime zehir ettim.
Adam hayatını elinin tersiyle itti benim için,çok fedakarlık yaptı.Bunlar aklıma gelince,kızım dedim saçmalama.O saçmalarsa da hatırlat kendine ne kadar fedakarlık yaptı senin için,kaybetme özgüveni,nasıl olsa hatırlar o da.
Benimle evlendiğine milyon kere pişman olduğunu yüzüme söyledi,boşanıyorduk hatta,öyle demişti.Sonra ne olduysa boşanmadık
Sen eğer şüphecilik vs aşabilirsen harika bir evliliğin olur.Kendin diyorsun adam bana bunları buları yaptı diye,ne kadar hoş.Hatırla ve kendine güven.Senin canını yakmak için söylediği sözleri kafana takma.Amacı belli çünkü.
Şimdi ne zaman arasa seni seviyorum tarzı laflar söyler hep,ben söylemeden.
Özgüven candır.Boşu boşuna kendi canını sıkma,sevdiğin adamla evli olmanın tadını çıkart.
zaten sinirliyken söylediği sözleri sinir anıyla dediğini her defasnda itiraf eder ama ben hep sinirlyken bütün doğruları döktü gibi bakardım olaya.. İnşş bizde aşarız artık bunları çok çok yoruldum gercekten daha bu yaşta halim kalmadi