Eşimin sözü aklıma takıldı fikirlerinizi merak ediyorum

bu mesajın konuyla ilgisini çözemeyen bir ben miyim?
anlayan anlatırsa sevinirim.

konu sahibi sen bence gereksiz alınganlık yapmışsın.
böyle araya kendi güzel ilişkilerini! sıkıştıranları anladığım gün kk yı anlıcam sanırım:anneadayı: aşk=heyecan, e aynı evde yaşayınca insan o heyecanı kaybediyo, aşk yerini sevgiye, dostluğa, güvene bırakıyo, o yüzden şu an böyle demesi normal, ayrıca nimet derler unutmak için ama bazı durumlarda bu oluyo işte, zerda vardı ya dizi, onun başlangıcında derdi "kavuşamayınca aşk olur. kavuşunca sevda" o hesap işte:super:

Ben cevab
eşin seni kankası falan zannediyor herhalde? ne münasebet ya filmde o sahne üzerine yorum yapacagı insan sen misin yahu? hadi arkadasıyla falan izler, ben hic böyle hissetmedim acaba eşime aşık degil miyim diye sorgular anlarım da sana niye söylüyo bunu ?

aşık olmadıysa olmadı, bari seviyor olaydı da sevdigini incitmemek için agzından çıkacak lafı 2 kere düsüneydi bi zahmet. bi de görüntüden etkilenmem kolay kolay demis, simdi bayılazaaam. insan begenmedigi ''herhangi'' birine bile söyleyemez bunu dili varmaz. bu kadar dogrucu davutluga hiç gerek yok.

ayrıca ona sen bana aşık mısın diye soran da olmamış. su an nasılbir tavır takınıyorsun bilmiyorum ama dış kapının dış mandalı olarak ben ta buradan sinirlendim. basıma gelse o adamdan tamamen sogurdum herhalde.

ayrıca erkek gözüyle kadın kulagıyla sever, adam göz göre göre seni begenmedigini ima ediyor, senin de ondan işittiklerin malum. birbirinizi biraz özleyecek zaman yaratın derim yoksa bu kadar sogukluga yürek dayamaz.
Böyle bir yorumda bulunan nadir kişisiniz.. Burada cogu arkadas hemfikir olduğu için ben cevabı buldum tatlim..
Vakit ayırıp uzunca yazın içn tsk ler ama olaylara gercekçi yaklasmak daha iyi olur..

Bence esin aranızda olanlardan oturu yine de canını acitmak istemiş.tam unutmadı demek ki olanları.yoksa aşık olmayan biri de olsa bile bile ben hiç aşık olmadım kimse için bunu yapamam falan demez.bilerek demiş bunu sana

Ben olsam durup dururken bunu soylemesindeki amaci sorgulardim önce... aşık degil eyvallah da zerre kadar kaybetme korkusu da mi yok cat diye yuzune asik degilim goruntunden de etkilenmedim diyor...
Aklima direk şu geldi:
IMG_20161205_215606.jpg

yani esin fitili ateslemiş. sen haklisin alinmakta. sonra evlilikte hatayi nerde yaptim turkuleri, ben ne yaptim şiirleri, gözyaşı, sümük...

ne kadar da ingilizce bilen bir kiz.... cnm diyorum esin soylememesi gereken bisi demis. evliliklerde bu tur yanlislar kafada kaliyo. bi sure sonra karsi taraf anlamadan sen patliyosun. o da diyo ki Alla alla ben ne yaptim da boyle yapti bu kiz yaw diyo. (en uzun aciklamali hali)
Sende çok iyi türkçe konusuyorsun .. Töbe töbe
Beni kıskandtmak içn dediğini düşünüyorum çünkü bana tavrları ilgisi kendni ele veriyor..

Esimde ben hiç böyle aşık olmadim dedi..beni bu kadar etkileyecek birinin olmasida zor etkilenmem falan dedi..brn hiç aşık olmadim dedi.

Tsk ederim canm fikirlern içn ama dün birde görüntü olarak etkilenmedinmi dedim ona bile ben öyle birinin görüntüsünden kolay kolay etkilenmem gibi birşey dedi iyice özgüvenimi alt üst etti ya aslnda ben ilk gördüğümde onun görüntüsünden etkilenmemiştim bunuda dedim olablir dedi

:oha:sanki yakın bir arkadsina anlatıyor. Insan karisina böyle der mi ya. bi de kızıyor.

X