- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Hiç elle tutulur yanı yok gerçekten.
Yalan söylemesi, yalanında ısrarcı olması evliliği devam ettirmemek için gayet yeterli bir sebep bence.
Kaldı ki sık sık sorun yaratıp geceyi dışarıda geçiriyor ve nerede olduğunu da bilmiyorsunuz.
Tek bir olayda dahi hesap vermeden hep üstü kapatılmış. Gereksiz çok fazla yüz vermişsiniz. Olayların döngüsünde siz de çok hatalısınız. Boşuna sıkıştırıp yalanını ortaya çıkartıp sonra da hiçbir bedel ödetmemişsiniz. Kendinizi ezdirdikçe ezdirmişsiniz.
Ben bu evliliği kesinlikle devam ettirmezdim.
Anlamadim siziYavuz hırsız - ev sahibi ilişkisi tam. Sen de herseyin farkındasin zaten ne denir ki.
Sizin yorumunuz bana çok iyi geldi ben de babasız buyudum annem çalışarak büyüttü ve ben eşimle karşılaşınca okul iş edinmek yerine guvende ve mutlu olacağımı sanıp evlendim, malesef yanıldım ve kötü gunler geciriyorum. Delil topluyorum, diyaliz bolumu okuyorum son sınıftayım. Pek ümidim yok ama umarım benim de iyi gunlerim olurİşiniz yoksa hayatınızı düzene sokup bu adamdan kurtulana kadar ev arkadaşı gibi yaşarsınız. Biraz gururunuz varsa bu kadar yalancı sahtekar bir adamı hala nerede ne yapıyor diye merak etmezsiniz. Siz böyle her şeyde sineye çekerseniz şizofren gibi her şeyi uydurdugunuzu iddia edip üste çıkar tabi. İşin kötüsü zamanla kendiniz de inanır, sorun bende demeye başlarsınız ki mesajınızdaki suçluluk duygusunu herkes hissetmiştir eminim.
Aklınızı kullanın da delil falan toplayıp kendi düzeninizi kurabilmek için maddi bri şeyler koparmaya çalışın. Nafaka falan da bağlatirsiniz sonra bir işe girersiniz. Benim annem tek başına büyüttü bizi böyle bir adamla uğraşmamak için. O da çalışmıyordu babam işten çıkarmıştı ben kundakta bebekken ve 2 yaşında abim varken iki çocukla süt almak için alyansini satarak büyütmüş bizi. Sonra da çalışmaya başlamış. İnsan isteyince yapıyor yani merak etmeyin
Not: annem ne nafaka ne bir tazminat alabilmisti babamın tek kuruşunu yemiş değilim. Sizin imkanınız varken delil toplayıp nafaka alabilirsiniz
Bana hep ben seni seviyorum ama içimde yaşıyorum tarzım bu diyor. Israrla aynı şeyi söyleyince ben de sevdiğine inanmıştım. Neden öyle söylüyor pekiKarşısındakini salak yerine koyma.
Manipülasyon,hakaret.
Tehdit.
Tekrar yapacağım ama sen bu konuda hesap sormayacaksın. Sorsan da umrumda değil.
Hem kel hem fodul.
Işte can alıcı nokta. Evli barkli koca adamın hareketlerine bak az. Şu hareketi anca ergen bi insan yapar. Kesinlikle aklı başında bir insanin davranisi değil.
Salak yerine koyma vol 2
Tehdit vol 2
Trip atma, hem suçlu hem güçlü hem de ergenus davranışı.
Nerden buluyorsunuz bu kadar çapsız adamları anlamiyorum ki.
Sizi kapının önünde bıraktıģı ayakkabi kadar sevmiyor resmen. Anlamiyor musunuz?
Küsüp de evi terk eden bir erkek ilk defe görüyorum hayatimda.
Siz de gidecek korkusuyla hiçbir şeye tepki vermiyorsunuz.
Evet siz hatalısınız desek inanacaksiniz.
Ayni şeyi siz ona yapın. Sosyal medyalarda erkeklere takip gönderin. Bakalım sizin evden gitmemeniz için yalvariyor mu yoksa sizi kolunuzdan tuttuğu gibi kapı dışarı ediyor mu?
Cesaretiniz varsa denesenize bunu bi?
Sevdiğini kıran sevgi olmaz.Bana hep ben seni seviyorum ama içimde yaşıyorum tarzım bu diyor. Israrla aynı şeyi söyleyince ben de sevdiğine inanmıştım. Neden öyle söylüyor peki
E ne desin ama. Seni de hiç sevmiyorum demesi mantıklı geliyor mu size.Bana hep ben seni seviyorum ama içimde yaşıyorum tarzım bu diyor. Israrla aynı şeyi söyleyince ben de sevdiğine inanmıştım. Neden öyle söylüyor peki
Yani kocan olacak çapsiz hem sizi aldatıyor ve tehdit ile psikolojik şiddet uyguluyor. Ve hem de bi de çekemem giderim terk ederim diye üste çıkıyor. Çekemeyecek, terk edecek olan sizken işleri tersine çeviriyormAnlamadim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?